היייייי

TrinMyQueen

New member
ריקי סינג'רה, אלא מי..../images/Emo168.gif

תמיד דופקים תראשי שכבות.. חח סתם

כי...

צריך לכתוב גם תוכן...
**הנה, עכשיו זה בטח הקפיץ!
**

Sweet 6teen

New member
חחחחח... וואלה?!

לא ידעתי שצריך תוכן כדי להקפיץ... איזה קטעים... טוב, עכשיו אני יודעת... :) קדימה תגיבו תגיבו תגיבו!!! אני רוצה להמשיך לכתוב, ואם אין תגובות לא שווה!!

iloveo

New member
../images/Emo95.gifווויי....איזה יופי!! ../images/Emo24.gif

זה ממש מהמם!! אני כבר מחכה להמשךך...

נצל"ש../images/Emo170.gif

זוכרות ת'סקר של ראש 1? עוד יומיים יוצא עיתון חדש! וממש ממש כדאי להצביע עכשיו! כדי שבטוח יהיה לנו פוסטר של אורלנדו
אז כנסו ותצביעו! רק עוד קצת!!

TrinMyQueen

New member
צודקתתת!! ../images/Emo168.gif

תמשיכו להצביע!! אנחנו לא בפער כזה גדול מהשיר שלנו... שהם לא יתקעו לנו מלא הצבעות פתאום ברגע האחרון... אז קדימה בנות! עוד יומיים גיליון
אמןןן יהיה טרויה על השער אני מתפללתת אמןןןן

T u r n e r 1

New member
הצבעתי../images/Emo45.gif

למרות שאני חושבת שהם כבר קיבלו את ההחלטה איזה פוסטר להשים... ביום רביעי יפורסם מי שזכה ובשבוע הבא נקבל את הפוסטר. ודרך אגב אני מאוד מקווה שישימו את אורלנדו על השער לכבוד יציאת טרויה לאקרנים!

חזררררתתתייי!!!!

טוב אחרי לא כל כך הרבה זמן אבל חזררתתיי!!! היה לי פשוט חזרות לאיזושהי הצגה (אני בחוג דרמה) שקוראים לה: "חלום ליל קיץ" נראה לי ואני משחקת שם את הלנה והיו ממש מליון חזרות עד שלא יכולתי כמעט להיות בבית!! אז ספרו לי בננות, מה היה שלא הייתי? מה פספסתי?

אהה ודרך אגב:

sweet 6teen (סורי, שכחתי את השם...) פרק נפלא! אני לא יכולה ממש להעיר כי אני לא בקטע של ספרות והבעה אבל הסיפור ממש יפה! קבלי ח"ח ותמונה: (דרך אגב: כאן הוא בפסטיבל קאן, פחחח חרוז...)

יו אר וויטינג פור מואה?../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ברוכה השווה!!, איפה כולן?!, לכאן ומייד!!!!! לו יו

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאני פה!

ברוכה השבה
, ובהצלחה בהצגה.
(יש לי משהו נגד השם הלנה...) אה, והנה עוד תמונה מקאן

חחח גם אותי

ברגע שקיבלתי את הטקסט שהיה מסומן עליו כל הזמן הלנה אז עלתה בי מחשבה על הלנה מטרויה... אהה, ושמתם לב איך היא מלובשת דיאן קרוגר (הלא היא הלנה...)? לדעתי זה מאד יפה אבל הנוצות האלה ממש מבחילות אותי
נכון שג'ניפר אניסטון ממש חמודה?

למעלה