הייייי.....

• פותח הנושא sexyגירל
  • פורסם בתאריך
S

sexyגירל

Guest
הייייי.....

אני די התמכרתי לבנות גילמור לאחרונה.. חחחחחח תמיד אבל תמיד נורא נוראאאא אהבתי את הסדרה אבל לאחרונה.. אני פשוא חולה על צ´אד (טריסטן בשבילכם) ועל הסדרה בכלל... וראיתי ביום שישי לפני שבוע עד שנרדמתי (איזה שני פרקים) ואתמול ראיתי הכל (היה מדהים!!) אה וגם היום בערב כמובן... בקיצור - צ´אד מדהים!!! חשבתי היום איפה הוא יותר מתוק - בבנות גילמור או בדוסון והגעתי למסקנה שהוא נראה יותר שווה קצת בבדוסון אבל עדיין הרבה הרבה יותר כיף לראות אותו בבנות גילמור... מקווה שגם אתם אוהבים אותו! (איך אפשר שלא..)

לאנה

New member
חה, "אוהבים אותו"...

את חדשה, אז אני, מיכל, ירדן, עומר, דנה, כרמל, ושאר בנות פורימנו הקט נסלח לך... אנחנו לא רק אוהבות אותו.
*מפחידה את החדשושה* בכלופן... - ברוכה הבאה לפורום

PURPLE CHICKEN

New member
*מהנהנת*

וולקאם
אני ירדן, זאת משם למעלה...
אז, כמו שלאנוש אמרה- אנחנו לא רק אוהבות אותו.
הייתי מפרטת, אבל אני חושבת שכרוכים בזה דברים שלא צריכים להאמר בתפוז!
חוץ מזה, זה יהיה מפורט מדי.
אממ, אה, תהני
רולז.

לאנה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif../images/Emo8.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

אמממ.. קניבל!

ועכשיו, כדי שתביני.. מה שהיא אמרה..
אה! אני עומר! מההודעה של לאנושיתה שם למעלה! נעים להכיר.
so...enjoy!
וכמובן

4667

New member
שאלום.

אני רוצה לציין שאני לא אוהב את צ´אד(וש) כי אני בן. זה הכל.

לאנה

New member
אבל גילוש...

Don´t you understand
זה מה שטוב בצ´אדיל´ה
כולם יכולים לאהוב אותו

4667

New member
אני לא מרגיש קירבה כלשהי לצ´אד

וש.... אבל כנראה שזה רק אני...

לאנה

New member
אני...

סולחת. *סניף, סניף**אין לי מושג למה*
בעצם..., היה על מה לסלוח?
המפ.

כן, הבנתי../images/Emo3.gif

איה הראש היפה שלי...... (סתם התקף... היפה פארט...
) וקניתי שני דיסקים של הביטלס!!!!!!!!!!!! *צרחות* משנת 1962-1966... בלה בלה בלה... ואחרי זה עוד שני אוספים של הביטלס... ואחרי זה את כל הדיסקים שלהם... ואחרי זה את הדיסק של דה קולינג ואת הדיסקים של הביץ´ בויז... ואת הדיסקים של טראביס וסאם 41 אולי...? וגם של... נו.... השנייה... אה! קולדפליי.... ועוד הרבה הרבה......

PURPLE CHICKEN

New member
תתחדשי!../images/Emo140.gif

אוח, למה אני מקבלת כל כך הרבה ג´אנק לאימייל?!
מאיפה יש להם בכלל את הכתובת שלי?!
הו וול... אממ, גם לי יש דיסקים חדשים...
אהה, אני עומדת להיסקל קשות כרגע.
הם צרובים!
אני מודה...
אבל, אבל, זה רק כי אני לא מתה עליהם ו... ו... אמנים שאני כן מאוד מעריכה ואוהבת את כל השירים אני כן קונה! אני לא כזאת, באמת!
חברה שלי צרבה לי את פינק ואת סאם 41 החדש...
האמת, *נסקלת שוב*, שאני די שמחה שלא קניתי אותם כי אמנם הם נחמדים, חביבים, ווטאבר, אבל אני לא חושבת ששווה לקנות אותם. לא בשבילי בכלופן. כי לא התלהבתי מהם יותר מדי.
באט, אנד איטס אה ביג באט, אני הולכת לקנות עוד כמה ימים את דה קולינג, את פאדל אוף מאד ואת אינקיובס.
למה דיסקים הם עסק כל כך יקר?
הו וול... אני מניחה שבשביל זה חסכתי את דמי החנוכה שלי.

אבל...

אתם לא מבינים...! אני רוצה את הדיסק של
.... למה אין אותו ואת Once More With Feeling הפסקול בארץ?! טיפשים! אולי... אולי... אם יקרה מה שאני מתה שיקרה בקיץ....

אני ארביץ להם.../images/Emo46.gif

(אל תגידי/תכתבי/וואטאבר את זה!) נו, באמת, הטיפשים לא שולחים לארץ. בני זולות. (ראיתם איך נמנעתי מקללה?
)

למעלה