היייי חדשה!!!! שלום לכולם! אני נופר חדשה כאן בפורום מתה על אנג'לינה הכי הכי ביקום! מקווה להשתלב פה!
U U p New member 1/9/03 #1 היייי חדשה!!!! שלום לכולם! אני נופר חדשה כאן בפורום מתה על אנג'לינה הכי הכי ביקום! מקווה להשתלב פה!
S shmezz New member 1/9/03 #2 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה נופר בואי אני אשאל אותך שאלה ראשונה.... איך את הכרת את אנג'י שלנו ולמה את אוהבת אותה
../images/Emo24.gifברוכה הבאה נופר בואי אני אשאל אותך שאלה ראשונה.... איך את הכרת את אנג'י שלנו ולמה את אוהבת אותה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/9/03 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif אני אורלע תהני פה בפורום
U U p New member 1/9/03 #7 טוב..הסיפור שלי.... חברה שלי רצתה חומר עליה..בסדר אספתי.....ואז גיליתי שהיא לא רוצה אחרי חודשים של אסיפה... אז שמרתי על החומר..התחלתי להתעניין בה....והיא ממש נראתה לי שחקנית ממש מעולה!!!!! ויש בן ממש חמוד....... אז זה הסיפור שלי.....ושלכם?
טוב..הסיפור שלי.... חברה שלי רצתה חומר עליה..בסדר אספתי.....ואז גיליתי שהיא לא רוצה אחרי חודשים של אסיפה... אז שמרתי על החומר..התחלתי להתעניין בה....והיא ממש נראתה לי שחקנית ממש מעולה!!!!! ויש בן ממש חמוד....... אז זה הסיפור שלי.....ושלכם?
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/9/03 #9 ואיי היה על זה שירשור..../images/Emo129.gif נמ הנה הוא פה חני לדעתי זה צריך להכנס לטאג ליינס ושכל החדשים יכתבו תעצמם שם!
ואיי היה על זה שירשור..../images/Emo129.gif נמ הנה הוא פה חני לדעתי זה צריך להכנס לטאג ליינס ושכל החדשים יכתבו תעצמם שם!
P pinoki New member 2/9/03 #11 ברוכה הבאה נופר ../images/Emo24.gif תהני מהפורווםםםם ותמונה בהגרלה במיוחד בשבילךךךך ועורלייי רעיון מצויין
ברוכה הבאה נופר ../images/Emo24.gif תהני מהפורווםםםם ותמונה בהגרלה במיוחד בשבילךךךך ועורלייי רעיון מצויין