הייייי

• פותח הנושא Lusyy
  • פורסם בתאריך

Lusyy

New member
הייייי

אני חדשהה היייי אני לוססיייי בת 11!! אמריקאיתתתתת! בוגרתתת מאודד לגיליי... כולם אומרים לי את זה!!! אבל אומרים לי שגם אני פאקצצצהה... ות'אמתת? אני לא יודעת ממסה.... אז או קי צ'יק צ'ק החלטטי להכנס לתפוזזז אנשים רשמתי פורומיםםם פאקצותתת ונכנסתיייי!! אמרו לי שפאקצה זהה משוו רעע... כי בת דודה שלי שאני שונאתת כל היום אומרים לייייי את מסהה פאקצה לוסי תרגיעיי כבררר וכאלהה דברים....... אז מה זה פאקצצהה אה?!!!!?# סתכלו משהו מגניבב: שלומית בונא סוקהה בלאאטטטט מאמא חחחחחחעעחעחעחחח..... טוב אז אנייי יספר אלל עצמי קצתתת... קוראים לי לוסיי או יותר ארווחחחח לוסיאנהה......... בתת 11 (הגיללללל הכי הכייי כולם בגיל הזה חמודיםםם כמוני) ממ....מחר עולה לכיתה ה' יאפפיי דופפפפפ אמא אומרת שאנייי כבר ילדה גדוללה!!!!!!! אממ
-אני דומה לההה
אה ואני בלונדינית טבעיתת
לי כיפ ולכםם לא ובלונדיניות לא תיפשות כולכם תיפשים!! בלונדיניות הכייייי חמודותתתתת מואההההה על כל הבלונדיניות....................:-*
מממ...... אני לא סנוביתתת..... כמו שכולם חושבים חוץץ מאמא שלליי מואהההההההה.. חולה עלייך אחותייח חחח.. אני אוהבת מאוד את הגייםם בויז אבל גם! את U2 בעקבוות שאחי הגדווללל והסקייטטרר החתיךךך כבוודד השפיע עללייייי חעחעחעחעחוחווחוו.. חיחיחיחיחחיחיחחי..
את רוני סופר סטאר אניי אוהבת ואת שירי מימוןן!!!! ונינטבעעע לאדמה חחח המצאתיי!!#@ אממממממממממממ טוב איזה כיפ מחר בצפררר יאפי דופ אניי אוכלל לדפוק הופעה!!!! אני לובשת!!!!!!!!#@@!;234 חולצתת בצפרר ורודה אופפפפ חייב חולצתת בצצצפר טופ לא נוראא ננעשה ממנה סטרפללסס אמא תעזוורר ליי.... וחחצאית ג"יננס עד הברךךך עם פסים ורודים סגוליםם זה אכי יפה בעולם!!!! מהוניגמןן קידסס השולטיםם!! וזהווו אה ונעלליי אולסטארר וורודותתתתתתתתתתתתתתת.........גק'/רק23#@ שטוחותתת הדבר הכי יפפה בעולם1~$!?@ ויש לי גשרר ללצערי אזז מה הכיי מגניב עשיתיי גששר ורווד לכבוד היום הראשווון לבגדיםם וזהה.... אה וקניתתתי תיקקקק מסהה מושלם של KEDS ורווד כהה כהההההה!! וןקלמר גם של אולסטארר אדוםם לבןן אופפפפפ לא היה ורוד טופ לא נוורא!~~##~@#;1 יאללוש ביוש אני פריקית קשוחחהההה ועפלההה בי@!

Burning Witch

New member
מותק...

את מנסה יותר מידי להיות פקאצה! רוב הסיכויים שאת ממש ממש לא! תלמדי: עודף ביטחון עצמי מצביע על חוסר ביטחון. תורידי ווליום.

InBaR 85

New member
סורי לספר לך אבל את כיאלו סווו

פאקצהה!! אולי תוותרי על האולסטר ? זה לא סוג הנעל שמתאים לך... בקיצור לוסי פוצי מושי את סו פאקצהה

מאמי מה שבטוח פאקצה?! את לא!!

ילדה תגדלי קודם תתבגרי...[את יותר מידייי תלויה באמא ילדה של אמל'ה]
את ניסית יותר מידיי להרשים ויצא לך בולשיט!
יאללה בלונדה
יומטוב.. ואל תקחי ללב...פשוט אומרות תאמת...

למעלה