היייייי

היייייי

אתם יכולות לשלוח לי את העברי כדי לקנות כרטיסים לסרט טרויה ?...........................

TrinMyQueen

New member
נצל"ש, כנסו שניה ../images/Emo168.gif

כרגיל, סינג'רו אותי (מועצת תלמידים או מה?
) לערוך את עיתון בצפר שלנו שיוצא בסוף שנה... ובואו נגיד שהילדים אצלנו בבצפר מאוד עצלנים ולא רוצים לכתוב כלום, אז אני אמורה להכין כמה כתבות... למישו יש רעיונות? או כתבות מוכנות? היה פעם בעיתון בצפר? יש לו משו להציע לי? פליז?
טנקס מראש!

אממ... ../images/Emo9.gif

דבר ראשון, מגניףףףףףףף
חיחי איזה נחמד זה שאת עורכת את העיתון!
ועכשיו בקשר לכתבות: תעשי כתבות בקשר למצב, לדברים מרכזיים שקרו בבצפר שלך. אצלנו למשל תמיד יש איזה ראיון עם מפורסם שאיכשהו מצליחים להשיג(
) וגם עושים כל מיני כתבות על מורים או דברים כאלה. -בעיתון בצפר האחרון הייתה "מלחמת הכוכבים" כמו בראש1 בין שני המורי של"ח בבצפר שלנו.
זה היה ממש קורע!!!
ותעשי סיקורים או סקרים על דברים בבצפר. כמו שאצלנו (כן כן... דוגמאות מאצלנו..
) חברה שלי עשתה סיקור על השירותים האיכסיים לגמרי בבית ספר שלנו. -למרות שאפילו לא נתנו לה את הקרדיט בסוף.. >_> אההה, ונגיד בכיתה ז', חברה שלי (אותה אחת
) עשתה כתבה למשל על ניסויים בבעלי חיים. את יכולה לעשות למשל כתבה על נושא בסגנון הזה שקשור לאקטואליה או משהו..
מקווה שעזרתי וסליחה על המגילה.. כמו שתמיד יוצא לי!

T u r n e r 1

New member
יש לי רעיון!

אצלנו בעיתון עושים בוחן עם שאלות אמריקאיות שקשור לביצפר! זה מזה מצחיק

מיטץ

New member
מממ...

אצלנו בעיתון עשו דברים כמו מהפך למורה לאומנות, או שעשו כמו בראש 1 מלחמת כוכבים עם השומרים של הבצפר,אנחנו מאוד אוהבים תשומרים
ונגיד אפשר לעשות כתבה אחת כאזת שמסכמת את השנה נגיד במוזיקה בבצפר ובמדינה וכאלה שטויות ואמממ אה עשינו גם ראיון לאב הבית
(אנחנו חולים עליווווו הוא תמיד מסלסל לנו בתימנית ומחלק טופי סוכריות עוגיות מה לאאאא בהפסקות חחחח)

Sweet 6teen

New member
סליחה על הניצלו"ש.... פרק 7....

יש לי פרק 7!!!!!!!!! חחחח... הנה לכן פרק 7... בקובץ וורד יש את הכול במידה ותירצו להיזכר בפרק הקודם... אוקיי אוקיי אני מפרסמת! פרק 7: הסתכלתי וראיתי שהילארי רוקדת עם אחד הבנים שהתחילו איתה מקודם. היא הייתה עם הגב אליי ולכן לא שמה לב למה שקרה עכשיו. לשנייה וחצי (או שתיים..) יכולתי להאמין שאני שוב על הצוק שלי כשהרוח מנשבת...וגבר החלומות שלי מחבק אותי..ובחזרה למציאות, הסתובבתי וחייכתי. "כמובן שאפשר..." עניתי. אדם שם את ידו הימנית על מותניי ובשמאלית החזיק את ידי (הימנית), את ידי הפנויה שמתי על כתפו הימנית. וכך רקדנו לצלילי השיר המדהים שברקע. אני מודה מתוודה שדיי התאכזבתי שזה לא היה אורלנדו.. הסתכלתי מעל כתפו של אדם לעבר השולחן שלנו, שם ישב אורלנדו לבדו וערבב את הקרח שבכוסו הריקה עם מקל פלסטיק צבעוני, מסתכל עליי ועל אדם רוקדים. הוא נראה מרוחק ועצוב באיזה אופן, 'אוף, עכשיו אני בטוחה שיש לו חברה!' חשבתי לעצמי.. 'למה אני משלה את עצמי כל פעם מחדש?! ואיך... ' "נהנת?" קטע אדם את מחשבותיי, "אני מתכוון, היום, באולפן..." הוסיף במהרה. "או, כן כמובן! לא האמנתי שאני אקבל הזדמנות כל כך טובה בגיל כל כך צעיר." צחקתי. השיר נגמר, ואיתו גם הערב. "יאללה" אמר אדם, "יש לנו יום עמוס מאוד מחר..." אני והילארי הלכנו אחריו לעבר השולחן, אדם שילם את החשבון, אורלנדו הצטרף אלינו, וארבעתנו יצאנו מהמועדון. בדרך חזרה למלון הייתה לי הרגשה ממש מוזרה. אורלנדו בהה ברצפת המכונית ולא ממש דיבר. זה גרם גם לי לשתוק, כי ניסיתי לחשוב מה קרה לו. הילארי ואדם דיברו על השחקנים החדשים שאדם מחפש לאיזה סרט... לכמה רגעים כשאורלנדו הרים את המבט העניים שלנו נפגשו.. חייכתי אליו, הוא חייך חיוך קצר ושוב השפיל את עניו... כשהגענו למלון הילארי ירדה קומה אחת מתחתינו...אמרה לילה טוב ונעלמה. עד שהגענו לחדר שלי אורלנדו לא אמר כלום. "לילה טוב" אמרתי לו בשקט כשהגענו לחדרי, הוא הנהן בשקט והמשיך לחדרו. נכנסתי לחדר קצת עצבנית, זרקתי את הבגדים שלי על הכיסא והחלפתי לפיג'מה. יצאתי למרפסת תפסתי כיסא התיישבתי עליו ובהיתי בכוכבים המדהימים שנצצו בשמיים על רקע הים. השעה הייתה בערך 3, אבל לא רציתי לישון... פתאום שמעתי דלת נפתחת וידעתי שזה חייב להיות אורלנדו. "או... מצטער שאני מפריע..." זאת הפעם הראשונה ששמעתי אותו מדבר מאז שרקדתי עם אדם. הוא הסתובב לצאת... "אתה לא מפריע... " אמרתי לו, יותר רציתי לצעוק 'תדבר איתי אורלנדו! מה קרה לך היום? ' אבל אני אפילו לא מכירה אותו... הוא חייך, תפס כיסא והתיישב ליידי. במשך כמה דקות רק ישבנו ובהינו בשמים, כל אחד במחשבותיו. לבסוף נשמתי נשימה עמוקה ואמרתי "בא לך לספר לי מה קרה היום?" הוא הסתכל עליי במבט שואל.... "היית מאוד שקט.." הוספתי בתהייה. "פשוט, היו לי כמה דברים על הראש, שלא ידאיג אותך יותר מידי חמודה." הוא ענה. הרגשתי שהוא מתייחס אליי בגישה מתנשאת כמו אל ילדה קטנה . "טוב, " עניתי מרוגזת "אני הולכת לישון..." קמתי מהכיסא במהירות והלכתי לכיוון החדר שלי. פתאום הרגשתי יד תופסת אותי, היד שלו על הזרוע שלי הוא סובב אותי אליו בתנופה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifפש....

אהבתי
ניסוח נורא יפה
קבלי ח'ח
גם אני התאכזבתי שזה לא היה אורלנדו
כתבת את זה נהדר
את לא צריכה לעשות סוגריים, פשוט תמשיכי את המשפט. "אדם שם את ידו הימנית על מותניי ובשמאלית החזיק את ידי (הימנית)"
"אדם שם את ידו על מותניי, וידו השנייה אחזה בידי הימנית" (איפה היד השמאלית שלה?
)

Sweet 6teen

New member
חחחח.. תודה על התגובה...

היד השמאלית הייתה על הכתף שלו... "את ידי הפנויה שמתי על כתפו הימנית..." חחח מקווה שעכשיו זה מובן.. :) תודה רבה עת התגובות הנפלאות!!! תמשיכו להגיב!!! אני רוצה תגובות. חחחחחחחח..... אמממ אני ממש מקווה להמשיך בקרוב. תישארו עוד טיפ טיפ טיפ טיפה במתח!!! לאב יו!

T u r n e r 1

New member
אלוהים! איזה מותח!!!!

המשך! עכשיו
המשך!!!!! יפה מאוד אהבתי
יו זה מזה מותח! באמת!

noabloom

New member
אווווווווף למה כזה קצר? אני עכשיו

במתח ..מתי יוצא הפרק הבא(שיהיה יותר ארוך נכון?)..הסתדרתי עם הקובץ וורד בסוף ומתי יוצא הבא? ... לדעתי עדיין הדברים ביניהם מתגלגלים מהר מאוד אבל אני לא מצפה שתשני כלום בגללי...האמת אני גם לא רוצה...אבל מצד שני אם הכל יקר כל כך מהר יגמר הסיפור מאוד מהר וגם את זה אני לא רוצה

Sweet 6teen

New member
תודה על התגובות!!!!

באמת שכחתי קובץ וורד...
אני אוסיף עכשיו. למרות שהסתדרת... תמשיכו להגיב! המשך *אני מקווה* בקרוב! אמממ זהו לבנתיים!!! לאב יו!

יאאאאאאאאאא אני במתחחחחח

איזה מהמם זה!!!!!!! אבל למה כול כך קצר? זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה!!!! המשיכי כך!!!

חחחחחחחח

התגובה הראשונה שלי כשסיימתי לקרוא את הספור הייתה: "נו! מה קורה
"
בכל מקרה..(
) ממש ממש אהבתי את הסיפור
אני חושבת שזה ממש טוב באמת שעשית שזה לא אורלנדו... כי זה הרבה פחות צפוי ככה... רק שאני חושבת שאיך שהראית שזה אדם היה קצת לא טוב. כי פשט כתבת "אדם שם את ידו הימנית..." וככה היינו אמורים לגלות שזה היה בעצם אדם... היה עדיף אם נגיד היית כותבת "זה היה אדם" או משו בסגנון..
חוץ מזה מאוד מאוד אהבתי את הסיפור, העלילה, ומאוווד את הכתיבה
קבלי נשיקה ענקיייייייית ממני!

TrinMyQueen

New member
יסמין, לימור, הדר- ../images/Emo168.gif

תודה!! לקחתי תרעיונות! תודה על העזרה

m L o

New member
שחר-יהייה ממש ממש מגניב...

אם תכתבי על השירותים הדוחים שלנו על תא התחבושות וכל זה... תתלונני שמשלמים למנקות האלה וכבר שנה הן לא ניקו תתא הזה..גועל נפש!! חח ומי סינגר אותך?!

למעלה