הייייי

מצב
הנושא נעול.

שרון גל

New member
הייייי../images/Emo24.gif

הייייי

במוצאי שבת צפיתי בסרט בערוץ 8,שמתעד את נמאבק של רונית הורוביץ לילד! סוף טוב הכל טוב! רונית בהיותה בת 45 ילדה תאומים! אני מצרפת את הכתבה בY-net. מה דעתכם, מדובר בתרומת ביצית,ופשוט העיניין לא התפרסם?

סביון1

New member
אין לי מושג אבל ממש לא בהכרח

הייייי

במוצאי שבת צפיתי בסרט בערוץ 8,שמתעד את נמאבק של רונית הורוביץ לילד! סוף טוב הכל טוב! רונית בהיותה בת 45 ילדה תאומים! אני מצרפת את הכתבה בY-net. מה דעתכם, מדובר בתרומת ביצית,ופשוט העיניין לא התפרסם?
אין לי מושג אבל ממש לא בהכרח
אם היא היתה בת 64 לא היה לי ספק שמדובר בתרומת ביציות אבל בגיל 45 נשים רבות עדיין הרות מביציותיהן שלהן. בכל מקרה למען האמת אותי זה לא ממש מענין אם היא ילדה מתרומת ביצית או לא, ואם להיות עוד יותר כנים אפילו לא טרחתי לראות את הסרט. אני רואה "סרטים" כאלה במציאות, יום יום. הסרטים שלי, שלכן, ושל עוד חברות לצרה, אז ממש לא דיגדג לי לראות עוד אחד. בכל מקרה שיהיה לה מזל טוב. סביון

גולה1

New member
בעלי ואני צפינו בסרט ממש במקרה

הייייי

הסרט נתן לנו הרגשה ממש טובה וחיובית. לא נראה לי שהם מתרומה כי הבחורה הזאת כבר הכניסה את כולם לחיים שלה ללבטים לפחדים ובסוף לא תספר על התרומה? לא נראה לי. בכל מקרה זה באמת לא חשוב יש לה סוף טוב ולכולנו יהיה גם.

a17

New member
היו לה עוברים מוקפאים מתחילת

הסרט נתן לנו הרגשה ממש טובה וחיובית. לא נראה לי שהם מתרומה כי הבחורה הזאת כבר הכניסה את כולם לחיים שלה ללבטים לפחדים ובסוף לא תספר על התרומה? לא נראה לי. בכל מקרה זה באמת לא חשוב יש לה סוף טוב ולכולנו יהיה גם.
היו לה עוברים מוקפאים מתחילת
הטיפולים ....חץ מזה אולי יש לה את הגן (ראו הודעת פלפל למעלה)

מצב
הנושא נעול.
למעלה