הייייי אנשיםםםם

מורוש 78

New member
הייייי אנשיםםםם

היייייי מהה קורהההה ? אנייי חולהה על לירזז צ'רכיייי איןן עליהה בעולםםםםםםםםםםםםם

אליסה13

New member
מורוש שליי../images/Emo99.gif ברוכה הבאה נסיכה שליי

חולה עלייךךךךךךך נסיכה בטוחה שתהני כאן מכל רגע ורע כמוני וכמו ליאורוש אוהבות אותך ושמחות שהצטרפתתתתתתתתת קולולווווווווווווווו נכוןןןןןןןןןןןןןןןן לירזוששששששששש מלכה מושלמתתתתתתתתתתתתת שליייייייייייי חחחחחחחחחח הנה אליסה התחילה להתחרפןןןןןןןןן חחחח חולה עלייךךךךךךךךךךךךךך ברוכה הבאה נשמתייייייי

מורוש 78

New member
אליסההההה נישמתייי

חולהההה עליךך גםם אין עלייך בעולםםםם אני שמחה שהצטרפתתתתתתתתתתתתייייייייייי מקווהה שיהיה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מורוש 78

New member
../images/Emo99.gifנכוןןןן אזז ברורר שיהיה כיףףףףף

תגידיי היא גגם נכנסתת ומגיבהההההה על מה שאנחנו כותבותת להההה או שזהה רקק ביןן המעריציים שלהה :)

אליסה13

New member
לא מאמי לצענו הרב לא

היא נעלמה מחיינו מאז האלופה לא שומעים ממנה המוןןןןןןןןןןןןןןן בוכהההההההההההההההההההההההה עצובבבבבבבבבבב מאודדדדדדדדדדדדדד אהבת חיייייייייייייי תחזריייייייייייייייייייייייייי את חסרה לייייייייייייייייייייייי

מורוש 78

New member
חחחח נכוןן זה מאמתת עצובבב

זהה מעצבןןןןןן מה איתהה היוםם??? איפהההיא גרהה מהההה היאאא נעלמהה היא כבר לאא כל כך מפורסמתתתת מה קרה????????????..

RTur

New member
../images/Emo6.gif מה קשור איפה היא גרה?

ומור, באמת, אני מבקש מכל הלב, במטוטא ממך, לא ללחוץ על כפתורים במקלדת יותר מפעם אחת. זה כואב ומציק בעיניים לראות את זה ובאמת שזה מתחיל להימאס כבר, כמו שאמרתי מספיק יש פה את אליסה. באמת, זה משום כוונה לפגוע או משהו כזה, אבל די. מה הבעיה לכתוב נורמלי בלי חזרה על כל אות? כולנו אנשים נורמליים שלמדנו לכתוב ולקרוא בבית הספר ואני מבטיח לך שכולם יבינו אותך יותר טוב כשתכתבי רגיל.

מורוש 78

New member
היי אתהה מנהלל הפורום?

טוב סבבה אני צריכה להתרגל לזהה חחחחחח אבל זה לא יפה להגיד ככה לאליסהה אליסהה היאא ילדה נשמה אין כמוהה בעולם! חוץ מיזה ממהמה זה קשור איפה היא גרה? אני יודעת איפה היא גרה אבל סתם היא באמת נעלמה אז סתם רציתי לשאול לא משנה. נעים להכיר :)

RTur

New member
נעים מאוד גם לי חח

קודם כל, שימי לב איזה יופי ההודעה שלך נראית ולא כואב בעיניים והכל מובן. דבר שני - כמובן שזה היה בצחוק וגם אליסה צחקה מזה (ואם באמת אליסה נפגעה ולא רוצה להגיד אז באמת שאני מצטער וזאת ממש לא הייתה הכוונה..). פשוט אליסה ידועה אצלינו בפורום מההתלהבות הנורא גדולה שלה מלירז ומעוד כמה אנשים (ריטה, ליאור.. חח) ואם תקראי הודעות יותר ישנות שלה תראי איך ההתלהבות הזאת מתבטאת בכתיבה שלה.. ואנחנו סתם צוחקים על זה מדי פעם.. וכן, אני מנהל הפורום. קוראים לי ארתור. ברוכה הבאה ונעים מאוד :)

RTur

New member
שלום, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מקווה שתהני כאן והשתלבות נעימה. רק בקשה קטנה - תלחצי פעם אחת על כל אות, זה עובד על הפעם הראשונה ואנחנו מבינים - מבטיח לך. מספיק יש לנו את אליסה
אליסה יש רק אחת

למעלה