הייייי שלום כולם: )

הייייי שלום כולם: )

זאת הפעם הראשונה שאני כותב הודעה בתפוז ,טוב האמת פעם היה לי משתמש אחר מה הייתי נכנס איתו לצ'אטים ועושה מלא כיף..כתבתי איתו גם בפורומים האמת טוב נו מה איכפת לכם העיקר זאת פעם ראשונה שאני כותב עם המשתמש הזה,העבר כאילו מת,קאפוט..ואני קצת מתרגש..טוב נו לא באמת..חחחח
אז אני יוני ,הצצתי בפורום וראיתי שיש לכם כבר יוני אחד שהוא מנהל פורום וזה כבוד גדול ,ככה שמעתי..אז אני מקווה שתקבלו עוד אחד(כדאי לכם,אני חמוד!)והשם השני שלי הוא רם על שם דוד שלי שנהרג בפעולה מבצעית..נו טוב אתם תנועה של שמאלנים אז מה איכפת לכם..אבל הוא היה בןאדם ממש טוב,שתדעו..הכיבוש לא תמיד משחית! טוב אז הבעייה שלי היא כזו..אני גר בזנוח ,שזה מושב בהרי ירושלים שכמו שאומרים כשמו כן הוא..חחחח..וקראתי קצת על התנועה שלכם באתר שלכם ופה ו-וואלה וואלה נשמע נחמד אני מסכים איתכם לרוב מבחינה אידולוגית אבל מה הקטע אני עד שאני כבר מגיע לתל -אביב(אני בן 15..עוד מעט 16..אין לי רכב משלי ...)מה שאני אוהב לעשות זה מסיבות האוס מקסימום בתי קפה רעש שמח כוסונים..מה עד שאני אבוא לתל אביב אני אלך לאיזה פעולה
זה לא לוויאלי..זה כמו שהייתי ילד קטן והולך לצופים עם שקית במבה ..כאילו מה? נו אז מה אתם אומרים כדאי לי להצטרף לתנועה שלכם? מצפה לתגובות!

שפנפן

New member
../images/Emo41.gifברור שכדאי להצטרף אלינו

הפעולה שלנו הן לא ברמה של הצופים. אנחנו לא "מחכנים לערכים". אנחנו דנים על נושאים שקשורים במאבק שלנו (המאבק הגאה) ובמאבקים למען מיעוטים. הפעולות עוזרות לנו ללמוד על המאבק שלנו, לפתח את האג'נדה התנועתית שלנו ולממש אותה. אנחנו תנועה ערכית - אקטיביסטית, חושבים שאי אפשר להפגין על מה שאנחנו לא חשבנו עליו והפנמנו אותו. לכן יש לנו פעולות מדי שבוע בסניף שלנו. כרגע יש לנו סניף בת"א ובחודשים הקרובים מאוד ניתן יהיה למצוא אותנו גם בחיפה, באשדוד ובירושלים. אנחנו תנועת הנוער הגאה היחידה שפועלת בגישה אקטיביסטית להשגת שוויון לגאים. כמובן שאנחנו משתתפים גם כסולידאריות במאבקים חברתיים של מיעוטים אחרים. בקיצור, כן. שווה להצטרף

למעלה