הייייייייייייי (יותם, זוכר אותי?!)

mali24

New member
הייייייייייייי (יותם, זוכר אותי?!)

אני הבחורה שעברה לגור בארה"ב, ביקשתי ממך פירוט על כל מה שייקרה במהלך העונה... זוכר??? בכל אופן, אני פה כבר חודש וחצי, מתחילת דצמבר. כל השבוע אני רואה פרומואים לסאמרלנד: יום א' בשעה 19:00 (כלומר עכשיו!!!), התלהבתי כמובן, התיישבתי לפני רבע שעה לראות וגיליתי שזה פרק מהעונה הקודמת!!! פרק שכבר ראיתי!!!! (הפרק שניקי מתנהגת בביצ'יות, נראה לי זה הפרק ה-3). התבאסתי... אבל, עכשיו כשאני חושבת על זה, הרי לא ראיתי את רוב פרקי העונה הראשונה, אז זו הזדמנות מצויינת בשבילי להשלים את החסר. אבל לא אמרת שאמורה להיות כבר העונה ה-2 פה??? יש לך או למישהו פה מושג באיזה ערוץ זה אמור להיות משודר ומתי???

yotaml

New member
העונה החדשה תתחיל באמריקה

ב28 לפברואר, ב-16 לינואר, התחילו שידורים חוזרים באמריקה בימי ראשון שקוראים להם "summerland beginnings", זה נכון. תחכי קצת זמן עד ל-28 לפברואר עד שתתחיל העונה ה-2, בינתיים תוכלי להשלים את הספויילרים שנתתי לך בפרקים של העונה הראשונה. זה אמור להיות באותו ערוץ של ה-WB אני חושב, בימי שני (לפי התאריך) ולא פורסמה השעה עדיין, הסיבה שאני יודע את התאריך היא שהתאריך מפורסם בפרומואים שהיו לא מזמן באמריקה, אז חפשי את הפורומים.... ממש שמחתי לשמוע ממך...כל כך מגניב...כשתתחיל העונה החדשה באמריקה כנסי לפורום ותספרי לנו ספויילרים...חח.

mali24

New member
ב-ר-ו-ר!!!!

כל פרק חדש שאני אראה, אני אעדכן מיד פה.... אני רק מקווה שזה לא ישודר בשעות שאני עובדת......

למעלה