היייייייי חדשה!!! שלום לכולם! אני******** (לא אומרת שם) ואני חושבת שהלהקה הזו מדהימה!!!
G GuItAr2 New member 19/12/03 #1 היייייייי חדשה!!! שלום לכולם! אני******** (לא אומרת שם) ואני חושבת שהלהקה הזו מדהימה!!!
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 19/12/03 #2 ברוכה הבאהההההההההההההההההההההה אני מור ואממממ... נאדין רולזזזזזזזזזזזזז תהנייייייייייייי
G GuItAr2 New member 20/12/03 #3 עוד משהו........... אני לא מעדיפה אחת יותר מהשנייה כולן מדהימות! ושמעתי את השיר ג'אמפ!! והשיר באמת גרם לי לזוז!!! נ.ב האלבום שלהן יוצא בארץ?
עוד משהו........... אני לא מעדיפה אחת יותר מהשנייה כולן מדהימות! ושמעתי את השיר ג'אמפ!! והשיר באמת גרם לי לזוז!!! נ.ב האלבום שלהן יוצא בארץ?
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 20/12/03 #4 חברה שלי קנתה אותו באילת ונראה לי שיש את זה גם בקניון רמת אביב תנסי להתקשר לכל מיני חנויות דיסקים ולברר... וג'אמפ אחלה שירררררררררררררררררררררררררררר ואני מעדיפה את נאדין המושלמתתתתתתתתתתת על כל האחרות...
חברה שלי קנתה אותו באילת ונראה לי שיש את זה גם בקניון רמת אביב תנסי להתקשר לכל מיני חנויות דיסקים ולברר... וג'אמפ אחלה שירררררררררררררררררררררררררררר ואני מעדיפה את נאדין המושלמתתתתתתתתתתת על כל האחרות...
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 20/12/03 #6 יופיייייי../images/Emo13.gif אני בטוחה שעוד תשיגי אותוווווו