הייייייי!

an none

New member
לא סתם חרא

זה חרא ישראלי ((זבל ישראלי אם זה יתר נח לך...)) וגם אני מסכימה איתך אבל אני אראה את זה רק אבל רק כדי לצחוק עליהם.... לא שזה אפשרי - נראה לי שצריך יותר לבכות מאשר לצחוק
/

חחחח וואי יהיה נורא אם הם יצנזרו../images/Emo41.gif

את הנשיקה של סאסקה ונארוטו, פשוט זה אחלק שעושה את כל הפרק מצחיק...וזה אחד החלקים שמשלימים את כל הפרק אבל הם, לא מזיז להם מאלפי מעריצים מסכנים שרצו לראות את הסידרה ביפנית T__________T *רצה בוכה* כמו האלה בגנון XD

an none

New member
הנשיקה של נארוטו וסאסוקה-קון המושלם

זה בשביל המעריצים הנסגדים של נארוטו וכל אלה שנגד הצנזורה האיומה!!!!

remundo

New member
ברוכה

ואם את יועת שזה יהה יפה, למה שלא תראי את זה כבר ביפנית? (בעברית זה יהיה זוועה)

pusher

New member
כי אין לי איך לראות../images/Emo7.gif

כבר המון זמן שאני מחכה לראות נארוטו

remundo

New member
יש הרבה דרכים

אפשר לראות באינטרנט, אפשר להוריד מהאינטרנט, אפשר לקחת דיסקים מכאלה שצרבו פרקים, אפשר לקנות פרקים (הדרך החוקית והיקרה) ואפשר פשוט לקרוא את המנגה וגם לזה יש הרבה דרכים: אפשר להוריד מהאינרטנט או לקרוא באינטרנט או פשוט ללכת לחנות הקומיקס הקרובה ולקנות, וזה דווקא בכלל לא יקר, עם הנחות זה יכול להגיע ל 40 שח לווליום שזה די זול בשביל מנגה (וזה רק שעתיים בייביסיטר, בשבילך ^^) וזה גם יותר כיף לקרוא מנגה כשאת יכולה להחזיק אותה במו ידיך מלקרוא אותה כשאת מחזיקה אותה במו עכברך. (אבל עד שיוצא ווליום.. פרק יוצא כל שבוע וגם זה יותר מידי לחכות, אז לחכות עד שיצא ווליום חדש זה כבר באמת מוגזם. אפשר גם לקנות את זה אחרי שכבר קוראים את זה מהאינטרנט סתם כדי שיהיה בבית וכי כיף לקרוא את זה וזה גם תרגום מסחרי ולא של מעריצים אז זה אמור להיות איכותי יותר, למרות שזה לרוב בכלל לא ככה.) טוב, בלבלתי לך במוח הרבה ואת בקושי כתבת שני משפטים... OO שיהיה בהצלחה בהשגת הגרסה המקורית.

remundo

New member
OO אוי לא!

לא ידעתי שאני מקלידה עד כדי כך נורא עם ציפורניים!! ;; יועת=יודעת יהה=יהיה

למעלה