היייי אנשים!

ריילי

New member
האהאהא! חמוד...

אני לא רוצה לפגוש אותו עכשיו! כי הוא יצחק עליי כי אני לא יצליח לדבר איתו!

Sababush

New member
חחחח

הוא ממש בן אדם מלחיץ רציני עד גם מרגישה ממש מכוערת לידו משהו שלא קורה לדוגמא ליד... אנטוני, חחח

Sababush

New member
תאמיני לי

עדיין כיף לפגוש אותו זה מלחיץ אבל אחר כך יש הרבה מה לספר, בעיקר כמה שהוא נראה טוב... חחח

Sababush

New member
חחח

זה היה כיף אבל... מה לעשות :-| אי אפשר לא לאהוב אותו ובCDUK הוא צחק עלי ועל חברות שלי כי אנחנו צחקנו עליו חחח

ריילי

New member
אני לא יפחד ממנו! אני יצחק עליו!

תאמיני לי לא חסר על מה! אני ימצא משהו

חחח

לירון, תיזהרי ממני, אנטוני לא מכועררררררררררררררררררררר חוצמזה, אני בדילמה, אני יפה ארו לא? (אל תשאלו איך הגעתי לזה) אוף לירון, רעההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Sababush

New member
חח

לפי דעתי, מהתמונה, כן את יפה! יותר ממני זה בטוח... ואנטוני כן מכועררררררררררר!! חחח (זה לא עצר אותי לאהוב אותו מקום ראשון עד שבוע שעבר ועכשיו מקום שני.. חחח) אבל אני יותר מכוערת איזה אף יהודי יש לו!!

חחח

לא מכוער בכלל, אני אשכרה חושבת שהוא יפה... חוצמזה, גם לדאנקן יש אף יהודי, יהודי בטירוף

Sababush

New member
מממממממממש לאאאאאא

מותק... מבחינת מראה... במציאות... דאנקן פשוט מושלם לא פחות ולא יותר אין אין אין מישהי שתראה אותו במציאות ויכולה להגיד שיש בו משהו לא יפה!! כולל האף!! הוא פשוט מדהיםםםםם ואת לא הראשונה שאומרת שאנטוני יפה.... אני לא מבינה אתכן !!? חח

אמממם

אני באופן אישי מכירה מישהי שחושבת שהוא מכוער... ו.... לא יודעת, הוא פשוט מתוווווווק, בנאדם מדהים

Sababush

New member
אבל את לא היית מרגישה ככה??

אם הוא היה צוחק עליך גם כשרק את לידו וגם בתכנית טלויזיה כשמלא אנשים מולו?! (טוב, שם גם אנטוני צחק עלי ועל חברות שלי אז לא נחשיב את זה.. חח)

Sababush

New member
חחחח

הם לא כולם ככה!! רק דאנקן!! אנטוני יצחק עליך אבל הוא גם יעשה הכל כדי להצחיק אותך!

למעלה