היייי לכולם!!!

Batel185

New member
היייי לכולם!!!

אני לא היתי כאן הרבה זמן יחסית ..לא היתי בבית ו.. המחשב גם קצת השתגעעע אתם יודעים גם להם זה קורה לפעמיםם מה שבטוח בגלל בון ג'ובי!!!!!....חחחחחחח
..אני רואה שיש הרבה חדשים וכלל אחד טס להופעותת אזז ברוכיםם הבאיםם לכולם!!!! רק אני מקווה שאף אחת מכם מתכוונת לקחת את ג'ון אז אני אומרת לכם מראש ג'ון הוא שלי ורק שליי!!! ואן לירון כותבת לירון בון ג'ובי היא מתכונת לאח של ג'ון מאט....בון ג'ובי.... בתודה בתאל בון ג'ובי!!!!!
תראו איזה תמונה מהממתת של ג'וני שלי!!!!!

nogao10

New member
התחתנת עם אנת'וני??? ../images/Emo3.gif

לא ידעתי!! מתי הייתה החתונה?? ולמה לעזאזל ג'ון לא הזמין אותנו, בכל זאת, ריצ'י ואנת'וני מכירים אחד את השני די טוב.... וואוו, המון המון מזל טוב!! סוף סוף את בת למשפחת בון ג'ובי! אני וריצ'י התערבנו באמת מי יהיה הבא שיתחתן... תמיד חשבנו שזה יהיה ג'ון.... שמחה שאת ולירון תפסתם אחים כל כך מוצלחים, עכשיו מישהו צריך לאמץ את ג'ון גם.....

LIRONSH100

New member
מממממממממממממממממההההההההההההה?????

אוקיי, אז כמו שנוג אמרה,מ אני שמחה מאוד שיש לי גיסה כזו מדהימה.. אבל.. נהוג בקשר לחלק השני.. נוגה אני לא התחתנתי עם אף אח של ג'ון!!! אני התחתני עם האח הגדול של המשפחה הזו! (או במילים אחרות -עם ג'ון) והתאריך המדיוק שזה קרה זה היה ב13.10.07 (כן, חודש בדיוק לפני שהתגייסתי.. והמקום שהיה בדיוק לפני פחות מ24 שעות הייתי בו.. חוף בננה ביץ' אכזיב..) ונוגה, את אמורה לדעת, כי את היית שם..(עם ריצ'י..) (ואו אני לא מאמינה שמחר יש לי ולג'וני 8 חודשים יחד! (כנשואים.. אנחנו יחד באמת הרבה יותר..) טוב, כן, ברוכים הבאים כל החדשים, ומצטערת שהבהלתי אתכם, אבל.. זו בדיחה פרטית מתמשכת שלי,של נוגה,של אביה,של מור ובת אל.. אז בתי, מתי החתונה עם טוני? ואיך זה שלא ידענו מזה??? (בכל זאת ג'ון- הוא אח שלו הגדול...) אה- וכן, זה תמונה של בעלי (ג'ון) עם בעלך (טוני)... (כמובן כשהם היו ילדים (יש לי תמונה של בעלך מלפני כמה שנים, אבל בלי בעלי..)

למעלה