היייייי ממצב??

קוממון

New member
היייייי ממצב??

קוראים לי איל כהן ואני מדובב את דנדה בדרגון בול. וגם דובבתי את טומי בדיג'ימון (למי שמכיר...)

vegeta2

New member
היי ! שאלה לי אליך !

ידוע לך למה משנים את הכל בסדרה דרגון בול זי ? אם אתה לא יודע על זה דבר, אז האולפנים שבהם אתה מדובב את דנדה משנים הכל בסדרה : שמות הדמויות, שמות הפרקים, שמות המתקפות, משנים טקסטים, מורידים קטעים, ואפילו ויתרו על פרק ! ואם אני לא טועה הדמות שאתה מגלם דנדה, נראה לי שזה במקור דנדאי (dendei) אז אתה יודע למה ? ואתה יודע שבקרוב הדמות של דנדה תחזור ?

קוממון

New member
מסיבה פשוטה...

האולפנים משנים את השמות של הדמויות והמתקפות כדי שזה ישמע יותר טוב בעברית!! וכנראה ויתרו על פרק כי הוא היה יותר מדי אלים...
ובקרוב מאוד דנדה יחזור ויחליף את גוד!!!

REDDITZ

New member
זה לא שלא יודעים שהוא חוזר...

השאלה אם אתם מודעים לעובדה שהוא בקרוב יגדל ושגדלים הקול אמור להשתנות. בכלל אם חושבים על זה.. בנוסף לשינויי השמות שיש בסדרה בדיבוב לעברית אין התייחסות לגיל של הדמויות. לקרילין יש קול של ילד קטן ולפריזה אפילו לא שינו את הקול אחרי כל שינוי כמו שצריך להיות. אני בטוח שגם עם סל לא ישנו את הקול... זה פשוט חיפוף...

OFIRB9

New member
היי!

אני אמרתי לו לבוא מפורום דיג'ימון, היי דנדה תעשה טובה (ותסלח לי שאני קוראת לך ככה זה פשוט נוח לי) תגיד לאורי הזה שלא סיפר לנו בכלל שהוא הולך לדובב את גוהן לבוא הנה מיייייד כי גם צריך אותו פה וגם מתגעגעים אליו בפורום פוקימון ודיג'ימון! ידעתי שדנדה חוזררר והוא גם חתיך כשהוא גדל...רגע אבל עם הוא גדל אז לא יחליפו לו מדובב? אוייי לאאא :(

vegeta2

New member
לפי דעתי דרגון בול זי נשמע יותר טוב

באנגלית, הוא ממש נשמע גרוע בעיברית ! ואני ראיתי את הפרק שדילגו עליו והוא ממשלא אלים, אין אפילו קרב אחד ! ואתה לא תשאר הרבה זמן בתפקיד, דנדה יגדל...

Brolly

New member
LOL, הפרק שדילגו עליו הוא

פרק כל כך לא אלים מה שיש שם זה את בולמה נותנת להם את החליפות ודיבורים על מה שעבר עליהם בחדר הזמן...

Brolly

New member
נראה לי שזה היה משהו כמו

יציאה מחדר הזמן או וג'יטה וטראנקס חוזרים משהו כזה פשוט אין לי כח לחפש את זה עכשיו

ashkeloni

New member
ישמע יותר טוב?!

אין לכמעט שום מתקפה שם בעיברית הכל הפך להיות קרן אנרגיה/כדור אנרגיה/מתקפת אנרגיה וכו' וכו' האנשים בפורום (לפחות רובם) כבר יודעים מה הולך לקרות, מאחר שחלק גדול מהפורום כבר ראה את כל הסדרה, אז אתה לא ממש צריך לספר לנו מה יקרה... אם אתה לא יודע למה לא שידרו פרק, אל תעלה השארות כאלו כי הפרק שהם לא שידרו היה בכלל לא אלים ביחס לפרקים שמשודרים עכשיו... אבל דבר אחד טוב יש לי להגיד לך, אם אתה המדובב שהיה לדנדאי גם בסאגת נאמק אז הדיבוב שלך לא רע ביחס למדובבים אחרים בסידרה, אבל עדיין יש מקום לשיפור...

קוממון

New member
בקשר לקול...

בשביל התפקיד של דנדה אני משנה את הקול (אני בן 13) אז כשדנדה יגדל אני פשוט לא אשנה את הקול שלי...

Brolly

New member
XD דנדה עם חילוף קול, זה יכול להיות

קורע מצחוק חחחחח האוקטבות יעלו ויירדו בטירוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שוקי666

New member
הידד סלברטי אצלנו בפורום

נחמד לראות אנשים מערוץ הילדים פה, גורם לי לחבב את החברה שלך שם טיפה יותר בכל מקרה ידידי, כפי שאמרו פה הרבה אנשים כבר רובנו ראינו את הסדרה (כן, גם אני) תודיע לאנשים שם שתירגום שלכם מכעיס ומה שהופך אותו לעוד יותר גרוע זה העדר המוזיקה שבטח ערכתם (או שיש מוזיקה רק בדיבוב האנגלי?) וכמו כן הצרחות צריכות להיות יותר ברגש, אני מודע לכך שזה קשה אבל צריך להיכנס לדמות קודם ולא סתם לצרוח ולהגיע לאוקטבות משוגעות :) מקווה שההודעה הזאת תעבור לאנשים בערוץ הילדים.

למעלה