הייוש'

yaarangel

New member
ושוב תמונה..

סורי אם אני שולחת הרבה תמונות חושבת שאוליי זה יעזור. אז שניה אתם אומרים שהבלוך הן לא נעליי ג'אז והפשוטות יותר ששלחתי תמונה שלהן מלעמלה הן כן
שתיהן ביחד..

אפשר גם לראות את הבולם זעזועים

בבלוך .. אגב, לחבר שלי יש את הנעליים השניות ולפי מה שזכור לי הן לא ממש איכותיות.. לפחות לא בשביל צורכי סלסה.

../images/Emo45.gifזאת הנעל

ואני מסכים עם מה שכתבת
זה מעולה שהן נותנות קצת קונטרה בקשת של הרגל ומחזיקות את החלק הזה הכי טוב בגלל שבד"כ כל בעיות הרגליים נובעות מהחלק הזה של הרגל והכל (הרוב) מתחיל משם (שזה חלק מאוד רגיש ברגל).

yaarangel

New member
אווו..../images/Emo26.gif

*שמחה שעזרתי* לי יש פלטפוס ולכן גם הפויינט שלי לא משו. אני מאמינה שהנעליים היו חלק גדול מהשיפור שלי בפויינט ובחיזוק הקשת בגלל המבנה שלהם ובגלל שאני רוקדת איתם הרבה.וכן יש לי את שני הסוגים והבלוך באמת יותר איכותיות ומחזיקות את הרגל.

ברוכה הבאה!

לגבי הנעליים, לשיעורי "ג'אז" היפ-הופ וכאלה... הבלוך באמת טובות. אבל בשיעורי הבלט והמודרני ממש קשה להסתדר איתן. הפויינט שלי, שהוא ממש חזק, לא מגיע לידי מיצוי איתן. לכן בנוסף לבלוך יש לי זוג כמו שפרסמת רק ללא סוליה קשה וכן פויינט-שוז

ברוכה הבאהה../images/Emo140.gif

אם היית רושמת בכותרת "חדשה" או משהו בסגנון ישר היה מתפתח פה שרשור של ברוכה הבאה... אני מניח שרוב חברי הפורום לא קוראים את כל ההודעות בפורום ככה שזה המצב שנוצר
בכ"א - ברוכה הבאה
השתלבות מהירה

No BoDy1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה בייבי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

rozalinda22

New member
אממ...רק אתה../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אמממ...סתם...אני רושמת פה לעיתים רחוקות...

SuGar and SpicE

New member
הוו..למרות שהיא לא רושמת פה הרבה../images/Emo41.gif

אנחנו מכירים את רוזי שלנו...
והיא תמיד כאן כדי לברך את החדשדשים..

למעלה