הייטק שמייטק

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
הייטק שמייטק

חברה, מי שלא הלך לטלקום 2000 הפסיד. עבדתי שם בתור מחלק בלונים. 10 דקות עבודה, 7 שעות הסתובבות בתערוכה. היה ממש משעשע. ריכוז כזה של בנות יפות עוד לא ראיתי. היו שם שתיים שהתלבשו כמו הבחורה באלמנט החמישי. בשמלות עם שסע, בסתם שמלות. זה היה ממש כיף. וכל מיני מתנות קטנות, והפעלות. חת חת לדוכן של ``אופק`` שהגדילו לעשות וייבאו קרח קרחונים שקוף ובנו באר שלם מקרח. והגישו משקאות בכוסות מקרח. קור אימים אבל מה זה סטייל... בקיצור, כמה כסף! אלוהים. אתה לא קולט כמה כסף יש בהייטק עד שאתה לא מגיע למשהו כזה. איזה בזבוזים הלכו שם. על מופעים, ועל הפעלות, וסרטים תלת מימדיים. מה שאתם לא רוצים. לחלק בלונים עם הליום (ולשאוף הליום) זה ממש כיף בלי קשר גם. עברו עלי יומיים מעניינים ביותר.

סעאמק!

רציתי ללכת. היה לי גם כרטיסים חינם!!! הליום זה באמת שווה. יש לי חבר שגר בשוויץ והייתה לו חברה שנראה לי שקוראים לה הליום, ואז הוא בא לארץ לכמה שנים ושהוא חזר הוא שמע שהיא מתה ממנת יתר. הסיפור הזה עושה לי עצוב בלב. הוא הראה לי תמונה שלה והיא הייתה ממש יפה, תמונה קטנה אינץ אחד, מהעיתונים שם.

e-shfiyut

New member
אז זהו....

שאני בכיתת ``מדעים``.... אז לקחו אותנו לתערוכה... לא היה משהו... אבל אולי כי הורות זיבלו לנו ת`שכל... לירן

למעלה