היייי אני חדשה פה

היייי אני חדשה פה

קוראים לי לירז ואני מת''א ואני מקווה להכיר פה בנות חמודות.. (ואני חברה של דנוש10 מי שמכיר)

p r u d e n s

New member
יו לירז../images/Emo182.gif|מרי|

כולנו מכירות את דנוש10! וזה סבבה שאת חברה שלה... אז אני שיר בת 12 מכפר וורדים ואני הבאתי לפה גם שתי חברות
הייתי ממליצה לך להיזהר מהפרה ולענות על השאלון שאני אפרסם פה כל יום, כדי שנכיר אחת את השנייה. התאקלמות מהירה לך
אה, ו-אפשר לעניין אותך בגמפפסל"א?

p r u d e n s

New member
הפרה זו ענת../images/Emo182.gif|מרי|

וגמפפסל"א זה... גימלי מרי פיפין פרודו סאם לגולאס ארגורן

אני רוצה להיצתרף!!!../images/Emo34.gif

אני גם רוצה להצתרף ל-גמפפסל"א!!!!! אני מתה על שר הטבעות! ראיתי את כול הסרטים[חוץ מהאחרון שאני אראה!] אני מתה עליהן!!!!!

Roniii

New member
הי מיצי../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

מעולה שבאת. אני רוני ואת יכולה לקרוא על ועל סתיו ודנה במאמרים וגם לראות תמונות שלנו בגלריה
. וגם אני רוצה להצטרף לאגודת האלף אותיות של פרו, אבל אין לי כוח לזכור בעל פה איך קוראים לה

p r u d e n s

New member
היאח הידד!../images/Emo182.gif|מרי|

עוד חברה לגמפפסל"א! אם רק לא אכפת לך, את מוזמנת להוסיף בחתימה "גם אני הצטרפתי לגמפפסל"א" או משהו כזה...באיזו גרסא שבא לך, זה לא אחיד
ברוכה הבאה!

ODana

New member
דנוש, אומנם שאלת את רוני../images/Emo23.gif

אבל אני תופסת טרמפ לספר שאני מה-זה בריצות כל היום, אודישנים, אודישנים, אודישנים (ועוד כלמיני דברים שלא בא לי לדבר עליהם. אולי בהזדמנות)... העיקר שקניתי מכנסיים סופעונה מהממות
וגם סוודר. אין, סופעונה זה הכי משתלם בעולם
!

בנות חמודות, בנות חמודות... ../images/Emo101.gif

אה, לא. בדקתי ואין כאן. אבל כונפות זוחלות כאן חופשי. הנה, ממש עכשיו דרכתי על אחת
ה
מבקשת מהמצטרפות החדשות להנמיך ציפיות. או לעזוב. מה שיבוא קודם

i l i

New member
יא פרה מטומטמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כוס אימ אימ אימ אימ אימ אימ אימ אימ אימ שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותך יא זונה שרמוטה תמותי אמן כל העולם שונא אותך יא פרחה מטומטמת!! בואי לגבעה נראה אותך! נראה אותך מראה את הפרצוץ המכוער שלך!!!! פרה מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זונה

למעלה