היייייי אני חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מממצב??? אני חדשה!!!
P p r u d e n s New member 15/1/04 #3 וולקום../images/Emo182.gif|מרי| אני שיר בת 12 מכ"ו ומקווה שתישארי פה כי אני צריכה עוד משתתפים שיתפקדו כאאומר, איאווין ואחד שאני שונאת שיתפקד כאורק קשה, קשה
וולקום../images/Emo182.gif|מרי| אני שיר בת 12 מכ"ו ומקווה שתישארי פה כי אני צריכה עוד משתתפים שיתפקדו כאאומר, איאווין ואחד שאני שונאת שיתפקד כאורק קשה, קשה
P p r u d e n s New member 16/1/04 #7 מצאתי! מצאתי!!!../images/Emo182.gif|מרי| אביב גרון יהיה\תהיה האורק את תהיי איאווין ומיצי תהיה איאומר!
מצאתי! מצאתי!!!../images/Emo182.gif|מרי| אביב גרון יהיה\תהיה האורק את תהיי איאווין ומיצי תהיה איאומר!
P p r u d e n s New member 20/1/04 #13 ../images/Emo128.gif../images/Emo182.gif|מרי| ענת כבר משחקת את סאורון
I i l i New member 15/1/04 #4 ברוכה הבאה! אני חן! תהניי ואל תתייחסי לענת ודני נעל! ד"א שמתם לב שדניאל נעלמה.? סופ סוף!
ד דנוש10 New member 16/1/04 #6 ../images/Emo85.gifכן אני שמתי ../images/Emo23.gif נקווה שזה לתמידד אה וענת אם באמת דניאל עזבה אז נשארת לבד!!! עדיף שתכנעי ותטוסי מפהה
../images/Emo85.gifכן אני שמתי ../images/Emo23.gif נקווה שזה לתמידד אה וענת אם באמת דניאל עזבה אז נשארת לבד!!! עדיף שתכנעי ותטוסי מפהה
ג גל המשוּגעת New member 17/1/04 #8 ../images/Emo65.gifברוכה הבאה ברוכה הבאה!! אני פה לפעמים תהני...... אה כן, אני גל בת 13 וחצי מקיסריה שירוש קלטי משו טוב .. חח לחצי פה בכלל כולם....... זה מגניב
../images/Emo65.gifברוכה הבאה ברוכה הבאה!! אני פה לפעמים תהני...... אה כן, אני גל בת 13 וחצי מקיסריה שירוש קלטי משו טוב .. חח לחצי פה בכלל כולם....... זה מגניב
P p r u d e n s New member 17/1/04 #9 "שירוש" הכוונה אליי?../images/Emo182.gif|מרי| כי אם כן-כבוד הוא לי שמישו קורא לי שירוש, הרבה זמן לא קראו לי ככה (לפחות מאז אתמול! ) וכן, זה ממש חמוד! אני מתה על העמוד הזה!
"שירוש" הכוונה אליי?../images/Emo182.gif|מרי| כי אם כן-כבוד הוא לי שמישו קורא לי שירוש, הרבה זמן לא קראו לי ככה (לפחות מאז אתמול! ) וכן, זה ממש חמוד! אני מתה על העמוד הזה!