הייד פארק באמ"בי

shuky63

New member
הייד פארק באמ"בי

22/09/04 הייד פארק באמב"י, ערב שכולו נאומים ערב ראשון מסוגו, בו כל מי שירצה יוכל לשאת נאום בפני קהל הבאים על כל נושא שבעולם. מוזמנים לבוא כל מי שרוצה לנאום וכל מי שרוצה לשמוע נאומים. נשמח מאוד לראות בין הנואמים גם אנשים שמגמגמים. אנחנו מדגישים: לנואמים מותר לגמגם לקראת סיום הערב הקהל יבחר את הנאום הטוב ביותר ואת הנואם המצטיין הערב יתקיים: ביום ד', 22 לספטמבר 2004 שעה 19:30 קרן היינריך בל, רח' נחלת בנימין 24 ת"א

sahar sh

New member
אני בא ...

וגם רוצה לנאום!!! אז תרשום אותי ברשימת הנואמים...ותקצה לי הרבה זמן כי לא ארצה לרדת מהבמה כשאעלה !!! סהר.

barba

New member
הייד פארק

שנה טובה ומתוקה לכל החברים אני מגיע מחר וגם אני נואם אשמח ליראות כמה שיותר אנשים מחברי הפורום

shuky63

New member
זה באותו מקום של הפגישת פורום

תמיד יש שם חניה ברחוב בשעות האלה

shuky63

New member
נחלת בניימין ליד קרן הנריך בל

בשעה הזאת כל העסקים כבר סגורים ולכן תמיד יש מקומות חניה פנויים

stkachov

New member
אגב

מחר יש יום עידוד נסיעה בתחבורה ציבורית, כלומר ניתן יהיה להגיע באוטובוס בתל אביב בחינם.

אילנית31

New member
שוקי- הוספתי תגובה בשירשור "החלום"

(זה עם ה-37 תגובות) איזה סיכוי יש אם בכלל שחברי הפורום יידעו על - כך? או שהייתי צריכה לפתוח שירשור חדש למרות שהתגובה הנוכחית קשורה לשירשור ההוא? תודה.

stkachov

New member
מפגש של אמב"י

אי אפשר לדעת מראש כמה יהיו. חוץ מהחברה של הפורום, אני מניח שיגיעו עוד אנשים שמשתתפים באירועים של אמב"י, ולא משתתפים בפורום. אגב האירוע בתשלום...!

stkachov

New member
יש את כל הפרטים

באתר של אמב"י . שוב, אין שום קשר בין הפורום למפגש הזה. ואף אחד מאתנו לא מארגן אותו, אלא הוא מאורגן ע"י אמב"י. אני אף פעם לא הייתי במפגשי אמב"י בתל אביב, אבל נדמה לי שזה משהו כמו 20 שקל. אתה יכול להתקשר לבני(יו"ר אמב"י) ולשאול אותו בדיוק.

למעלה