הייייי בנות

שירן 2

New member
הייייי בנות

אני רואה שתמיד תמידדדדדדד אני מפספסת דברים!!! למה אלוהים לממממממממההההההה???? למה אתה עושה לי את זה??? למה אני נכנסת תמיד אחרי כל האקשן אוףףףףףף נעמה תיכנסי שובבבבב פליזזזזז!!! אוףףףףףףף מישהו אמר לה שתתקשר אלייי????הלווווווו אמרתם לה שתתקשר??? היא הבטיחה לי מזמן זה לא פייררררררררר!!!

GlitterKitten

New member
היי שירנית ../images/Emo6.gif

אל תדאגי היא עוד תתחבר הרבה

GlitterKitten

New member
חחחחחחח לאאאא ../images/Emo6.gif

דיי להיות כזאת פסימית! את תדברי איתה עוד הרבה פעמיםםם!! תתעודדי!

שירן 2

New member
חחחחחח../images/Emo151.gif

אני מקווה!!! אז מה חדש???? נ.ב בפעם הבאה תזכירו לה!!!שתתקשר אליייייי!!!

GlitterKitten

New member
אם אני אזכור ../images/Emo3.gif

אמממ חזרתי מחוץ היום ומצאתי איזה 100 פקקים...סכום נכבד
מה איתך?

שירן 2

New member
לא הבנתי

מה רשמת איזה חוץ?????מה מצאת פקקים של מה??איזה פקקים.???חחחחחחח לא הבנתי כלום!!

GlitterKitten

New member
אופס

התכוונתי שחזרתי מחוף הים! , מצאתי 100 פקקים של קוקה קולה! (יש מבצע של קוקה קולה עם הפקקים) עכשיו מה איתך?

שירן 2

New member
אהההההההה

אני יודעת שיש את המבצע הזה של קוקה קולה עם כפר המוזיקה ניצנים וכל הפרסים וכל מה שיש............ אני לא אוספת סתם שטויות!!

שירן 2

New member
לאאאאאאאאא

מחר יש לנו (חברות שלי) פגישה עם המורה החדשה לאאאאאא לא ייתכן או מי גאד אלוהים תעזור לי!!! לא ייתכן שנגמר החופש!! זה רק חלום רע זה סיוט!!!

GlitterKitten

New member
אווףףףףף החופששש :(((((

החופש היפה שליייי!!!! לא רוצה לימודים!! לא רוצה בגרויות!!! איזה חוצפה לא הזמינו אותנו להפגש עם המחכנת החדשה וכל הילדים!!! תהיה לי הפתעה ביום הראשון של הלימודיםםםםם!!!! תהני לך בפגשיה עם המורה החדשה

שירן 2

New member
כן בטח להינות

חחח איזה גועל בית ספר!! תאמת אני לוקחת את החיים באיזי אני עושה מה שבא לי...... ועושים לנו פגישה עם המורה כי אנחנו עוברים לבניין אחר לפני זה היינו בחטיבה אבל בבית ספר שלנו התיכון מתחיל מכיתה ט בגלל זה עושים לנו מפגש

שירן 2

New member
וואי כמעט שכחתי לכולם!!!

היום בראבו הגמר הגדול!! כולם לבחור באתי ביטון!!! בבקשה!!!

GlitterKitten

New member
אני לא עוקבת אחרי בראבו

מי זאת הילדה? שרה? רוקדת? הייתה שם פעם ילדה חמודה שקוראים לה חן שהיא שרה את ETERNAL FLAME של אטומיק קיטן היא הייתה חמודה, אבל נדמה לי שהיא עפה לא?

שירן 2

New member
הילדה הזאת שרה

שיר של שרית חדד "קצת משוגעת" והיא דירבקה בדרבוקה אבל לא בגלל שהיא שרה את השיר של שרית חדד אני אומרת לבחור בה...! אלא אני בקשר איתה אז היא ביקשרה ממני לומר את זה ובקשר לילדה ששרה שיר של אטומיק קיטן אין לי מושג מה היה בגורלה אני גם לא ממש עוקבת אחרי התוכנית בראבו אלא פשוט שמעתי את השיר בטלויזיה קצת משוגעת אז ראיתי אותה...........

GlitterKitten

New member
שרית חדד הא? ../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif

בלעכס עלייה
ומה עם הבנות ששרו שיר חמסה? (אמרו לי שהיו כמה בנות ששרו חמסה)

שירן 2

New member
אמממממממ.......הבנות ששרו

שרו חמסה הם בסוף לא זכו
איזה באסה! הם היו ילדות ממש חמודות!! רוצה להיכנס שניה לראות את הפרום של שרית חדד??חחחחחחח בואי יאללה

GlitterKitten

New member
בלעכססססס

מה הבאת לי קישור לאתר שלהההה??? לשמוע את הקול שלההההההההה!!!!!!!!! לא לא לא בא בחשבוןןןןןןןן אחרי מה שהיא עשתה ליייי??!?!?! נבלה!!! כמעט החרימו לי בגגלה את המצלמה!! ואז לא הייתי יכולה לצלם את חמסה בהופעה אחרי......מ-צ-ו-ר-ע-ת

שירן 2

New member
כנסי שניה חחחחחחח

מה אכפת לך תכבי את הרמקולים ותיכנסי אחרי זה לפרום בואי ספרי למעריצים שלה את מה שהיא עשתה לך חחחחחחח בואי מה אכפת לך כנסי אל תיהיה רעה!

למעלה