הייייייייייייייי

הייייייייייייייי

רציתי לשאול משהו. היום בשיעור למדנו את ה"שימי" כפי שהוא נקרא ולפי מיטב הבנתי התנועה הזו באה בעצם מהמותניים,כלומר,נותנים למותננים להוביל ולא לרגליים (לא מפעילים את השרירים ברגליים בזמן התנועה),מישהו מוכן להסביר לי בדיוק איך זה עובד (כמובן,חוץ מאימונים שכמובן אעשה)? תודה.

באלאדיה

New member
הי איגואנה וברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

השאלה שלך נוגעת ישר לליבי - גם אני שאלתי אותה די מזמן וקיבלתי תשובות יפות ממיטב המומחים. נסי וספרי לי איך הולך (ההשתפרות שלי די איטי בטכניקה הזו. אפשר להגיד שעוד לא "נפתח לי השימי").

tlingit

New member
למען האמת זו עוד דוגמה למוטיב חוזר

מוטיב חוזר בלימוד ריקודי בטן, והוא שהתנועות נוצרות בדרך אחרת ממה שהן נראות... וכך, תנועת השימי שמזיזה כל כך יפה את המותנים בעצם נולדת מתנועת הבירכיים, ולמען האמת, כשעושים את התנועה רק בעזרת המותניים, היא יוצאת מוגבלת ולא חופשיה ויפה.

יונת10

New member
לדעתי לא......

לתנועה שלושה מקורות: מותניים- אגן- צריך להתאמן אח"כ זה יוצא כמו "חמאה" ברכיים- זה למתעייפות או לפושים של כח עקבים- קטן שלא יראו ככה לומדים אצלינו..... אבל הכל מתקבל אם זה יפה

tirza 32

New member
היי! גם אני למדתי את התנועה בשיטה..

שטלינגיט כתבה. גם לי ממש קשה איתה, גם אצלי היא לא "נפתחה" וזה דיי מייאש לפעמים, כן כן, אני לא אתייאש אני יודעת שצריך להתמיד ולהמשיך באימון... בהצלחה לך, איגואנה כחולה, בתקווה שבקרוב יבוא האור בנושא
.

yaelbelly

New member
טיפים ל:"פתיחת השימי"

פישוק ברוחב האגן, כפות רגליים ישרות קדימה, האגן מושך טיפה מטה, הבטן רפויה, לנשום עמוק ולהתחיל לאט לאט להזיז את הברכיים מצד לצד זו תנועה מהירה של הברכיים, עם הזמן זה הולך יותר מהר... חשוב! להרפות את הגוף, לנשום, לשחרר ולתת לברכיים לנוע בהתחלה אט אט ובהמשך בקצב מהיר יותר... זה כיף שכל הגוף מצליח לרטוט בזכות היציבה החזקה והברכיים הרפויות... על פי ניסיוני ה"שימי" מגיע בעיקר מאזור הברכיים בהצלחה לכולן ולכולם!!!

למעלה