היייייי אנשים!!!

היייייי אנשים!!!

אני לא מזמן התחלתי לראות את הסדרה (קצת באיחור..... אני יודעת..) ואני לא ממש בעניינים.... אז חשבתי שפה אולי יוכלו להסביר לי ולהגיד לי מתי ובאיזה ערוץ יש את זה... ואני חדשה פה ואני ממש ממש מקווה וחושבת שאני אהנה פה מאוד אז...... תודה רבה והמון אהבה לכולכם!!!

blue dragonfly

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אממ אז ככה: יש עכשיו שידורים חוזרים של העונה השנייה בערוץ 3, יום שבת, 4 פרקים ברצף מ-13:30 עד 16:30
העונה שלישית כרגע לא מגיעה לארץ בגלל הסכסוך של הWB וערוץ 3
אני דפני, בת 14
נעימאוד
איך קוראים לך? הסבר קצר: בנות גילמור
ב"ג
באג
גמני חושבת שתיהני פה

אוקיי,

קודם כל תודה על הפרטים, אני רז (שם מוזר) בת 13 (כמעט) ואני ממש ממש שמחה שהגבת להודעה שלי!

PURPLE CHICKEN

New member
ברוכבא!../images/Emo140.gif

אני ירדן, בת 14 מת"א.
ארמ... דפני כבר ענתה לך על עניין הפרקים, ואם את רוצה להגיב עליהם או משהו, יש למעלה (עכשיו יותר למטה.
) שרשור שמעיין פתחה.
אוקי, אנחנו לא באמת מתנשאים כאלה, אבל אני חייבת להזהיר אותך- משרד הבריאות קובע- אנחנו משוגעים.
תתמודדי עם זה.
אבל אל תדאגי, אני בטוחה שאת תתמודדי עם זה.
הו, ואין ספק שתהני פה מאוד.

Blizzard Beach

New member
וולקאמית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo94.gif

תיהני בפורמוינו הקטנטון

תודה על קבלת הפנים!

אבל מישהו יכול לספר לי על מה הסדרה בצורה יותר מפורטת?..... או לכוון אותי לאתר כלשהו?

Blizzard Beach

New member
אוקי דוקי -../images/Emo94.gif

הסדרה היא על אם ובת - לורליי ורורי. לורליי היא אישה בת 32, שבאה מבית והורים עשירים וסנוביים, מהקהילה העשירה. כילדה ונערה היא הייתה נורא מרדנית והיא ילדה תינוקת בגיל 16 וברחה מהבית. היא הלכה למלון, שנקרא 'מלון העצמאות' ובקשה עבודה. מיה, מנהלת המלון, נתנה לה עבודה כעוזרת ונתנה לה ולבת רורי וגור בבקתת כלים שהייתה בבית המלון, בעלת חדר אחד. לאט היא התקדמה, כולם גדלו, רורי נהפכה בת 16 ולורליי נהפכה למנהלת המלון (למרות שמיה עדיין בעלת המלון). מה שאת רואה בדסרה זה מה שקורה להן. אם יש לך עוד שאלות, או למישהו יש משהו להוסיף, גו אהד

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

קוראים לי שמרית ואני מנהלת יחד עם אופיר (הכחולה השניה) את הפורום הזה. הייתי רוצה שתקראי את המאמר הזה פה. שיסביר לך על חוקי הפורום וככה נוכל להעביר דיונים וכיף בלי למחוק הודעות שמפרות את חוקי הפורום. יש לך שאלות? מתי תתחיל העונה החדשה בערץ 3? איך קוראים לשחקנים שמשחקת את לורליי גילמור? יש לנו גם מאמר לשאלות נפוצות. בהצלחה בהשתלבות

למעלה