הייייי

ALmost Happy

New member
הייייי../images/Emo9.gif

מזל טוב על הפורום.... בתור מעריצים של אלאניס, תשתדלו להיות אובייקטיבים ולהביע את דעתכם על האלבום האחרון שלה... לפי דעתי, הוא פחות טוב מהקודמים ועוד כמה אנשים שאני מכירה מרגישים ככה מה אתם אומרים? ד"א, מה הסיפור מאחורי hands clean, כי לא ממש הצלחתי להבין...

Rוית

New member
אז ככה, זה משהו כזה:

היא היתה בקשר אם אדם מבוגר יותר שלא רצה שידעו על הקשר והוא כל הזמן השתיק אותה בקשר אליו, ואחרי שהוא גרם לה את כל זה הוא עזב אותה בסוף ו"ניקה" את עצמו מאשמה.. הפזמון גם די מסביר את זה: we´ll fast forward to a few years later *אחרי כמה שנים* and no one knows except the both of us *בהם רק שנינו יודעים על הקשר* and I have honored your request for silence *אני כיבדתי את בקשת להיות שקטה* (בקשר לקשר-חי חי יצא נחמד שכזה) and you´ve washed your hands clean of this *אתה יצאת נקי מאשמה...* אני מקווה שעזרתי לך ואני מקווה שאין לי טעיות אם כן אנשי הפורום מוזמנים לתקני!
אבל כדי שלא יהיו אי-הבנתו, אני מצרפת כתבה שמסבירה את הכל... Rוית

Rוית

New member
אהה ובקשר לאלבום החדש-

בעצם אני רוצה להגיב בכללי על האלבומים שלה: הראשון הצלחה מסחררת בגלל משהו פשוט שהרולינג סטון (המגזין) תיאר בצורה כי טובה: EANGRY WITHE FEMAL באותו זמן שיצא האלבום (95´ אני חושבת) זה לא היה משהו מוכר... ואז יצא ב98 (שוב אם אני לא טועה) האלבום השני שבו לא ראינו שום ENGRY ושום כלום, להפך ראינו צד מאוד רגוע ושליו שלא ממש זכינו לראות באלבום הראשון ולכן הוא היה יחסית "כשלון" (יחסית לראשון, יחסית לאלבום-ממש לא) ועכשיו האלבום השלישי (2002-ואני בטוחה הפעם!
) הוא לדעתי שילוב של שניהם ולכן הוא יצליח.... זו דעתי, אתם מוזמנים להגיב, Rוית

אז ככה:)

קודם כל נעים מאוד!:) האלבום השני מוצלח לגמרי למרות שהרבה טענו שהוא סובל מרידה חמורה ברמה שהוא מבולבל ובלה בלה בלה האמת היא שהוא מצוין ולא, לא הרבה זמרות מצליחות לעשות את זה מה שכן אני חושבת שפשוט כל ה"מבקרים" למינהם פשוט לא ידעו איך לעכל אותו.. אז כן הוא מומלץ

missAngelina

New member
האלבום הראשון מעולה וזה ברור...

אבל אני חושבת שגם השני לא רע בכלל... פשוט צריך להקשיב לו יותר.. זה מה שקרה לפחות כשאני קניתי אותו.. לקח קצת זמן אבל יש בו עמה שירים באמת יפים כמו i was hoping ו- joining you אה וגם sympathetic character

..

השני מעולה וזה נכון שהוא דורש הקשבה מסוימת אבל מה שלא דורש התעמקות והקשבה:)..

ALmost Happy

New member
שאלתי על האלבום השלישי!!

אתם בטח יודעים על קיומו של אחד כזה, אני מקווה!

שלתי

New member
דעתי על האלבום השלישי

אני מנסה להיות כמה שיותר אובייקטיבי... אני באמת חושב שהדיסק החדש נורא מזכיר את Jagged Little Pill :). במובן של אלאניס מתפכחת מהודו וחוזרת לדבר בעיקר על אהבות ואכזבות. ללא ספק אלאניס משתבחת עם השנים..היא תמיד היתה מדהימה אבל החומרים שלה כל הזמן משתנים...כן, הם מדברים על אהבות, אכזבות ותקוות אבל תמיד יש בהם משהו שונה... אני נווווורא אוהב את הדיסק החדש!!! אני אגב, מכיר לא מעט אנשים שתומכים בדעתי בנוגע לדיסק החדש... אני מצטער, אני לא יודע מה הסיפור מאחורי Hands Clean.... שלתי

Rוית

New member
גם אני חושבת ככה

גם רשמתי שהדיסק הראשון היה אלאניס כועסת ושונאת המין הגברי (סליחה לכל הגברים בינכם...
) בדיסק השני היא היתה "שנטי אלאניס" והדיסק השלישי...שלתי ניסח את זה מצויין שאמר שזו היתה אלאניס לאחר התפכחות מהודו! בגלל זה גם אני מאוד אוהבת את הדיסק, הוא מצויין!!! ובקשר להסבר מאחורי השיר-רשמתי בהודעה למעלה יותר... Rוית

AlanisJunkie

New member
דעתי על URS../images/Emo153.gif

אלבום מאוד יוצא דופן. בכלל לא מתאים לאלאניס. הייתי אומר האלבום הכי גרוע שלה. ממש חבל שהיא שיחררה אלבום כזה. אל תבינו אותי לא נכון, אני מעריץ של אלאניס ואוהב אותה מאוד, הבעייה היא שאני בטוח ב100% שהיא מסוגלת להרבה, הרבה יותר מזה. היא הוכיחה את עצמה לא פעם ככותבת שירים מדהימה, אז מה זה הליריקות הדפוקות האלה? מישהי, שגם היא מעריצה של אלאניס ולא אחשוף את שמה (אולי היא תחשוף את עצמה), אמרה לי ש "You Owe Me Nothing In Return" היה יכול להיכנס לאחד האלבומים המוקדמים שלה (הקנדים). צודקת. אבל עדיין, אלאניס היא אלאניס, ואין אף זמרת יותר איכותית ממנה בעולם כולו. הבה נתפלל שהאלבום הבא של אלאניס יהיה איכותי יותר, מרגש יותר, ובקיצור, אלאניס מוריסט יותר.

alanis guy

New member
הממ...

לדעתי, האלבום השלישי הוא מין שילוב אחיד של JLP הראשון ושל SFIJ השני. מה שקרה הוא שאלניס הוציאה את האלבום השני, שהיה הרבה יותר כנה והרבה יותר חושף ופגיע, מה שנתן למבקרים יד שליטה בביקורות. באלבום הנוכחי URS אלאניס החליטה שלא לוותר, ופרסמה שירים כתובים בסגנון האלבום השני ומולחנים בסגנון האלבום הראשון. ככה שרובנו אוהבים אותו. ואגב, מה עם האנפאגלד שלה? לדעתי, הוא בין האנפלאגדים הכי טובים ששמעתי.

למעלה