היייי

בייבי17

New member
היייי ../images/Emo24.gif

היי, בתור מישהי שבעבר שלה לפני 3-4 שנים הערציה את נטליה אוריירו, יצא לי לראות אתמול את הפרק האחרון, ומסקרן אותי לדעת.. מה נטלייה עושה בימים אלה ? התאהבתי בה אתמול מחדש.. :)) מדהימה !!

בייבי17

New member
דרך אגב..

בעייני צריך לעשות בובה פראית 2.. ומילי תגלה שאמא שלה חיה ורוקי יחזור..!!! רק מה היו שחקנים שלא יחזרו כי הם מתו.. :( כמו פדריקו..

היי ../images/Emo13.gif נטליה רק החלה לצלם

טלקומדיה חדשה עם פקונדו אראנה - הטלנובלה מגיעה אוטוטו לישראל..

elushfanatica1

New member
נכון גם בעיניי צריך לעשות המשך בובה

נראה לי גם הם חשבו לעשות המשך כסיימו לצלם את זה בעקבות ההצלחה העצומה.. ונראה לי בגלל שהם חשבו על בובה פראית 2 הם השאירו מן "סוף פתוח"... אמא של מילי לא מתה ומילי לא גילתה זאת גם בפרק האחרון...רוקי וויקי לא חזרו...בובי חזר אבל מה הסוף שלו עם לינה למרות הנשיקה.... וכן אה חבל על השחקן ארתורו מאלי ז"ל ששיחק את פדריקו... נראה לי שמרוב שהוא שיחק כל כך הרבה תפקידים של רשע הייה לו התקף לב המסכן אבל מאוד אהבתי את השחקן המשובח הזה... והנה תמונה מהטלקומדיה החדשה של פקו ונטי!!!

NATALIE 20

New member
גם לפי דעתי

היו צריכים לעשות בובה פראית 2. בכל נשאר קצת מתח. אמא של מילי חיה והיא לא יודעת, ואם היא תגלה שפדרה מנואל ידע תמיד מה היא היתה עושה??

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

תמיד שמחים לקבל אנשים חדשים
תרגישי כמו בבית!

elushfanatica1

New member
אני בדיוק מכינה לי עכשיו נס!

את בטוחה שאת רוצה גם?? רוצה לקבל אותו אולי במייל??
חחחח

NATALIE 20

New member
קודם כל אני שמחה

שהתאהבת בה מחדש... אז ככה בימים אלה נטליה משחקת לצד פקונדו ארנה המושלם בנובלה "אתה חיי" ונראה שהיא עומדת להוציא דיסק חדש בתודה נטלי

למעלה