היידה בטי

hadarha

New member
היידה בטי ../images/Emo61.gif

אני חולה על הסדרה מישהו יודע מה יקרה בסוף לניקולאס ופטריסיה? זאת הבלונדינית בקבלה ומה יקרה למרסלה????? אף אחד לא אמר כלום על מה יקרה להם

ענת פ.

New member
../images/Emo3.gif חכם!

בשביל אחד שחולה על הסדרה הבקיאות שלך בחומר פשוט מעוררת רחמים...קודם כל פטריסיה זו הבלונדינית המזכירה של הנשיא שלא עושה כלום. ההיא מהקבלה זו אאורה מריה, ואין לי משוג מה צבע השיער שלה ממש... משהו בלונדי מעורב עם שטני. בכל אופן זה יפה! היא ממש יפה! אבל נראה לי שאני היחידה בעולם שאוהבת מהמטה את מריאנה...טוב נו
. עכשיו מה שאני יודעת זה רק שפטריסיה תשכב עם ניקולס בגלל שהיא תחשוב שהוא החבר העשיר של בטי.

ענת פ.

New member
אה ואם כבר

בבטי עסקינן, אני רוצה להגיד שהפרק ביום חמישי של בטי שבו היא גילתה מה ארמנדו ומריו עשו איתה היה הפרק הראשון מתוך סדרה או סרט כלשהם שבכיתי בהם, גם בגלל שאני הזדהיתי איתה ממש לחלוטין, וגם בגלל שזה כל כך עצוב כמה שהיא טובה ומתוקה לאנשים שהורסים לה את החיים, ואני לא מבינה למה היא לא עוד לא החטיפה להוגו או לפטריסיה איזו סטירה הגונה כמו שצריך. אבל לפחות אני יודעת שבסוף היא תהרוס את ארמנדו ואת הקשר שלו עם מריו מה לא ככה?

היי

אני מקווה שאת גם צוחקת לפעמים בסדרה כי אותי היא מצחיקה מאד בנוסך לזה שהיא נוגעת ללב

reshef

New member
"בטי" - לא מה שהיה פעם...

מאז שבטי נכנסה למערכת היחסים עם ארמנדו הביטחון שלה עלה והיא כבר לא אותה מצחיקה הססנית מתחילת הסדרה... וזה חבל... ועכשיו אחרי שהיא גילתה שארמנדו מנצל אותה היא תיסע לחו"ל, "תהפוך ליפה" ותחזור מלאת ביטחון עצמי וזה יהרוס את כל הסדרה.. אהבתי את הסדרה רק בגלל שהיא מצחיקה וחבל שהדמות המצחיקה היחידה שנשארה היא פטריסיה (פטסי פט..) נ.ב. זה רק אני או שהשחקנית שמשחקת את אאורה מריה היא בעצם הכי יפה בסדרה?

אין אין אין כמו

פטסי פטס חמוווווודה ומצחיקה ויפה היא שיחקה עם גוסטבו ברמודס באור הירח אם אני לא טועהץ

בטי תמיד תהיה סדרה מצויינת ומצחיקה

ושום דבר לא יכול להרוס אותה! למה אתה מדבר בלי לדעת? לדעתי כשהיא תחזור מלאת ביטחון עצמי זה יהיה הרבה יותר מצחיק ויפה כי אני חושבת שאף אחד בכלל לא יזהה אותה... והיא גם לא תזדהה... (טוב בזה אני לא בטוחה, רק משערת...).

למעלה