או-הו...טוב.
בכללי... 1.שיר אהוב? איזה מהם? 2.סרט אהוב? Saw 3.משקה אהוב? מנגו 4.מאכל אהוב? שניצל תירס 5.תוכנית אהובה? חברים, מאדטיוי.. 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? נמרים =] 8.ערוץ אהוב? 3 9.ספר אהוב? 1984 10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב? נקסט, היה כבר. 12.מקצוע שנוא? תנ"ך, היסטוריה וביולוגיה. 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"ב 14.מאוהב/ת? בהחלט
15.יש חבר/ה? אכן מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? מקודם 2.קנית משהו? מתי באמת קניתי משו?.. P: 3.שתית? מקודם 4.בכית? לפני כמה ימים 5.צחקת? היום 6.הסתפרת? לפני הרבה זמן..בקרוב שוב. 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו? לא זוכרת 9.טסת? לפני שנה וחודשיים P: 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? היום [: הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? Saw
2.השיר האחרון? לא שמעתי מוזיקה היום [אמאלה]. 3.הספר האחרון? 1984 4.הדיסק האחרון? מגהדת' 5.התוכנית האחרונה? תהרוג אותי וזהו 6.המבחן האחרון? ביולוגיה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עופר 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? שניר 9.שעיצבן אותך? אממ 10.שגרם לך לחייך? עופר =] אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לא ממש 2.איזה מותגים אתה קונה? אם כבר אז TNT...אבל בקושי. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? תלוי 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חח לא 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר! 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? ניקיטה 2.באס''ק? גם 3.מצב נוכחי? אנ.איי 4.יש לך סקייפ? הא? 5.מצלצת אינטרנט יש? יש 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם רותם 7 .פורום אהוב? מיוז 8.פורום שנוא? הממפ..
9.הפורום שלי? מיוז 10.מנהל פורום? כן 11.הבלוג שלי? אין.. 12.קומונה אהובה? לייפהאוס, מגהדת'.. 13.שנואה? של הביצפר שלי 14.החברים שלי בפורום הזה? רותם...? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לי :] זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? שמש 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? שתיהן 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום? יום 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל! 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? איכ 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה [?=\]
בכללי... 1.שיר אהוב? איזה מהם? 2.סרט אהוב? Saw 3.משקה אהוב? מנגו 4.מאכל אהוב? שניצל תירס 5.תוכנית אהובה? חברים, מאדטיוי.. 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? נמרים =] 8.ערוץ אהוב? 3 9.ספר אהוב? 1984 10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב? נקסט, היה כבר. 12.מקצוע שנוא? תנ"ך, היסטוריה וביולוגיה. 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"ב 14.מאוהב/ת? בהחלט