היייייי לכולם!!!

felipes girl

New member
היייייי לכולם!!!../images/Emo6.gif

הייייייייייייי אני חדשה. קוראים לי אנה אני מנתניה ואני בת 15 אני מתה על קיילי ועל השירים שלה, ואני מקווה להשתלב בפורום

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

יאא איזה התרגשות
, סוף סוף מישהי חדשה
אני גיא בן 16(עוד 5 ימים) מכפ"ס.

felipes girl

New member
חחחחח ../images/Emo51.gif!!!

אני שמחה שזה מרגש אותך
ונעים מאוד להכיר.

ייאאא מישהי חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif שלום לך אנה

ספרי על אהבתך לקיילי מתי התחלת לאהוב אותה? כמה שירים שלה את מכירה? כמה אלבומים שלה יש לך

felipes girl

New member
האמת לא הרבה זמן שאני

אוהבת את קיילי, לא ממש הכרתי אותה כזמרת מפורסמת אבל בשנה האחרונה אני ממש אוהבת את השירים שלה ויש לי הרבה שירים שלה. ואני ממש אהבתי את האלבום האחרון שלה.
ועד משו שמתי לב שאת אוהבת את אוונסנס, את בפורום שלהם במקרה

בטח שאני בפורום!בדיקה הראתה שאני כת

כתבתי שםה כיה רבה הודעות מכולם!!! וגם-אני שם מהיוםה ראשון אז אני שם-חזק
הלכתי לכול ארבעת המפגשים שהיו והיה שולט
אנחנו פורום נורא פעיל וחברתי רוצה להצטרף
בקשר לקיילי- שמתי לב כול מי שנכנס אני מנחשת מי מכיר את קיילי הרבה זמן ומי לא אני מניחה שאת גם לא מטורפת על השיריםה ראשונים שלה את בכלל יודעת שיש לה קריירה של למעלה מ15 שנה? הקריירת שירה שלה התחילה ב88 [כשאני נולדתי חחח] עם השיר i should be so lucky \ לוקומושיין! בחלק מהמקומות השיר הזה יצא ראשון!חחח לא יודעת ומאז היא הפכה לזמרת את בוודאי מכירה את שיריה האחרונים מהאלבומים: FEVER BODY LANGUAGE וLIGHT YEARSאבל יש לה עוד הרבה אלבומים אם נאמתי לך סתם או התנהגתי בהתנשאות כולשהי אני מתנצלת פשוט אני מרגישה חובה חחחחחחחח אה ולא צריך לאהוב מישהו אם הוא מפורסם מאוד או לא
אנחנו קהילה די קטנה של קיילי-אבלכ ולנו אוהביםא ותם מאוד

felipes girl

New member
שאלתי אם את בפורום כי

חברה שלי ליבי בפורום והיא הייתה גם במפגשים את מכירה אותה במקרה

felipes girl

New member
היי אני מכירה אותך

שאלתי את ליבי חברה שלי והיא אמרה לי שניאהו שהיא סיפרה עליה כל כך הרבה זאת את בעצם. אז נעים להכיר

כאן כולם קוראים לי סקייטי ובאוונסנס

כולם קוראים לי ניהאו אז איך את תקראי לי
כמו שטליה קוראת לי : סקייטהו! חחחחחחח

felipes girl

New member
למה לא../images/Emo35.gif רעיון טוב.....

חחחחחחחחחחח............. אני וליבי לומדות ביחד באותה כיתה (מקווה שנמשיך באותה כיתה בשנה הבאה שנהיה ב-י') ואנחנו גם חברות........ והיא סיפרה לי הרבה עליייך ואיך שראיתי את השם שלך זה נשמע לי מוכר ואז שאלתי אותה והיא הזכירה לי......

חחחח *מרגישה מפורסמת* את מכירה את

ג'ן
ואת שני?אני מתההה על שני
היית במסיבה של שני
אני לא יכולתי לבוא איך היה? אה ואיך היה במסיבת יומולדת של ליבי היה לי מגן בלשון לא יכולתי לבוא...

felipes girl

New member
כן אני מכירה

את ג'ן, היא לויבי תמיד מדברות בבית הספר והיא גם הייתה ביומולדת לשה. לאיזו שני את מתכוונת
את יודעת שם משפחה
ביומולדת של ליבי היה כיף, זה היה על החוף (כמו שאת יודעת) וזהו.... וזאת את שאמרת שאת לא יכולה להשאר לישון אצל יוגב כי אין תחבורה בשבת ואת לא תוכלי ללמוד

כן חחחח!!!

זו אני שלא יכלה לישון אצל מישהו כי אין תחבורה בשבת ולא יכולתי ללמוד למגן שהיה ביום א' שני? שני המתולתלת החמודה המתוקה לשים תמונה
מיותר את יודעת למי אני מתכוונת
רציתי ממש לבוא למסיבה של ליבי אבל לא יכולתי הייתי צריכה ללמוד אגב-היא סיפרה לך על המיני מפגשים שעשינו
אני היא ויוגב?[יוגב חבר ממש טוב שלי]

felipes girl

New member
כן היא סיפרה לי על הפגישות....

יוגב היה ביומולדת של ליבי... חבל שלא יכולת לבוא... ליבי שאלה אותי אם אני מסכימה שתשני אצלי...אבל בסוף לא באת בכלל את מדברת על שני אדר חברה של ליבי
לאיזו מסיבה את מתכוונת
כי אני לא יודעת לאיזו את מתכוונת

Darrens Girl

New member
כן, היא דיברה על שני הזאת../images/Emo3.gif

והיא דיברה על המסיבת יומולדת שלי ועל המסיבת יומולדת של שני ממזמן
ליבי, די להדחף

למעלה