הייייי

VIHIMAN

New member
הייייי

אני רוצה לקנות דיסק של לד זפלין, אז רציתי לדעת איזה דיסק הוא הכי יפה? עם איזה כדאי לי להתחיל? תודה לכם! מרצ- ישראל בריאה במקום כיבוש חולה

הכי טוב.....

יהיה להתחיל עם האלבום הראשון- Led Zeppelin I ומשם לעבור לאלבום השני- ואז לאלבום הרביעי. אני חושבת שאת\ה יכול\ה לדלג על האלבום השלישי.....זה לא יהיה פיספוס גדול.

hells bells

New member
לד זפלין 3 הוא תקליט מושלם!!!

זה יהיה פיספוס ענק אם הוא ידלג עליו. Since I've Been Loving You Tangerine Gallows Pole Hat's Off To (Roy Harper) Immigrant Song את כל אלה לא להכיר? מה קרה לך מאמי?

השלישי אכן מצוין

יותר טוב מ 4, ויותר טוב גם מ 2 (למרות קטע הבס בשיר הלימון). מעין הקדמה לאלבומים 5 ו 6.

LadyG

New member
לד זפלין IV אלבום מושלם

לא להחמיץ בשום מקרה. אלבום מושלם שמשלב האבי מאטל, פולק, רוק טהור ובלוז. Black dog The battle of Evermore Stairway to heaven Going to California פשוט לא להחמיץ. מסכימה עם הלס בענין לד זפלין III . יופי של אלבום. בטח לא לקפוץ עליו. Immigrant song Since I've been loving you That's the way לא קופצים על כזה אלבום.

ThE RhythM

New member
אה כן וליידי! שכחת!

מלד זפלין 4 when the levee breaks השיר זה לא מוערך מספיק!

LadyG

New member
נראה לך ששכחתי?

טוב...קצת שכחתי.
יופי של שיר, יופי של אלבום. אני חוזרת ואומרת, בעיניי האלבום האולטימטיבי של הזפלינים.

ThE RhythM

New member
הוו :)

לדעתי כל ששת הראשונים שווים בהחלט שמיעה... אבל בתור התחלה led zeppelin IV לדעתי הוא הכי רבגוני ומשובח משובח :)

פשששש......קשה!

עם לד זפלין זה עוד בסדר, לבחור את האלבום הכי מומלץ, אבל עם הדורז זה קשה. אני חושבת שהאלבום הכי מומלץ יהיה הראשון: The Doors אבל אני אישית אוהבת באותה מידה את Morrison Hotel אחריי שני אלה- Strange Days ורק אחריי כל אלה: L.A Woman שבו חבריי הלהקה התמקדו בעיקר בבלוז Waiting for the sun ו- Soft Parade שהוא האלבום הכי פחות טוב שלהם.....בגלל שהם ניסו קצת לשנות סגנון- ופשוט לא הצליח להם.
אבל יש בו 2-3 שירים טובים כמו- Soft Parade Wild Child

Grimble Grumble

New member
אני אחד היחידים כנראה

שממש ממש אוהב מה שג´ים והחברים עשו בתהלוכה השקטה...

matanbu

New member
מממ

אני הייתי ממליצה להתחיל עם אחד האוספים דווקא. במיוחד THE BEST OF THE DOORS. זה נותן יופי של סיפתח :) חוצמזה כל דיסק שלהם טוב :))) ITS LIKE CHOODING DAD OR MOM :))))))

LadyG

New member
במקרה של הדורס

חבל להתחיל באוסף. כל אחד מהאלבומים מצויין. אבל במחשבה שניה, The Doors הראשון מנצח. break on through The crystal ship Alabama song The end אין עליו. וכן, אני זוכרת שגם Light my fire בא משם.

CaerBannog

New member
../images/Emo32.gif the end

יש קאבר מדהים, של הזמרת ניקו (אותה ניקו ממחתרת הקטיפה וניקו) לשיר הזה, הייתי מעיז להגיד שהיא יותר דרמטית מהמוריסון בעצמו לכל מכורי השיר זה (ויש הרבה כאלה) פשוט חובה לשמוע...

ד"א קאברים

לפני שבוע קמתי ב 5 בבוקר (ליום סיירות), ומה שמעתי בבוקר? קאבר ל wild horses של הסטונס, את הזמרת של הקאבר אני לא מכיר, אבל היא שרה את זה במן כזה סטייל קיטשי (מגו מישלך בראנץ' בשיר של סנטנה). ומה אני אגיד... אהבתי! פשוט אהבתי!! הכל שלה מתאים באופן מושלם לשיר!! אני אף פעם לא אוהב קאברים של פופ לרוק (חוץ מ we will rock you), אבל את זה ממש אהבתי! תנסו להשיג את זה, ממש ממש נחמד.

matanbu

New member
Chantel Kreviazuk - Wild Horses?

חי אקוסטי ופסנתר. ואם לא, זה קאבר ממש ממש נחמד בכל מקרה.

אני אחת מהמכורות לשיר!!

לא ידעתי שהיא ביצעה את השיר הזה.... אבל לא יכול להיות שזה טוב יותר מהמקור?!

ganooov

New member
האמת? ../images/Emo13.gif

המורה שלי לאנגלית נתן לי היום את האוסף של הדלתות (ועוד שני אלבומים של פאט מטיני),ושוב - מוזר לי, הייתי מעדיף שהדלתות היו עושים רק מוזיקה אינסטרומנטלית, כי לעניות דעתי מוריסון רק הורס שם את היופי
.

למעלה