הייייי אנשים!!!!

הייייי אנשים!!!!

אני בבית סופסוף!! אחרי שבועיים בבסיס, שו"ש שנגמר עוד לפני שהתחיל, עוד 3 שבועות בבסיס אני פותח בפרק "הג'ובניק המטורף": שלוש יציאות של חמשוש שהאחרון מתחבר לרגילה (10 ימים בבית) אוי איזה חודש היה לי.. בשבוע וחצי של לימודים אנחנו אמורים להספיק חומר בכמות ורמת קושי של חודשיים בכיתה י"ב עם ציון של 80 לפחות. למדתי לנהוג על טען שזה משהו שמזכיר ג'יפ על זחלים עם מערכת ניווט של נגמ"ש - כלי היסטרי שגורם למפקדים שלי לחשוב שהם באיזה סרט רעל של חיל השיריון.. (אגב עברתי טסט ראשון) השלבים הבאים בדרך להסמכה מלאה יהיו עוד כמה מבחנים עיונים ומעשיים (איך טוענים ומרימים טילים של 635 ק"ג כל אחד) כשהשיא זה טעינת טילים בלילה שאני על אב"כ מלא. עשיתי את מה שלא האמנתי שאני אעשה בחיים: להתנדב לסגור שבת בבסיס לשמירות ומטבח בגלל מישהו שאין לי מושג איך הוא פישל אבל הוא השאיר לנו שליש קורס בבסיס.. בתמורה יצאתי היום לחמשו"ש למרות שהיינו אמורים לסגור בכלל. שאר הקורס (היוצאים יצטרפו ביום ראשון) יצאו לאבטש"ים כן אנחנו עושים השבוע אבטחת יישובים בדרך לחצי שבוע השלמות וביי ביי ביסנ"מ למי שרוצה לקפוץ לבקר אותי אני עושה את זה ביישוב גבעון, צפונית מזרחית לירושלים. רק לסבר את האוזן למי ששכח/לא ידע: אני בחיל אויר, נ"מ, מסלול טק"א (טילי קרקע אויר), קורס טילי קרקע אוויר לטווח בינוני מסוג "HAWK" (יחד איתנו עושה טירונות גם מסלול טילי "פטריוט" המפורסמים יותר.. (הרבה יותר)) נא להכיר בינס"מ: ביה"ס לנ"מ או בשמו העברי "שכונה" אחרי רזומה מפואר של הערת כל הסגל באמצע הלילה כי איבדתי את רשימת השמירה (מה לעשות שכולם ישנו באותו אוהל
), ביצוע נוהל מעצר חשוד לרכב של מפקד המסלול, השלמת שעות שינה באוהל בזמן התחקיר השבועי (מה לעשות? נרדמתי..) עצירה ברגע האחרון של חבר שפרץ באמצע הלילה עם תחתונים, חולצה אזרחית ובלי נשק בדרך לשמירה שהוא איחר אליה.. מישהי שהפקירה נשק בתחנת רכבת, מישהו שהגיע למסדר בלי נשק,מישהי שעיפה שק שינה על אחד המפקדים, מישהו שקיבל שבת כי אמרו לו לנסוע לבאר שבע והוא פיספס את הפנייה בדרכו לת"א, חיים של 3 חודשים עם עוד 18 בנים, 3 כיורים ו-4 מקלחות (כן יש גם בנות אבל הן בנפרד למי שעוד לא סגור על זה) ועוד ועוד ועוד ועוד..... אני שמח להכתיר את מחזור קורס הוק 126 כקורס בלאי מת!!! והמפקדים אומרים שאחנו יבשים.. הממממ

אגב, מי יכול לעדכן אותי?

מי הצטרף? מישהו עזב? מה חדש עם קרוליין מאז הלידה? מתי יצא long night ולמה אף אחד לא רשם על זה בפורום? אילו סירטונים חדשים צצו? (של הופעות של הקורס בכל מני מקומות) ומה חדש איתכם בכלליות??? לא יצא לי להיום בפורום הזה יותר מדי ב-5 שבועות האחרונים..

kyliefan18

New member
אוי בוי...

אחי תצא מהשיריון המגעיל הזה ותהיה ג'ובניק קל"ב. גועל נפש,תראה איך טוחנים אותך! אני יותר מיום אחד לא מסוגל להיות בבסיס...

על מה אתה מדבר?

דבר ראשון איזה שריון?! דבר שני, לעזוב?! אחרי שהגעתי עד פה?! דבר שלישי, מה עם.. אתה יודע.. אממ.. לעשות עם עצמי משהו?? תבין, אם אין במשהו אתגר, הוא לא מעניין (לא לאורך זמן בכל אופן) אני בנאדםשהתברך בלא מעט כישורים ולא אני לא מתכוון לבזבז אותם על לכבות ולהדליק ממטרות.. אני יותר בקטע של להגן על כל דרום הארץ ודברים כאלה.. אבל זה אני, מה לעשות שאני מורעל. אבל ההצעה שלי לכל אדם זה ללכת הכי רחוק שאתה מסוגל.. הצבא כבר ידאג למתוח את זה עוד יותר, ובסוף יצא ממך תותח על. אם בנאדם לא ישקיע הוא לא יתקדם וישאר תמיד באותו תפקיד מחורבן שלא מביא לו כלום, לא מפתח אותו בגרוש ורק מזין את הפראנויה שלו מלהתאמץ, את העצלנות שלו, מנוון לו את התאים האפורים ודואג שיהיה לו כמה שיותר משעמם. התיאור הזה לא מזכיר לי את עצמי..

kyliefan18

New member
הצבא מבחינתי

הוא מערכת משעממת ורובוטית. אין לך שום מקום לדיעה עצמית ואתה רק ממלא פקודות. מבחינתי זה לסמן וי על שירות צבאי ולעבור הלאה. אני נמצא בבסיס טוב וזהו.

זה רק בטירונות אחי

כשתגיע לקורס מפקדים תגלה כמה זה לא נכון מה שאמרת.. בטירונות כדי שכולם יהיו "ביישור קו" ע"מ שאפשר יהיה להכשיר אותם אין מקום לדיעה עצמית, אבל זה רק שם.

kyliefan18

New member
ושריון...

התכוונתי לנגמ"שים וכל החרא הזה, ואתה אמרת אפילו רעל של שיריון.

p i n g o

New member
תיהנה מהחופש...

וסליחה שאני שואל, אבל אתה בטוח שכל מה שאתה כותב פה זה בלמ"ס?!?!?!

למעלה