היייי..כנסו רגע!!:)

gilmorebabe

New member
היייי..כנסו רגע!!:)

מישהו פה יכול להביא לי וולפייפרים של גילמור גירלזזזז?? יש לי כמה על המחשב אבל אני רוצה חדשים
תנקססססס (אההה ואם יהיו כמה וולפייפרים שג'ס מופיע בהם אני אשמח מאוד!)

scoobysnax

New member
אם בא לך לחכות ליום ראשון אני יכול

להכין לך אחד של ג'ס, אבל אני נוסע היום לסדר, אז אני מציע שתבדקי בגלריות של הפורום אם אין לך סבלנות =]

gilmorebabe

New member
לסקובי!

הייי סקובי.... אני מוכנה לחכות בסבלנות מאמי..
תודהההה

gilmorefreak

New member
הווווו..אני מכינה כתחביב...../images/Emo13.gif

אבל לא של ג'ס
יש לי של לורליי ולוק בעיקר..יש גם כמה של אלקסיס ולורן..ויש כמה ספוילרים..אז קודם כל- רזולוציית המסך שלך? ואם אפשר ספוילרים אז עד לאיזה עונה? [4 או 5?] ואממ זהו. תעני ואני אעלה לך..
אה, כן..לשימוש אישי בלבד..

Nerade

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

נזכרתי במשהו שראיתי שבחנות אלונית בתחנת דלק אחת... זה היה כ"כ מצחיק.
"בננות גנוסר - כי הגודל כן קובע." צריך למסגר את המשפט הזה או משהו.

gilmorebabe

New member
חחחח..גילמורפריק

טוףףףףף....
א. מ"ז רזולוציית מסך!??! ב. ובלי ספוילרים:) תודה

gilmorefreak

New member
רזולוציית מסך..../images/Emo26.gif

תעמדי על הדסקטופ [איפה שכל האייקונים נמצאים..
] תלחצי על כפתור ימני בעכבר ותבחרי במאפיינים [פרופרטיס] בחלון שנפתח לך לכי אל הלשונית סטינגס- אין לי מושג מה זה בעיברית..
אממ אולי הגדרות או משו כזה? בכל מקרה, בלשונית הזאת, צד שמאל למטה יהייה רשום- רזולוציית מסך/ סקרין רזולושיין[XD זה מצחיק ככה
] ותראי על כמה פיקסלים זה עומד..[אל תשני את זה...
] זה בטח יהייה על 800X600 אלא אם איזה אח/אחות/הורה עובד על המחשב ובטח שם את זה על 1024X768 אממ זוהי רזולוציית המסך שלך..מקווה שעזרתי!
אה, כן נו אל תעלבי ממני כל כך בקלות..אני קצת משוגעת..
[זה בנוגע לויכוח אי שם על זה שאין גילמור בהולמרק..חוצמזה אפשר לנצל"ש..בלה לא משנה.]

gilmorebabe

New member
אייילתתתתת

טוף בדקתי את הרזולוציה וצדקת.. באמת זה- 800X600 אני אשמח אם תביאי לי וולפייפרים יפים((:) תודה ובקשר לויכוח הקטן...אממממ...כנראה שנצטרך לעשות משו קטן בקשר לזה.. אני איעלב פחות ולא בכזאת קלות ממך...ואת..תהיי יותר סבלנית אליי בקשה גדולה מדיי?!??!

למעלה