היייייי

ella2222

New member
היייייי

שלום.... קוראים לי אלה אני חדשה פו... רציתי לישאול שאלה: יש לי את כל הסימיסים מ-1-7, בסימס סופר סטאר אני לא יכולה להפוך אותם לכוכבים, קודם כול אני במיאה להם את העבודה אחר כך אני אני מאמנת אותם ואז אני לא יכולה למלות את הכוכבים... וביגלל דבר כזה כבר משעמם לי לשחק בסימס.... למי שיש סימס סופר סטאר ומבין על מה אני מדבר אז שיעזור לי בבקשה??? ועוד משהוא... יש אתרים שאפשר בהם להוריד מישחק של סימס???? בלי שיחקנס ווירוס... אם אתם יכולים לענות לי מהר!!! בה ביי אלה

shmulik15

New member
כנסי

www.simil.vze.com כנסי לפה, תמצאי הכל - כולל מדריך להתחלחה בסופרסטאר

מוליפופ

New member
ברוכה הבאה !! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

מקווה שתהני בפורום ושתשתלוי .. בקשר לשאלה.. מה זאת אומרת אין לך כוכבים ? אפילו אחד או חצי?? השגת סוכן ?? עם לא אז את צריכה להשיג ואם כן אז תלכי לשיר וכל זה ולפפרצ'י (צלם ) תלכי הוא יביא לך חצי או כוכב שלם! **** והפורום נגד הורדת סימס!! **** מקווה שעזרתי ...P:

ella2222

New member
יש אבל...

יש כוכבים, אבל זה מגיע לי רק עד שלוש ואני לא יודעת למה אי אפשר להמשיך??? בהתחלה עשיתי לא קריוקי ואז עשיתי לא ג'נגל ואז פירסום (להיצתלם) וזה לא מוסיף כוכבים.....

ella2222

New member
עזוב לא משנה....

מה זה משנה כבר במלה הדיסק נישבר לי!! לא משנה ותודה על העזרה....

מוליפופ

New member
מה זאת אומרת נשבר הדיסק? ../images/Emo10.gif

איך מה ... מסכנה ! מה תקני חדש?? טוב כתבתי שאני הולכת אז אם תגיבי לי אני אראה את זה די מאוחר חחח לא נורא

גם שלי נשבר.. House Party ../images/Emo3.gif

אבל זה בגלל שניסיתי להכניס אותו למתקן של הדיסקטים

AngeL WomaN

New member
כוכבי תהילה בסופרסטאר../images/Emo15.gif

0-קריוקי, מיקרופון פתוח. 0.5-צילום תמונות: מודעה מודפסת. 1-אולפן הקלטות: ג'ינגל. 1.5-אולפן טלוויזיה-פרסומת. 2-צילום תמונות-דוגמנות. 2.5-אולפן טלוויזיה-אופרת סבון. 3-אולפן הקלטות-אלבום. 3.5-מסלול דוגמנות. 4-אופלן צילום וידיאו. 4.5-אולפן סרטים. 5-כל חפצי התהילה. מה שכתוב פה, זה בעצם מה שצריך לעשות כשיש לך את הרמה המסוימת, כדיי להגיע לרמה הבאה, ב-5 כוכבים כבר תקבלו פסלונים, ואנשים יתחילו לרגל אחרי הבית שלכם..מעריצים.. מזכיר לי שבצבא נכנסים לתיקים האיישים של כוכבי "כוכב נולד" ו"קחי אותי שרון", אני רוצה לראות את התיק של נינט ורודריגווווווווו

היי

אתה יכול או את יכולה (לא יודעת)להביא את הקוד התקנה של האוס פארטי פליז כי ידיד שלי בלי כוונה שכח אצלו את הקופסא ועכשו הוא טס!!!!!

למעלה