היייייייייייייי

היייייייייייייי

מתנצלת שלקח לי זמן להכנס לפורום הזה פשוט.. אמממ לא ראיתי אותו?! בכל אופן, אני מקווה שתקבלו אותי בברכה.. ואם לא בזכותי אז בזכות ג'ון השאקצי!!!!! וה... אלוהים יודע כמה מחמאות וכינויים מתוקים משתלבים יפה על הבן אדם הזה!! עכשיו יש לי שאלה די מוזרה אולי..?!?!?1 אמממ רציתי לדעת מה בערך טווח הגיליים בפורום הזה?! יש פה מבוגרים (כאילו כמוני..?!) או שכולם פה בתחילת שנות נעורייהם ורק אני בערך תקועה?! תודה ויאללה סוף שבוע פרוע עם MISSUNDERSTOOD ברקע או סוף שבוע רגוע ושקט עם ALWAYS..

crzy4u

New member
היי... ברוכה הבאה!

אני אישית לא יודעת מה הטווח... אני בת 18.

fashasha

New member
זה אולי ישמע גרוע, סיכוי טוב שכן

אבל את אמורה להיות מבוגרת? את מדברת כמו ילדה בת 13 ואני באמת שלא מאמינה שאת בגיל מעבר לזה. שאקצי? גיליים? כאילו כזה? מי מדבר ככה? זה אולי נשמע רע אבל אם את חושבת שאת מבוגרת, תנסי להתנהג ככה. גם ללמוד איות ופיסוק לא מזיק.

ואווווווווו אממ אוקיי..

זה היה בהחלט מחמיא! אבל לא התכוונתי שאני עד כדי כך מבוגרת! אני בת 20 "כזה" ואני חשבתי "כזה" שכל הפורום הזה מלא במצוטטים בני 15 "כזה" שעסוקים כל היום בלגזור תמונות של אומנים "וזה".. הבנת?! בכל אופן, תודה.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif יכול להיות שהיא

כתבה מהפלאפון, ובגלל זה יצא מבולגן..

inbal287

New member
אני יודעת שרק ניסית להיות נחמדה,

אבל התגובה הזאת קצת מרתיעה.

fashasha

New member
האמת שלא ניסיתי להיות נחמדה

אני בת 23, ואפילו בגיל 20 לא דיברתי ככה. עזבי שגם בגיל 16 לא דיברתי ככה. תני לי להישמע זקנה לרגע - אני לא מבינה את הסלנג של הצעירים היום. יש יום שבו את רואה איך מתעללים בלי הכר בשפה הזו, וזה לא מובן. פיסוק נכון לא למדתם? איות, אלוהים ישמור, איות?!? אני לא בן אדם רע, אבל אני די קשה שאני רואה אנשים שהם פשוט עצלנים מכדי לדעת איך כותבים נכון, או בכלל לדבר נכון.

inbal287

New member
אל תכלילי בבקשה.

למיטב ידעתי, אני בת 16 ואני כותבת נכון ואפילו שמה סימני פיסוק. והודעות כאלה לא יהיו בפורום שלי, כי יש דרכים לכתוב הודעות. אם את רוצה להעיר למישהי, יש דרך. ומה לעשות שלא כולם כותבים מושלם? שלא תחשבי שזה לא מציק לי, זה מציק מאוד, אבל אני לא מתנפלת על אנשים. יש דרך להסביר להם.

inbal287

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ענבלירון, 16. יש בפורום טווח גילאים מאוד רחב. הגולש הכי מבוגר כאן הוא בן 27, ויש גם בני 12. מקווה שתהני פה
.

keroit

New member
ברוכה הבאה לך ../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

אני שחר בת 14. נעים להכיר.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

לא נראה לי שאת "תקועה", אני לא חושבת שהגיל ממש משנה. בכלמקרה, היי.
אני שני, 15 ו-7 חודשים.

ואוווווו תודה תודה תודה..

איזה קבלת אורחים חמה! תודה בנות ושמחתי לשמוע שגם בנמות בגיל 12 גילו כבר את גון שלנו! (ואללה לא האמנתי שיתמצו בג'ון..) בכל אופן אני אשמח להיות חברת הפורום הזה כל עוד נפשי בי שיהיה לכולם שבת שלום!

למעלה