הייייי.....

• פותח הנושא sexyגירל
  • פורסם בתאריך
S

sexyגירל

Guest
חחחחחח זואי

אהבתי את החתימה.. :)) ראיתי כל מיני חתימות על ברביות אבל זאת הכי שווה.. :)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להיכנס למאמר לחדשים שרץ בטאגליין או בפינת המאמרים שלנו
אני מקווה שתהני בפורומנו הקט
,

S

sexyגירל

Guest
תודה!!

תודה כולם... וזה בסדר גם אני יותר מ"אוהבת" אותו! אני מאוהבת בו חולה עליו חולמת עליו בלילות (בערך...) ו.. כמו שאמרתן עוד כמה דברים...

חחח ../images/Emo13.gif

אנחנו מאוד אוהבות את צ´אדוש פה בפורום ואם תדפדפי בעמודים קודמים תראי הרבהההה תמונות שלו ותזילי ריר.. חחח סתם.. (לאנה מה אם האייקון שביקשנו?!) חח אז ברוכה הבאה! אני מקווה שאת בניגוד לחדשות האחרות תכנסי יותר כי מה שקורה פה כל הזמן לפי מה שאני ראיתי, זה שבאות כל הזמן חדשות ואז עוזבות ובאות פעם בשנה..
והנה תמונה שוווווווהההה ביותר של צ´אדי המתוק שבלעדי עומר בחיים לא הייתי רואה אותה!!

S

sexyגירל

Guest
טוב אז...

כבר ראיתי את כל השרשורים השווים הקודמים של צ´אד ו... מדהים!!
הזלתי ריר והרבה!! וכן, גם אני שונאת שעושים את זה (בפורומים אחרים לפחות...) אל תדאגי אני לא מתכוונת ללכת.. :))

PURPLE CHICKEN

New member
דאטס גוד.../images/Emo13.gif

*סתם משוויצה בקישורי האנגלית שלה* *מרגישה צורך לעשות את זה בגלל ה-96 במבחן!*

אווו אווו!!! ק-נ-י-ב-ל!!!

(דרך אגב: קניבל=כנב"ל=כמו שנכתב בהודעה למעלה) קבלתי 96 באנגלית אז וול!!!!! *צרחות* ואני יודעת שכרמל קבלה 99 במבחן בערבית *סוגדת* ו-98 ב..... אני בטוחה ב-99% שבאנגלית....

האחוז שנשאר הוא הנכון../images/Emo3.gif

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייששששששששש!!!!!!!!!!!!! *צורחת, למקרה שאפחד לא שם לב
.* 96|סדגש - בתעודה באנגלית! 98 - בתעודה בהיסטוריה! (המקום השני בכיתה!
אחרי 100...
, ובאמת שאין לי בעיה, עם הציון הזה, אבל אם הייתי מקבלת במבחן אחד 97 ולא 96, הייתי כנראה מקבלת 100! ארג!
)
**
**

PURPLE CHICKEN

New member
את חכמה מדי.../images/Emo3.gif

סתם!
וכמו שכבר סיפרתי (לכרמל..
), אצלנו הציונים בתעודה הם רק עגולים.
זאת אומרת, נגיד, 75,80,85,90,95,100 בלה בלה בלה ג´ינג´ר!
ואצלנו המורים לא מגלים את הציונים לפני התעודות.
הו וול, אני פשוט אצטרך לחכות עד ל-17 בינואר, שיט.
(אמרתי לכם שאני במצברוח מוזר שכזה...
)

צ´אדידון!../images/Emo99.gif

אז הגעת למקום הנכון..... המקדש משמאל..... סתאאאאאם.... מימין!
(שנונה שכמותי) אז.... ברוכה הבאה!
.... ומישהו הביא לך את המילון? o_O וקראת את המאמר לחדשושים בטאגליין? עוד מעט אקרא את השרשור, ואם לא כתבו, אז אני אצרף........ ו
(| באג | - באג - ב"ג - בנות גילמור) אכן שולת
ולא תכעסי אם אעשה שני ניצו"שים קטנטנים: 1. חזרתי מהגלות! הADSL הטיפש שלי לא הסכים להתחבר בשביל החיים שלי, אבל אז החלפנו (מישהו אמר נאור?
) את הססמה (לססמה אינפנטילית במיוחד, עליי להודות... ולמה כתבתי ´ססמה´ ולא ´סיסמה´?)...... אז איים באק. ג´ינג´ר?
(חחח... מזכיר לי את השיחה המאוד אינטילגנטית שהייתה לי עם כרמל בSMS. זה הלך בערך ככה: בלה, ג´ינג´ר, באג רולז, אינדידי, איי נואו!, *טון מוניקאי*... וכו´ וכו´..........)(כרמל, סלב שכמותך
)(
) 2. אני יודעת שזה לא מתקשר *אימג´ של שתי מילים שמתקשרות האחת לשנייה* בדיוק לשרשור, אבל....... מה תוכניותיכם הקטות לסילבסטר? אני הולכת לידיד שלי, או שנעשה שם מסיבה או שסתם נתאסף כזה בסבביות...... אבל בא לי רק מובי נייט... אבל הם לא רוצים. טיפשים. הם לא יודעים מה חשוב בחיים. Sigh. ו.................שוב ברוכה הבאה

אופס.

אני מיכל. (שמתם לב לשינוי מצברוח מההודעה הקודמת? זה בגלל ש......... אויש, אני בדכאון. קטן כזה. כלומר, לא suicidel ט´ינגי... אמ...)

לאנה

New member
איטס גוד טוב הב יו בק סיס!

תוכניותיי לסילבסטר... וול, כנראה שכל חברותיי ואני מתאספות אצל אילנה, ואני לא יודעת מה בדיוק היא וסופי *קוקטליות שכמותן* מתכננות..., אבל אמור להיות טוב...

למעלה