היייייייייייי

araceli

New member
היייייייייייי

שלום לכולם!!!!!!!! כמה זמן לא הייתי בפורוםםםםםםםםםם!!!!!!! אז מה שלומכם????? חופשששששש (אתמול הייתה הבגרות בלשון..) חופש נעים לכולםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! נ.ב את מי אתם הכי אוהבים מכוכב נולד?

araceli

New member
אני דווקא....

הכי פחות אוהבת אותן... שניהן סנוביות... סשהההההההההה והראל מויאל...

או קי אז ככה: ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איך את יודעת שהן סנוביות?!? את מכירה אותן אישית??!!??! ואם כן סו פאקינג וואט?! אני קובע לפי הקול שלהם..(זה מה שאמור להיות כוכב נולד.. לא?!) חוץ מזה הייתי בצילומים (של התוכנית בה התמודדו יעל - אלון - מיכל..) ויעל ממש ממש מאמי!! היא כזאת צנועה!! היא דירה עם הקהל וזה... ומיכל כל פעם שהפסיקה לשיר ברחה למאחורי הקלעים!

araceli

New member
אוייש איזה שטויות

באמת שאני ממש לא בקטע של וויכוח.. אני אומרת את דעתי... לפי מה שקראתי (על שירלי) היא ממש סנובית! "כולם חושבים שחגית היא דוגמנית אבל לא,באמת היא לא כזאת"... בימינו גם לא בוחרים לפי הקול!!!(אם היו בוחרים לפי הקול אנשים שירדו היו מגיעים לחצי הגמר ...) היום זאת כבר לא תוכנית של בחירת כוכב נולד אלא רייטינג,כסף,סטייל ופוזה,לצערינו.

n l m

New member
בקשר למשפט הזה

לא חשבת שהכוונה היא שחגית היא לא דוגמנית אלה זמרת שהיא לא רוצה להיות דוגמנית? ואני לא אוהד של שירלי היא בסדר לפי דעתי לא יותר (חוץ מהסולו אתמול שהיה מוצלח) אבל ככה הבנתי ת'משפט ובקשר לפייבוריטים ביינתיים חגית אבל אני מצביע (אם אני מצביע) לפי הסולואים

araceli

New member
לא..המשפט לא ככה

היה המשך אבל אני לא זוכרת אותו... המשך שהראה שהיא לא התכוונה לזה!

אווי נו באמת... היא התכוונה ל:

שירלי התכוונה לזנ שיצביעו לחיג לפי הקול ולא לפי המראה!! אווףף התקשורת מעוותת הכול!! חוץ מזה נראה לך הגיוני שהיא תלכלך באותו שבוע שהיא מתמודדת?

zulu2000

New member
ברור ש..../images/Emo28.gif

מיכל רשף המלכה!!
ומאנשים שפגשו אותה- היא הבנאדם הכי אמיתי ונחמד וצנוע בעולם!! עם כל הכבוד שלי לשירלי (שגם ממש מצוינת) אין ספר שמיכל רשף צריכה לעלות בגלגל.. חבל כי שירלי הייתה אצלי מקום 2..

למעלה