היייי חדשה כאן.....

היייי חדשה כאן.....

היי היי וגם שלום רציתי לדעת קצת עמדתם לגבי סוויצ'רים מרגישה שיכולה להיות בשני הקצוות.... למרות שאין ממש נסיון ממשי באף כיוון (חחוץ מאשר בדמיון המאוד מפותח שלי) ולמרות שיש לי נטייה יותר לצד הנשלט...... יש מתנדבים ללמד אותי את הכללים?? :)

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

עוד מעט יבוא זודיאק עם מתנה קטנה, יש
ויש עוגיות אבל הנה קצת משהו שכתבנו עבור חברים חדשים. לשאלתך, אני יכולה לדבר רק בשם כ=עצמי - אני נכנסתי לעולם הבדסמ כמלכה, אבל אחרי שנתיים הבנתי שהאופי האמיתי שלי הוא להיות שפחה. וכך אני עד היום. אוהבת את המקום שלי וגאה בו.

תודה.. תודה..

היי קראתי.. ואפיל החכמתי.. זה שלא מגיבים זה אומר שכולם ישנים????? :) עברתי קצת על הפורום... מעניין לי מאוד...... איך מגישים טפסי הרשמה.. :)

Pixy led

New member
לא ישנים, למרות שאמורים לישון...

נעים להכיר, אפרסקסית. *חיוך*

אם לא ישנים..

אם אתם לא ישנים אז איפה אתם מתחבאים???. יש איזה צ'אט שבא משוחחים?? או שרק כאן בפורום??????

Pixy led

New member
את* ../images/Emo13.gif

אם את באה, אז אני בחדר של הפורום (הקישור למעלה, איפה שהקישורים לסקר, מאמרים וכו'...).

חשוב לזכור

שלכל אחד מחברי הפורום יש חיים מעבר לפורום, ולא כולם תמיד כאן. אותי זה קצת מתסכל כי אני נמצאת בלילות בדרך כלל, כשנחרות קצובות עולות מהחלונות של כולכם שם, אבל כשאני פה, כמעט תמיד אני מוכנה להיכנס לצ'אט ולשוחח. אפשר גם לנסות לקבוע מראש צ'אט ביום מסוים ובשעה מסוימת- יכול להיות נחמד (ורצוי שזה יהיה מאוחר בלילה כדי שלא איה בעבודה או משהו)

Pixy led

New member
הממ, דווקא אתמול הלכתי לישון בשלוש.

בדרך-כלל... הערב עדיף מהלילה. עד חצות, ככה, חצות וחצי.

אייבורי

New member
ברוכה הבאה אפרסקית

ראשית דמיון מפותח הוא דבר נפלא, שנית הכללים של זוד די פשוטים (אני אגיד ואת תעשי...)

מאיפה מתחילים??

היי שוב איך מחפשים/ מוצאים מי שיגיד מתיומה ובמקביל ללמוד ממנו את המה להעברה?? האם ירדת לסוף דעתי?????

אייבורי

New member
ראשית מתחילים

אצלך פנימה, להבין מה את חולמת מפנטזת רוצה חושקת. שנית, פה זה מקום נחמד להתחיל, פומפום ונריסה יכולות לתת לך קצת מה חשה ומרגישה שיפחה. יש כמובן המון אתרים ברשת להכרות עם ולם הבדס"מ. אחרי שמבינים פנימה מה את, מתחילים לחפש בן-זוג מתאים. אפשר דרך הרשת\במועדון הדנג'ן שמפרסמת פה המכשפה. צאטים למיניהם. (באמת חושב שבישראל זה קצת יותר מסובך)

amir881

New member
איך מחפשים

את צריכה להתחיל להכיר מישהו שאוהב שליטה ולראות אם זה מה שאת אוהבת אפשר להכיר דרך צאט ודרך אתרים למשל הכלוב

Z o d i a c

New member
../images/Emo143.gif ברוכה הבאה אפרסקית יקרה

איך מתחילים? מה עושים? עם מי עושים? ישנן כמה אופציות בסיסיות: א. פרסום מודעה המפרטת בדיוק מי את, מה ניסיונך ומה את מחפשת. איפה מפרסמים? יש למעלה קישור שנקרא "לוחות", הוא אמנם מוגבל עד 300 תוין ודורש להיות עניינים אבל אם אני קיבלתי פניות משם אז תקבלי גם את. ב. אופציה נוספת שבה אני השתמשתי לא מעט היא צ'אטים - הלו הלו! לא לעקם את הפרצוף! חרף השם הלא טוב שיצא לצ'אט זאת הדרך הקלה, הפשוטה והנוחה למצוא מישהו ללילה אחד, בלי צורך להתקשר אליו למחרת, שיבקש להשאר לישון או שירצה להכיר את ההורים. נפגשים, עושים מה שעושים והולכים הביתה. פשוט, קל ונוח. מצ"ב שי קטן על הצטרפותך אלינו
תרגישי את עצמך ב-
.

למעלה