היייי אני חדש פה .....

אטא6טט

New member
היייי אני חדש פה .....

אני אור בן 14 מקרית ביאליק ואני מת על רק בישראל ועל לימור היא מצליחה להצחיק אותי כל פעם מחדש אני רואה כל תוכנית ... אני גם מת על אבריל לאבין ואני גם בפורום שלה מקווה שתקבלו אותי יפה .... שאלה : מה זה נכון שהיום זאת הפעם האחרונה של רק בישראל ??? ( מקווה שלא ) ואמן ערוץ 10 יסגר ככה שמעון ישאר עם לימור שלנו ראיתי מה שעשו לשיר סקטייר בוי ( של אבריל ) כיאלו על לימור ושמעון וזה מזה יפה ... אז למי שלא ראה הנה הכתובת :

עמיתוש

New member
כן, אני יצרתי את הסרטון ההוא

על שמעון ולימור
, שמח שאהבת. בכל מקרה - ברוך הבא!
.

אטא6טט

New member
אההה אתה עשית את זה .....

אז בטח את אוהב את אבריל נכון ? וכל הכבוד זה יצא מזה יפה " קטן וזעיר " חחחחחח זה קרע אותי ושוב כל הכבוד ......

אטא6טט

New member
יש סיכוי שתעשה עוד אחד כזה ???

משיר של אבריל ??? ויש לך אתר שיש שם סרטונים שלך ??? ( או שזה חד פעמי מה שעשית לסקטייר בוי ולימור ושמעון ??? )

עמיתוש

New member
יש לי אתר עם סרטונים...

אבל בעיקרון אין עוד כאלה עם שיר של אבריל
... האתר שלי - http://amit5.up.co.il נ.ב - עוד מעט אני אעדכן את האתר שלי, והוא יהיה הרבה הרבה יותר מקצועי
.

אטא6טט

New member
לא נורא

אני עכשיו יכנס לאתר ויגיד לך מה אני חושב עליו . עוד לפני שאני נכנס אני בטוח זה אתר מעולה .....

אטא6טט

New member
כמו שחשבתי אתר מזה יפה

יש בו דברים מזה יפים במיוחד : " תוכנית המאה של רק בישראל " " לימור השולטת " " נמאס מהסקייפ " ויש עוד כמה אבל אותם הכי הרבה ( לא הספקתי לראות את כולם חוץ מה 4 ראיתי את כולם ) ולא הבנתי מה הקטע שלך עם מר"צ ??? אתה תומך שלהם ???

Human Nature

New member
ישו ישמור!

שמאלני עוכר ישראל בפורומינו הקט? לא יעלה על הדעת!

אטא6טט

New member
מה אכפת לך ???

כל אחד עם הדעות שלו !!! מה אכפת לך של מי הוא תומך למרות שאני לא תומך מר"צ ...

הי גם אני בפורום אבריל אני מכירה או

אותך.. לא אישית אבל מכירה אותך וקוראת אתה הודעות שלך בפורום מה נשמע? ם אני אוהבת את רק בישראל ואבריל חחח יש לנו כמה דברים משותפים... הצטרפתי אתמול אז אני לא יכולה להגיד כמוש אנחנו אומרים בפורום אבריל" ברוך הבאה את\ה תשתלב\י פה מהר" כי אני אפילו עוד לא השתלבתי אני לא מכירה ת'אנשים פה אבל בפורום אבהריל יש אנשים נורא נחמדים..... ברוך הבאה בכול אופן

אטא6טט

New member
גם אני מכיר אותך

הכל טוב מה איתך ? איזה כיף שיש פה מישהי מפורום אבריל .... טוב בכל מקרה אני מקווה שיקבלו אותנו פה יפה ונשתלב מהר

למעלה