היייי

• פותח הנושא dun16
  • פורסם בתאריך

dun16

New member
היייי ../images/Emo9.gif

היייייייייי!
מה נשמע? הייתי פה לפני כמה ימים קראו לי פוגי משהו... מסתבר שזה היה המשתמש של אישתו של אח שלי.. ממממממ... מוזר... :) אז פתחתי לי חדש!.. ממממ לא נראה לי שמישהו שם לב בכל מקרה אבל לא נורא...
קראתי איפשהו שלמישל באים הרבה אנשים ברחוב ומתבלבלים בינה לבין ונסה קרלטון.. האמת שגם אחותי תמיד מתבלבלת ביניהן...
אני אוהבת גם את ונסה! יש לה כמה שירים ממש יפים... אבל מישל הכי טובה... :) מממ מי שמנגן כאן בגיטרה , אתם יודעים לנגן שירים של מישל?.. וייייייי זה נשמע לי ממש שווה :) ממממ... ביי בינתיים... :)

dun16

New member
ממממממ ../images/Emo99.gif

Michelle Branch fans please take note--she's not Vanessa Carlton. The 19-year-old singer said in the June/July issue of Blender magazine that she's constantly mistaken for her fellow female singer-songwriter. "You don't know how many times I walk down the street and people go, 'Oh, my God! I love you're video where you're playing the piano,'" Branch told Blender. "I know that's not their fault. I'm sure Vanessa Carlton gets the same thing."

Sweet Misery

New member
ברוך שובך!

אני מכירה הרבה שמתבלבלים בין השתיים.
ואני בערך יודעת לנגן את Something to Sleep to.

dun16

New member
תודה...!! ../images/Emo9.gif

Something to Sleep to שווווווה!!!!!!!!!!! :) הייתי רוצה לדעת לנגן את washing machine....
מממממממ... הנה אתר עם אקורדים: http://www.flirtatious.org/michellebranch/guitartabs.html

guitar rock

New member
תגידו יש אקורדים לhotel paper?

כי מצאתי מלא אקורדים אבל כולם רק מthe spirit room ואני רוצה גם ללמוד מhotel paper בכל מקרה אם מישהו יודע אני ישמח שישלח לי את זה או יפרסם בפורום

Shibby Master

New member
אני יודעת את הפזמון של everyewhere

זה פשוט מאוד אם אתם רוצים לדעת- תורידו מקאזא את הקליפ שמישל בTRL והיא מראה את מנגנים. ואם אין לכם כוח להוריד- זה F מייג'ור 7 c G כל הזמן. זה חוזר על עצמו

למעלה