הייייי אני חדשה

roni baby

New member
הייייי אני חדשה

הנה שאלון להתחלה!
בכללי... 1.שיר אהוב? 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.תוכנית אהובה? 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? 8.ערוץ אהוב? 9.ספר אהוב? 10.יום אהוב? 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה? מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? 2.קנית משהו? 3.שתית? 4.בכית? 5.צחקת? 6.הסתפרת? 7.התקלחת? 8.חיבקת/נישקת מישהו? 9.טסת? 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? 2.השיר האחרון? 3.הספר האחרון? 4.הדיסק האחרון? 5.התוכנית האחרונה? 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי? 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש? 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? 7 .פורום אהוב? 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? 2.שמש או ירח? 3.חם או קר? 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? 6.טלפון או פלאפון? 7.ללכת לישון או להתעורר? 8.לילה או יום? 9.חושך או אור? 10.טיול בארץ או בחו"ל? 11.ים או ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? 13.מחשב רגיל או נייד? 14.פיסיקה או לשון? 15.מתמטיקה או אזרחות?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לילך
.. בכללי... 1.שיר אהוב?ממ עכשיו scorpions-through my eyes
2.סרט אהוב?מלכת הארורים 3.משקה אהוב?מים 4.מאכל אהוב?אוכלל
5.תוכנית אהובה?הופ ופיית' 6.מקצוע אהוב?אין
7.חיה אהובה?כלב
8.ערוץ אהוב?13 9.ספר אהוב?תענוגות אסורים 10.יום אהוב?שישי 11.מקצוע אהוב?אה.? 12.מקצוע שנוא?מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י'
14.מאוהב/ת?לא 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפני חצי שעה.. 2.קנית משהו?מממממ
3.שתית?מקודם 4.בכית?ביום שני 5.צחקת?אתמול 6.הסתפרת?בפורים
7.התקלחת?אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו?
9.טסת?אפעם
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?מר וגברת סמית' 2.השיר האחרון?MANOWAR-FIGHT UNTIL WE DIE 3.הספר האחרון?INCONECT 4.הדיסק האחרון?
5.התוכנית האחרונה?בובספוג 6.המבחן האחרון?לשון 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?סבתא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?אני קונה מה שאני אוהבת.. 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא 4.בילבונג אתה אוהב?
5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?
8.בילבונג או קרוקר?
9.איזה מותג בחיים לא תקנה?
משהו מכוער 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?STIFF UPPER LIP 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי?אונלין 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלמת אינטרנט יש?כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?אנשים 7 .פורום אהוב? 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?ירח
3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?גופיה 5.מחשב או טלוויזיה?לא יודעת
6.טלפון או פלאפון?טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר?לישון 8.לילה או יום?לילה
9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל 11.ים או ברכה?בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד?נייד 14.פיסיקה או לשון?פיזיקה 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות

la nana 2004

New member
ברוכה הבאה! והנה אני עונה...

1.שיר אהוב? GUERREROS DE LA LUZ 2.סרט אהוב? CHIQUITITAS - RINCON DE LUZ 3.משקה אהוב? פפסי מקס 4.מאכל אהוב? שניצלים של אמא 5.תוכנית אהובה? קטנטנות 6.מקצוע אהוב? פסיכולוגיה 7.חיה אהובה? כלב 8.ערוץ אהוב? אין 9.ספר אהוב? המעשה המוזר של הכלב בשעת הלילה 10.יום אהוב? ראשון 11.מקצוע אהוב? פסיכולוגיה 12.מקצוע שנוא? מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? לא 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שעה 2.קנית משהו? אתמול 3.שתית? היום בבוקר 4.בכית? אתמול 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? לפני כמה חודשים... 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול בערב 9.טסת? לפני שנה :( 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לפני כמה חודשים הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? בוגימן 2.השיר האחרון? ABRE ENTRA 3.הספר האחרון? המעשה המוזר של הכלב בשעת הלילה 4.הדיסק האחרון? קטנטנות - עונה 6 5.התוכנית האחרונה? רצח מאדום לשחור 6.המבחן האחרון? היסטוריה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? נועה 9.שעיצבן אותך? מאפי (הכלבה שלי...) 10.שגרם לך לחייך? מאפי אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמיים 2.איזה מותגים אתה קונה? בעיקר רנואר 3.אתה בכלל אוהב מותגים? חלק 4.בילבונג אתה אוהב? מה זה?? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? זה לא משנה 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? ברור שרנואר! 8.בילבונג או קרוקר? נראה לי קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? גולף 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא יודעת... אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? GUERRERA DE LA LUZ 2.באס''ק? FLOR DE LA EZPERANZA 3.מצב נוכחי? מחובר 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? חברות 7 .פורום אהוב? פורום סקרים ושאלונים! 8.פורום שנוא? המורדים 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? הסינגור זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? יום 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל!!! 11.ים או ברכה? ברכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו!! 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות

D o o S h a

New member
ברוכית! ../images/Emo24.gif

עונה: 1.שיר אהוב? מתחלף כל הזמן 2.סרט אהוב? אין 3.משקה אהוב? ויטמינצ'יק 4.מאכל אהוב? פסטה 5.תוכנית אהובה? אין 6.מקצוע אהוב? בעע... אין.. אולי מידענות 7.חיה אהובה? חתול! |מיאו| 8.ערוץ אהוב? לא'ידעת 9.ספר אהוב? הארי פוטר!!
10.יום אהוב? שבת 11.מקצוע אהוב? שאלת כבר 12.מקצוע שנוא? מממ.. כולם 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? לא 15.יש חבר/ה? לא... מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול בלילה 2.קנית משהו? אתמול 3.שתית? כנ"ל 4.בכית? ממ.. לא זוכרת 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? אוו... כמה חודשים 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? לפני שנה בערך 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? מממ הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? שראיתי? הבת של הבוס שלי 2.השיר האחרון? ששמעתי? don't phunk with my heart 3.הספר האחרון? שקראתי? רובי הולר 4.הדיסק האחרון? שנים לא קניתי 5.התוכנית האחרונה? לא זוכרת.. לא ראיתי הרבה טלויזיה אתמול 6.המבחן האחרון? מתמטיקהההה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ליתוש 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? יובי 9.שעיצבן אותך? גליה אחותי ועוד אנשים מפגרים שמתקשרים אליי ב-8 בבוקר 7 פעמים ומעירים אותי!! גרררררר 10.שגרם לך לחייך? ליתוששש אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? כשיוצא 2.איזה מותגים אתה קונה? מה שבא 3.אתה בכלל אוהב מותגים? כן 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר 8.בילבונג או קרוקר? קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? בילבונג 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? מאיפה לי אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? אין כינוי, כל פעם משתנה 2.באס''ק? לא סובלת איסי! רק מסנ 3.מצב נוכחי? אין 4.יש לך סקייפ? לא, היה לי 5.מצלצת אינטרנט יש? יסס.. שבורה 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם מי שמחובר מתי שאני? 7 .פורום אהוב? זה... 8.פורום שנוא? אין אחד ש=נ=ו=א 9.הפורום שלי? ממ? 10.מנהל פורום? לא... 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? מכירים את זה ש... קומונה גדולה! 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? חח... 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לא יודעת... זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו! 2.שמש או ירח?
3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון!
8.לילה או יום? יום 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל! 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? בעעע

coullette

New member
מיין קאמפף

בכללי... 1.שיר אהוב? MxPx-punk rawk show 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? פאנטה אקזוטיק 4.מאכל אהוב? הכל 5.תוכנית אהובה? 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? כלב 8.ערוץ אהוב? 8 9.ספר אהוב? עולמה של סופי 10.יום אהוב? שבת 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה? כן מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול בערב 2.קנית משהו? מזמן 3.שתית? אתמול בערב 4.בכית? לפני כמה ימים 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? לפני כמה חודשים 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? לפני יומיים את חבר שלי 9.טסת? לפני שנה כמעט (באוקטובר) 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? האסונות של נינה 2.השיר האחרון? circle jerks-wild in the streets 3.הספר האחרון? 4.הדיסק האחרון? 5.התוכנית האחרונה? 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רועי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? רועי 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לא ממש 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? זה לא היה כבר השאלון הזה?? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? coullette 2.באס''ק? coullette 3.מצב נוכחי? offline 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם טל,רועי,אורי 7 .פורום אהוב? גרין דיי...יש שם אנשים...סוף הדרך.וגם כמה מטורפים 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? לא זה ולא זה 13.מחשב רגיל או נייד? נייד 14.פיסיקה או לשון? פיסיקה 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

ברוכה הבאההה../images/Emo110.gif

בכללי... 1.שיר אהוב
יש מללא 2.סרט אהוב
כנ"ל חחח 3.משקה אהוב
קוללהה 4.מאכל אהוב
פירה
5.תוכנית אהובה
אהבה מעבר לפינה
6.מקצוע אהוב
אין 7.חיה אהובה
כלב 8.ערוץ אהוב
24 9.ספר אהוב
אין 10.יום אהוב
30.4 (חחח מיי יומולדת
) 11.מקצוע אהוב
אין 12.מקצוע שנוא
כמעט הכל
13.לאיזה כיתה אתה עולה
ח' 14.מאוהב/ת
אממ
15.יש חבר/ה
לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת
אתמול בערב חחח אני לא אוהבת לאכול בוקר 2.קנית משהו
אתמול.. בגדים
3.שתית
היום 4.בכית
לא זוכרת אבל זה לא היה רחוק 5.צחקת
היום 6.הסתפרת
חח בפורים אבל זה היה רק קצוות.. אבל לא קצוות כמו שהספרים אומרים וגוזרים את כל השיער
באמת קצוות חחח אפחד אפילו לא הרגיש 7.התקלחת
אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו
אתמול 9.טסת
לפני שנה חחחח בחופש הגדול שעבר 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך
אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון
שנים לא ראיתי סרטט.. אבל האחרון היה שלקחנו מיס בוידאו בוקס
יום בניו יורק נראלי חחחח 2.השיר האחרון
mt immortal של אוונסנס 3.הספר האחרון
לא זוכרת אבל ספר שקשור לבצפר איכשהו חחח 4.הדיסק האחרון
לע זוכרת
5.התוכנית האחרונה
השיר שלנו 6.המבחן האחרון
חיחי הרבה זמן ברוך השם
7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון
חברה שלי לפני כמה דקות 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין
אמא חחח 9.שעיצבן אותך
חברה אחרת שליי.. לפני כמה דקות גם חחח 10.שגרם לך לחייך
אתמול בערב חחחח ועכשיו אני חייבת לעוף אז אני יענה תהמשך בערב

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? הו. 2.סרט אהוב? ביטלג'וס, סרטי דיסני. 3.משקה אהוב? מיץ תפוחים. 4.מאכל אהוב? בשר, שוקולד. 5.תוכנית אהובה? המומינים. 6.מקצוע אהוב? בשנה הבאה, בטח משהו עם אומנות. 7.חיה אהובה? חתול. 8.ערוץ אהוב? אין לי הרבה בחירה. 9.ספר אהוב? היה עד לפני כמה זמן, עכשיו צריך אחד חדש. 10.יום אהוב? שישי. 11.מקצוע אהוב? היה כבר. 12.מקצוע שנוא? מתמטיקה. 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י'. 14.מאוהב/ת? לא. 15.יש חבר/ה? לא. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול בערב. 2.קנית משהו? שלשום בלילה.(ועוד מעט אני נוסעת לקנות הרבה דברים) 3.שתית? אתמול בערב. 4.בכית? הו, הרבה זמן. 5.צחקת? מקודם, ממשהו שדניאלש אמרה. 6.הסתפרת? כמה חודשים. 7.התקלחת? אתמול בלילה.(רציתי גם מקודם, לא היה לי כח) 8.חיבקת/נישקת מישהו? שניהם, אתמול. 9.טסת? בחופש הקודם. 10.אמרת לאדם מסוים "אני אוהב אותך"? לפני שניה בדיוק. הדבר האחרון.. 1.הסרט האחרון? "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה", שלשום. 2.השיר האחרון? הממ, שיר כלשהו של סאונדגארדן מהדיסק שאח של רוני הביא לי. 3.הספר האחרון? למאטיס יש את השמש בבטן, של יהודית קציר. 4.הדיסק האחרון? הדיסק של סאונדגארדן מהשאלה השניה. 5.התוכנית האחרונה? לא זוכרת. 6.המבחן האחרון? ביו', הלך גרוע. ולפני זה היסטוריה, שהלך מצוין. אבל זהו. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? דניאלש, עדיין. 9.שעיצבן אותך? זרג. 10.שגרם לך לחייך? דניאלש. אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמים. 2.איזה מותגים אתה קונה? לא קבוע. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא אכפת לי, כל עוד זה נראה נחמד. אבל לרוב זה סתם יקר ומכוער. 4.בילבונג אתה אוהב? מה? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא. 6.מותגים זה מאגניב? לא משהו. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? אין לי מושג מה זה השני, אז אבחר בקרוקר. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? פוקס, כי אני כועסת עליהם. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא זוכרת, אבל הרבה. אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? מיאוּ {משהו}. 2.באס''ק? הספקתי לשכוח. 3.מצב נוכחי? במסנג'ר? מחוברת. 4.יש לך סקייפ? כן. אבל מחקתי כי לא היה לי כח. 5.מצלצת אינטרנט יש? כן. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? המון אנשים. 7 .פורום אהוב? אין משהו מיוחד. 8.פורום שנוא? - 9.הפורום שלי? ? 10.מנהל פורום? פורומ תמיכה נפשית בבני נוער בהיידפארק, מנהלת משנה. 11.הבלוג שלי? 68386. 12.קומונה אהובה? הממ, קומונת הסגידה לבנצי? 13.שנואה? - 14.החברים שלי בפורום הזה? יש. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? יש פורומ להכל. זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שניהם. 2.שמש או ירח? ירח. 3.חם או קר? קר. 4.חולצה או גופיה? חולצה. 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 6.טלפון או פלאפון? פלאפון. 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון. 8.לילה או יום? לילה. 9.חושך או אור? חושך. 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל. 11.ים או ברכה? ים. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? אף אחת. 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל. 14.פיסיקה או לשון? לשון. 15.מתמטיקה או אזרחות? לא יודעת.

ברוכית../images/Emo24.gif

אני טל
בכללי... 1.שיר אהוב?יש הרבה 2.סרט אהוב?אין 3.משקה אהוב?יש הרבה 4.מאכל אהוב?בורקס 5.תוכנית אהובה?אהבה מעבר לפינה 6.מקצוע אהוב?אין 7.חיה אהובה?חתול 8.ערוץ אהוב?אין 9.ספר אהוב?אין 10.יום אהוב?שישי 11.מקצוע אהוב?אין 12.מקצוע שנוא?הכל 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י 14.מאוהב/ת?כן 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפני 10 דקות 2.קנית משהו?לא זוכרת 3.שתית?עכשיו 4.בכית?לא זוכרת 5.צחקת?אתמול 6.הסתפרת?מזמן, לא זוכרת 7.התקלחת?אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו?אתמול 9.טסת?בפסח 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?לא זוכרת הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?לא זוכרת 2.השיר האחרון?trun me on 3.הספר האחרון?אין 4.הדיסק האחרון?לא זוכרת 5.התוכנית האחרונה?שישי בגאון נדמה לי
6.המבחן האחרון?לא יודעת 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?לא זוכרת 9.שעיצבן אותך?לא זוכרת 10.שגרם לך לחייך?לא זוכרת אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?כן 2.איזה מותגים אתה קונה?כל מיני 3.אתה בכלל אוהב מותגים?כן 4.בילבונג אתה אוהב?אממ כה 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קאסטרו 8.בילבונג או קרוקר?קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?זה לא קשור למותג..קשור אם אהבתי את זה או לא 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?קנייה אחת
700 אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?אין כינוי 2.באס''ק?אין לי 3.מצב נוכחי?אונליין 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?ניצן 7 .פורום אהוב?אהבה מעבר לפינה 8.פורום שנוא?אין 9.הפורום שלי?אין לי פורום 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?אין 12.קומונה אהובה?אין..לא יודעת 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?רק מיכלי
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?ריאל מדריד זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?גופיה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון?פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר?להתעורר 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?אממ חושך אני חושבת 10.טיול בארץ או בחו"ל?תלוי 11.ים או ברכה?ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?לא זהולאזה 13.מחשב רגיל או נייד?נייד 14.פיסיקה או לשון?לא זה ולא זה 15.מתמטיקה או אזרחות?כנל

סינטטית

New member
ולקאם!

1.שיר אהוב? מה עשיתי - סינרגיה
2.סרט אהוב? כל ה-שכחו אותי בבית 3.משקה אהוב? קולה 4.מאכל אהוב? פיצה 5.תוכנית אהובה? החיים זה לא הכל 6.מקצוע אהוב? אין 7.חיה אהובה? כלב 8.ערוץ אהוב? 22? חח 9.ספר אהוב? ספר הבדיחות האדום 10.יום אהוב? כל יום שיש הופעה של סינרגיה 11.מקצוע אהוב?היה כבר
12.מקצוע שנוא? הכל 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יא 14.מאוהב/ת? כן 15.יש חבר/ה? דמיוני
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפניי כמה דקות 2.קנית משהו? אתמול 3.שתית? מקודם 4.בכית? :/ 5.צחקת? היום 6.הסתפרת? מזמןןןןןןןןן 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? בהופעה האחרונה של סינרגיה.... 9.טסת? שנה שעברה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? מזמן :/ הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? המ 2.השיר האחרון? סינטטי 3.הספר האחרון? ספר הבדיחות האדום 4.הדיסק האחרון? סינרגיה 5.התוכנית האחרונה? המ 6.המבחן האחרון? מחשבים 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לבנת 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? לבנת 9.שעיצבן אותך? אחותי 10.שגרם לך לחייך? גפן
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? כן 2.איזה מותגים אתה קונה? דיזל, לי קופר 3.אתה בכלל אוהב מותגים? אני לא אוהבת את זה כי זה "מותגים" אני קונה מה שאני אוהבת 4.בילבונג אתה אוהב? נחמד 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? ממש לא 6.מותגים זה מאגניב? זה לא מאגניב אבל זה סבבה 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? מה זה השטויות האלה 8.בילבונג או קרוקר? קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? המ 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?הרבה
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? בלי סינרגיה - אין לי אנרגיה ! www.synergia.co.il 2.באס''ק? SMURFIT 3.מצב נוכחי? NA 4.יש לך סקייפ? יאפ 5.מצלצת אינטרנט יש? יש 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם כמה אנשים 7 .פורום אהוב? סינרגיה! 8.פורום שנוא? שייגעצ בהיידפארק 9.הפורום שלי? מה? 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? רוק ישראלי2 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? המ 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? גפן :] זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון?טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל 11.ים או ברכה?ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? לא ולא 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל!!!!!!!!! 14.פיסיקה או לשון?לא ולא 15.מתמטיקה או אזרחות?לא ולא

מתוקה777

New member
עונהנהנהנה

בכללי... 1.שיר אהוב?וואי dumb-nirvana 2.סרט אהוב?ללא ספק---שר הטבעות!!!!----- 3.משקה אהוב?קולה 4.מאכל אהוב?צי'פס 5.תוכנית אהובה?חברים 6.מקצוע אהוב?של"ח 7.חיה אהובה?כלב 8.ערוץ אהוב?ביפ 9.ספר אהוב?הנזיר שמכר את הפרארי שלו 10.יום אהוב?3.12 11.מקצוע אהוב?הייתה כבר שאלה כזאת 12.מקצוע שנוא?שונאת הכל 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י 14.מאוהב/ת?לא 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?אתמול 2.קנית משהו?לפני יומיים 3.שתית?אתמול 4.בכית?וואי אממ לפני שבוע 5.צחקת?אתמול 6.הסתפרת?לפני חודש-חודשיים 7.התקלחת?אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו?חצי שנה-שנה 9.טסת?לפני שנתיים 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?לפני שנה הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?מר וגברת סמית 2.השיר האחרון?עכשיו בדיוק the white stripes-Blue Orchid 3.הספר האחרון?מנהיגות המשפחה 4.הדיסק האחרון?לינקין פארק 5.התוכנית האחרונה?גיים פליי 6.המבחן האחרון?מתמטיקה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חני 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?יפית 9.שעיצבן אותך?ליאור 10.שגרם לך לחייך?לירן אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?לא 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?אף אחד מהם 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?פוקס 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?Nirvana-You know You're Right 2.באס''ק?אין 3.מצב נוכחי?מחובר 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?יש 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?עם יעל 7 .פורום אהוב?הפורום הזה 8.פורום שנוא?פורום של בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה 9.הפורום שלי?אין 10.מנהל פורום??? 11.הבלוג שלי?בישראבלוג--black sky 12.קומונה אהובה?אין 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר?חם 4.חולצה או גופיה?גופייה 5.מחשב או טלוויזיה?טלויזיה 6.טלפון או פלאפון?פאלפון 7.ללכת לישון או להתעורר?ללכת לידון 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חול 11.ים או ברכה?בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?טלנובלה בע"מ 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?לשון 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות

ססליה

New member
זה היה ארוך כמו../images/Emo60.gif שמתחו אותו

בכללי... 1.שיר אהוב? ברגע זה- שיר לשירה 2.סרט אהוב? גם ברגע זה- להיות ג'ון מלקוביץ 3.משקה אהוב? מוקה 4.מאכל אהוב? וופל בולגרי 5.תוכנית אהובה? שבתות וחגים 6.מקצוע אהוב? פסיכו 7.חיה אהובה? הארנבים שלי 8.ערוץ אהוב? 3 9.ספר אהוב? פעמון הזכוכית 10.יום אהוב? ראשון 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? אנגלית 13.לאיזה כיתה אתה עולה? אני כבר גדולה 14.מאוהב/ת? לא 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני מספר דקות 2.קנית משהו? לפני שבוע וחצי 3.שתית? לפני מספר דקות 4.בכית? אתמול 5.צחקת? היום 6.הסתפרת? מזמן מזמן 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? חיבקתי היום את אבא 9.טסת? אף פעם 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? למישהו-חודשיים בערך :( ולחברה- אתמול. הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? יחסים פונוגרפיים 2.השיר האחרון? אמביציה 3.הספר האחרון? כל בית צריך מרפסת 4.הדיסק האחרון? אביתר בנאי 5.התוכנית האחרונה? על ההתנתקות 6.המבחן האחרון? בגרות בסוציו 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לירון 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? מרב וחבר שלה 9.שעיצבן אותך? אבישג 10.שגרם לך לחייך? אבא אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? גם וגם יד שניה וכאלה. 2.איזה מותגים אתה קונה? זארה, מנגו, הוניגמן 3.אתה בכלל אוהב מותגים? מסמפט 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? שומדבר לא מגניב 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? אפ אחד 8.בילבונג או קרוקר? אפ אחד 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? פומה 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? המון המון אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? chofesh 2.באס''ק?ססליה 3.מצב נוכחי? לא נמצא 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש? לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? אבישג ויפעת 7 .פורום אהוב? אולי דיסני 8.פורום שנוא? אין 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? אין :( 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ 11.ים או ברכה? אף אחד 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בעמ 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

ady18

Well-known member
תשובות

בכללי... 1.שיר אהוב?נצחת איתי הכול 2.סרט אהוב?אסקימו לימון 3.משקה אהוב?איריש קרים שוקו קולה ותפוזים 4.מאכל אהוב?בשר על האש מאפים ופסטה 5.תוכנית אהובה?כלובטק 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה?כלב דולפין וסוס 8.ערוץ אהוב?10 9.ספר אהוב?השבוע הכי ארוך בחיי מורן 10.יום אהוב?ראשון 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה?סיימתי 14.מאוהב/ת?לא 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפני שעתים 2.קנית משהו?אתמול בבוקר 3.שתית?עכשיו 4.בכית?לא זוכרת 5.צחקת?אתמול 6.הסתפרת?לפני חודשים 7.התקלחת?בבוקר 8.חיבקת/נישקת מישהו?לא 9.טסת?לפני שנתים 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?הכי דומה לאהבה 2.השיר האחרון?עופר לוי אני ואת 3.הספר האחרון?אמממ לא זוכרת 4.הדיסק האחרון?יוסי עדן נכנע לאהבה 5.התוכנית האחרונה?משהו בוודיאו 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אביב 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?הילה+אביב 9.שעיצבן אותך?אממ 10.שגרם לך לחייך? אממ טלי אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?כן 2.איזה מותגים אתה קונה?דן קסידי אדידס כאלה 3.אתה בכלל אוהב מותגים?כן 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קסטארו 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?אממ טי אן טי ובאילובונג 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?500 בערך אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?יעל עמיר בניון המלך 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי?מחובר 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש?כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?אביב 7 .פורום אהוב?הרבה 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? 2.שמש או ירח? 3.חם או קר? 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? 6.טלפון או פלאפון? 7.ללכת לישון או להתעורר? 8.לילה או יום? 9.חושך או אור? 10.טיול בארץ או בחו"ל? 11.ים או ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? 13.מחשב רגיל או נייד? 14.פיסיקה או לשון? 15.מתמטיקה או אזרחות?

Incomplete Girl

New member
ווקלום../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? עכשיו? i stil של הבויז
2.סרט אהוב? מוצאים את נמו
3.משקה אהוב? פטל מוגז
4.מאכל אהוב? שניצל
5.תוכנית אהובה? חברים
6.מקצוע אהוב? תקשורת[?] 7.חיה אהובה? אין
8.ערוץ אהוב? MTV 9.ספר אהוב? נקסט
10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב?
12.מקצוע שנוא? כולם חח 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יא' 14.מאוהב/ת? באלכס
15.יש חבר/ה?נופ מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? השניה 2.קנית משהו?אתמול 3.שתית? השניה חח 4.בכית? יום שני 5.צחקת? לפני דקה
6.הסתפרת? עזבו
7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? אממ..
מיום שני 9.טסת? והוו.. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול
הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? מדגסקר 2.השיר האחרון? גירל ג'אסט ואננה האב פאן 3.הספר האחרון? מי יבכה כשתמות? 4.הדיסק האחרון? ג'ון לג'נד 5.התוכנית האחרונה? לאזוכרת
6.המבחן האחרון? נו מה
בגרות בלשון
7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? בתדודה שלי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ידיד 9.שעיצבן אותך? אבא
10.שגרם לך לחייך? אלכס
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה? נו כולםP: 3.אתה בכלל אוהב מותגים? יאפ 4.בילבונג אתה אוהב? לא איכככ 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא חח 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסרטו,לייק דה
8.בילבונג או קרוקר? קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? מאיפה לי
10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?אממ..ג'ינס אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? משתנה
2.באס''ק? מה שפה 3.מצב נוכחי? אווי 4.יש לך סקייפ? כן 5.מצלצת אינטרנט יש? יאפ 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? אממ...חברה
7 .פורום אהוב?302 8.פורום שנוא? אין חיה כזו 9.הפורום שלי? בקסטריט
10.מנהל פורום? כפרעלשני
11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? של שרית
13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? אממ..לאדעת
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לוסי סילבס
זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון?פלא 7.ללכת לישון או להתעורר?לישווון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? אור
10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד? נייד 14.פיסיקה או לשון? לשון חח 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות

LOOST

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? עוקף מלמעלה- מוקי 2.סרט אהוב? "גבר מי שמטפלת" 3.משקה אהוב? בריזר אננס 4.מאכל אהוב? עוגיות בריאות
5.תוכנית אהובה? "החיים הפשוטים" 6.מקצוע אהוב? ממ לא יודעת... 7.חיה אהובה? כווווולם
8.ערוץ אהוב? YES2 9.ספר אהוב? פרחים בעליית הגג+ ההמשך... 10.יום אהוב? שישי
11.מקצוע אהוב? כבר שאלת
12.מקצוע שנוא? ספרות 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יא' 14.מאוהב/ת? ממ ניראה לי שכן
15.יש חבר/ה? כן מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול 2.קנית משהו? יום שישי 3.שתית? ממ לפני שעתיים ככה... 4.בכית? ביום שבת 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? ממ בפברואר בערך.. 7.התקלחת? לפני כמה שעות.. 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? שנה שעברה.. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך? אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? גבר מי שמטפלת 2.השיר האחרון? שבק מיוזיק 3.הספר האחרון? קאתרין, אנא שובי הביתה 4.הדיסק האחרון? עוקף מלמעלה של מוקי 5.התוכנית האחרונה? לא זוכרת.. 6.המבחן האחרון? ממש לא זוכרת
7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי הקטנה 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? נויה 9.שעיצבן אותך? לא זוכרת.. 10.שגרם לך לחייך? שלומית
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה? אין מותגים ספציפיים- אם משהו יפה אני קונה אותו.. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? ממ לא אוהבת לא שונאת... 4.בילבונג אתה אוהב? נחמד.. 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חחח לא 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו 8.בילבונג או קרוקר? קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לא יודעת... 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 500 ש"ח אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? ברבי 2.באס''ק? בר 3.מצב נוכחי? אווי 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? שלומצה אחותי היפה
7 .פורום אהוב? סקס לנוער 8.פורום שנוא? אין.. 9.הפורום שלי? ממ לא סגורה על זה.. 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? פאריס הילטון 13.שנואה? אין... 14.החברים שלי בפורום הזה? לא דעת.. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? פאריס הילטון זה או זה.... 1.שוקו או קפה? קפה
2.שמש או ירח?
3.חם או קר? קר
4.חולצה או גופיה? גופיה
5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלפון
7.ללכת לישון או להתעורר? לישוןןןן
8.לילה או יום? לילה
9.חושך או אור? חושך.. 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל|
11.ים או ברכה? ים... או בריכה... חח לא דעת שניהם
12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ (למרות שאני לא רואה..) 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? ממ שניהם לא! 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה..

LOOST

New member
מממ תיקון...

הפעם האחרונה שבכיתי הייתה שלשום

psycho maiden

New member
אניאניאניאני

בכללי... 1.שיר אהוב? וואיי יש מלא...כרגע..."כל הנוסעים - מוקי " 2.סרט אהוב? מממ.... הצלצול 2 זה הסרט הכי נורמלי שראיתי בזמן האחרון 3.משקה אהוב? דיאט קולה / וודקע + רדבול 4.מאכל אהוב? עוגיות בריאות 5.תוכנית אהובה? ספונג'בוב !!! 6.מקצוע אהוב? מתמטיקה 7.חיה אהובה? ממממ...חתולכלב 8.ערוץ אהוב? ניקולודיאון 9.ספר אהוב? עד כלות / אני כריסטינה .פ. 10.יום אהוב? ממממ.... חמישי.... או שישי 11.מקצוע אהוב? מתמטיקה .. (כבר שאלת) 12.מקצוע שנוא? לשון... 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יא' (יא אני גדולה
) 14.מאוהב/ת? נייט 15.יש חבר/ה? נייט מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? ממממ לפני שעה 2.קנית משהו? לפני שעתיים 3.שתית? לפני דקה 4.בכית? לפני יומיים 5.צחקת? לפני דקה 6.הסתפרת? לפני חודש בערך 7.התקלחת? לפני כמה שעות 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת?naver 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? יאפ הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? לא זוכרת 2.השיר האחרון? זה הוא - מוקי 3.הספר האחרון? עד כלות 4.הדיסק האחרון? עוקף מלמעלה - מוקי 5.התוכנית האחרונה? טלנובלה בע"מ 6.המבחן האחרון? פייייי זה היה ממזמן.. לא זוכרת 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ברבי 9.שעיצבן אותך? מממ ... אמא 10.שגרם לך לחייך? ידיד אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? אם בא לי 2.איזה מותגים אתה קונה? מה שיפה 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא אכפת לי 4.בילבונג אתה אוהב? יאפ 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? פחחחח לא 6.מותגים זה מאגניב? מה זה החרטות האלה ?! 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לא יודעת..אם משהו יפה אני פשוט קונה 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא יודעת אמא משלמת
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? "כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה " (או משהו כזה) 2.באס''ק? ש ל ו מ צ ה 3.מצב נוכחי? אוואיי 4.יש לך סקייפ? נייט 5.מצלצת אינטרנט יש? יאפ 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? ברבי 7 .פורום אהוב? ה"א וסקס לנוער 8.פורום שנוא? מממ....אין כזה 9.הפורום שלי? ה"א 10.מנהל פורום?נייט 11.הבלוג שלי? יש בכרטיס האישי 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה? אין (
) 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לא יודעת זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלא 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל וכמה שיותר רחוק !! 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון? בעע 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

Swid666

New member
מעייייי

בכללי... 1.שיר אהוב? יש המון 2.סרט אהוב? יש כמה 3.משקה אהוב? מים 4.מאכל אהוב? ווג'י בורגר
5.תוכנית אהובה? המומינים (כן, צחקו לכם
) 6.מקצוע אהוב? ביולוגיה 7.חיה אהובה? חתולים 8.ערוץ אהוב? לא רואה טלויזיה 9.ספר אהוב? יש כמה 10.יום אהוב? שני ושישי 11.מקצוע אהוב? כבר נשאלה השאלה 12.מקצוע שנוא? מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? כן 15.יש חבר/ה? כן מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שעה 2.קנית משהו? היום בבוקר 3.שתית? לפני כמה דקות 4.בכית? אתמול 5.צחקת? היום 6.הסתפרת? בפורים 7.התקלחת? היום בבוקר 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? אף פעם לא
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך? היום הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? "זלארי" 2.השיר האחרון? white pearl, black oceans 3.הספר האחרון? "איש הקציר" 4.הדיסק האחרון? reckoning night 5.התוכנית האחרונה? הו... לא זוכרת... 6.המבחן האחרון? ספרות 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אורנג' 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? כנ"ל 9.שעיצבן אותך? אני 10.שגרם לך לחייך? מי לא?
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? בד"כ לא 2.איזה מותגים אתה קונה? תמנון 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא ממש 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? שניהם גרועים 8.בילבונג או קרוקר? לא ולא 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? מותג שמייצר פרווה 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא יותר מ-200 אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? a trace of blood 2.באס''ק? rainfall 3.מצב נוכחי? אוואי 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? יאפ 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? חברים 7 .פורום אהוב? זב"ח 8.פורום שנוא? אמממ... 9.הפורום שלי? הו? 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? לא בתפוז 12.קומונה אהובה? צמחונות וטבעונות
13.שנואה? אנטי צמחונות 14.החברים שלי בפורום הזה? אין 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? כל מיני זה או זה.... 1.שוקו או קפה? קפה קינמון עם חלב סויה
2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בשניהם 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? לא ולא 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? ביולוגיה! 15.מתמטיקה או אזרחות? ביולוגיה!

Sheygets16

New member
:]

בכללי.. 1.שיר אהוב? ישהמון. 2.סרט אהוב? 10 דברים שאנישונאת אצלך :) 3.משקה אהוב? מים ומיץענבים 4.מאכל אהוב? שוקולד מריר 5.תוכנית אהובה? אבודים 7.חיה אהובה?
8.ערוץ אהוב? XTRA HOT 9.ספר אהוב? - 10.יום אהוב? חמישי 11.מקצוע אהוב? מתמ' 12.מקצוע שנוא? ספרות 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יא 14.מאוהב/ת?
15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? שעתיים 2.קנית משהו? הרבהזמן. 3.שתית? מתי שאכלתי :] 4.בכית? לפני כמה ימים 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? חצי שנה 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? כמה חודשים 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הרבהזמן. הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? 'יש לך הודעה' 2.השיר האחרון? שמעתי את השיר של טל"ב כשראיתי לפני שעה. 3.הספר האחרון? לאזוכרת. 4.הדיסק האחרון? ששמעתי או שקניתי?:) 5.התוכנית האחרונה? טל"ב 6.המבחן האחרון? בגרות בלשון 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברהשלי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? חברה אחרת. 9.שעיצבן אותך? אבאשלי 10.שגרם לך לחייך? חברה שלי אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? בד"כ לא, סתם כי אני לא מוצאת שם שומדבר. 2.איזה מותגים אתה קונה? - 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא מתנגדת, אפשר למצוא לפעמים משו שאתה אוהב. 4.בילבונג אתה אוהב?
5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? הא? 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו 8.בילבונג או קרוקר? אףאחד מהם. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? FOX 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אנערף. אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? נטוש. 2.באיסיקיו? כנ"ל. 3.מצב נוכחי? אוואי 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלמת אינטרנט יש? לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? חברות נראהלי. 7 .פורום אהוב? שייגעצ,נימרודשיקלר. 8.פורום שנוא? אנערף 9.הפורום שלי? איןכזה ולא יהיה :] 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? אין חעחע 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? סמים זה או זה.. 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? טלויזיה 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכתלישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ 11.ים או ברכה? ים
12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טל"ב 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמ'

moshit1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? אני צריך אותך 2.סרט אהוב?שודדי הקאריבים 3.משקה אהוב?שוקו
4.מאכל אהוב?אמממ קרפ? 5.תוכנית אהובה?זה רק רוק
6.מקצוע אהוב?ספרות... 7.חיה אהובה?סוס 8.ערוץ אהוב?24, ערוץ המוזיקה הישראלית
9.ספר אהוב?בין דירות 10.יום אהוב?אממ שישבת 11.מקצוע אהוב?[זה לא היה כבר?] 12.מקצוע שנוא?פיסיקה,מדעים,אנגלית,ביולוגיה,מתמטיקה,וכו 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י' 14.מאוהב/ת?יא 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?הרגע...
2.קנית משהו?לפני כמה שעות 3.שתית?אלכוהול? בשבת... 4.בכית?בשני 5.צחקת?אמממ וואי אינלימושג 6.הסתפרת?שבועיים? 7.התקלחת?חצי שעה 8.חיבקת/נישקת מישהו?אמא נחשב? 9.טסת?פאאק מלא זמן 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?אממ הרבה זמן לא אמרתי הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?חותנת בהפרעה 2.השיר האחרון?פשוט ונאמן 3.הספר האחרון?זן ואומנות אחזקת האופנוע (עוד לא סיימתי) 4.הדיסק האחרון?ששמעתי- דבק 5.התוכנית האחרונה?טיסת לילה 6.המבחן האחרון?מממ לאזוכרת 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?עדי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?חן 9.שעיצבן אותך?אמא 10.שגרם לך לחייך?עדי אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?כשיוצא 2.איזה מותגים אתה קונה?פוקס,טיאנטי,קסטרו... מה שבא ליד 3.אתה בכלל אוהב מותגים?אין לי בעיה עם שום דבר 4.בילבונג אתה אוהב? לא אכפתת לי 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?חח לא 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?רנואר
8.בילבונג או קרוקר?קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?דיזל 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?אמממ אלף ומשהו? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?אין כינוי. יש אי מייל 2.באס''ק?הדר 3.מצב נוכחי?אווי 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?גלעד 7 .פורום אהוב?מוניקה סקס
8.פורום שנוא?אמממ 9.הפורום שלי?? 10.מנהל פורום?הרבה... כנסיית השכל 11.הבלוג שלי?מה איתו? 12.קומונה אהובה?אין 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?אממ יש פה כמה מהפורומים שלי...
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?אין לי מושג זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו ברגע זה 2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון?פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר?אףחד 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?בארץ 11.ים או ברכה?ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?זין. טלנובלה בע''מ- רק בגלל מאור כהן!
13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?אףחד! 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות

למעלה