היחס לערבים

a koren

New member
היחס לערבים

בשום מקום לא קראתי ולא מצאתי את היחס שלכם לערבים. רוב המצע שלכם הינה נגד הדתיים שאינם משרתים בצה"ל ואינם מבצעים את חובם כלפי המדינה. האם שמתם דעתכם על כך שאותו ערבי ישראלי בן ה-18 יוצא מיד ללימודי אוניברסיטה כשבאותו זמן ילד יהודי/ישראלי יוצא לצבא, כשאותו ערבי ישראלי מסיים את לימודיו רק אז מתחיל היהודי/ישראלי את לימודיו ואכן כשהוא מסיים את לימודיו הערבי הישראלי כבר עובד שלש שנים ומרוויח למחייתו ובנוסף מקבל את אותן זכויות שמקבל היהודי/ישראלי. זאת דוגמא אחת... תודה אסנת

ביאטה

New member
קראי טוב את כל המצע !

ואל תסתמכי על מה שסתם אנשים אומרים לך בפורום זה או אחר.

a koren

New member
היכן? היכן? היכן?

ביאטה! אולי תאמר לי היכן זה מופיע?? כי אני לא מצאתי??

ביאטה

New member
בבקשה

דיברת על עניין הצבא ... אז הנה לך ציטוט מהמצע... " כל צעיר יהודי !!! בריא בגופו ובנפשו, חייב לשרת בצה"ל זמן שווה ובתנאים זהים...."

ביאטה

New member
ועוד משהו בנוגע לערבים...

" משרד החינוך לא יסבסד מוסדות חינוך שאינם מלמדים ציונות, אזרחות, מתמטיקה, מדעים ואנגלית...."

newhere1

New member
כל צעיר יהודי

"בשום מקום לא קראתי ולא מצאתי את היחס שלכם לערבים."

a koren

New member
יהודי - צבא

ביאטה! אתה אומר "כל יהודי חייב לשרת בצבא" כלומר אתה מתכוון גם לדתיים חרדים, אך מה עם ערביי ישראל? הם יכולים לעשות שירות לאומי אם לא צבא?, אני מצדיקה את מי שהגיב אחריך.. אין שום דבר לגבי ערבים,,,, חבל,,,, המצע לא מספקת........

snea

New member
היא צודקת

מה עם ערביי ישראל? הם גם צריכים לעשות שירות לאומי מסוים - הם חיים פה(וזה ידוע שהם גם מעדיפים לחיות פה מאשר שם) אחרי הכל - למה שלא יתרמו?

דהבה

New member
אחי ורעי

אם שיוויתם בנפשכם, כי הליכוד היא מפלגה מושחתת, ועל כן חיפשתם אלטרנטיבה, היזהר מן הפח היקוש ששמו "שינוי". ראש המפלגה מצטייר כימני נוטה למרכז, אך מה עם שאר הבלתי מוכרים במפלגתו. תצביעו חלילה שינוי ותקבלו מרצ+. לא לחינם הם מסתירים היום את דעותיהם. גם בפורום שינוי התבקשו חברי הפורום לא להציג דעות שמאליות והם אומרים: את שונאי החרדים כבר יש לנו בכיס, עכשיו צריך ללכוד את הימניים. את דעותיהם האמיתיות תוכלו לבחון גם על פי דעות חברי הפורום בעבר טרם דובר על בחירות קרבות - דברים מזלזלים ופוגעים בחובשי כיפות מכל סוג כולל כיפות סרוגות; בר אילן היא בעיניהם - בר אירן לתנועה זו אג´נדה אחת ועיקרית - חיסול דמותה היהודית של המדינה, ולאחר הבחירות 20 (חס ושלום) חברי שינוי בכנסת יתחלקו בין: שניים בעלי דעה ימין-מרכז, וכל השאר - שמאל לגבי ה"שחיתות" בליכוד, כל בר דעת יודע מה רב המרחק בין "שחיתות" זו למעשי מפלגת העבודה לדורותיה ועד היום. לצערי - אין בארץ עיתונות חוקרת אמיתית אלא עיתונות חפיפניקית ומלאת משוא פנים ועל כן מעשי מפלגה זו אינם בכותרות. אריאל שרון החליט להחזיר את הסכום שנקבע שקבל בניגוד לחוק. מה רצו - שיקבץ נדבות ברחובות העיר?

Secular

New member
תפסיק עם הקטע הזה של ימין ושמאל...

לציבור נמאס מהשטויות האלה! שינוי היא לא מפלגה שמתעסקת עם הגדרות של המפה הפוליטית, אלא תומכת בפתרון שמקובל על רוב הציבור-היפרדות מהטרור ע"י גדר,פינוי ישובים מרוחקים שאין שום סיכוי להגן עליהם בלי להיפגע ופינוי הישובים בלב עזה שבאמת אין סיבה להישאר שם! אם אתה כל כך דואג לכך שהמדינה תהיה יהודית,אתה צריך להבין שאם נשאר ביהודה ושומרון אנחנו נהיה בסופו של דבר מדינה עם רוב ערבי ומיעוט יהודי נרדף,אני לא רוצה 3 וחצי מיליון פלסטינאים בתור אזרחים ישראלים-יש לנו מספיק אוכלוסייה מוסלמית עויינת גם ככה במדינה,לא צריך עוד. זה כבר ממש לא עניין של ימין ושמאל,אלא עתיד המדינה כיהודית ודמוקרטית!

אריאל שרון

דבהבה תגיד/י לי היכן את/ה גר ואני יבוא לקחת (לגנוב) קצת כסף בשביל החובות של אבא שלי מה את/ה רוצה שאני יקבץ נדבות?

המחלל

New member
אורח לרגע רואה כל פגע

..."אני יבוא..." ..."אני יקבץ..." אפילו רבין דיבר עברית טוב ממך

המחלל

New member
וחוץ מזה,

למה לגנוב, אין לך כבר חברים כנראה שידידות אמת ניתן למצוא רק בין החשופים בשדות הקרב

מחלל?

מה הקשר של רבין לעניין? אתה אחד מאותם העלובים שלא רק ששמחו על הירצחו אלא גם נהנים להשמיצו לאחר מותו בבחינת בעיטה בגופה?

../images/Emo41.gifכתבת שקרים שטויות והשמצות כהרגלך

1. הליכוד אכן מושחתת. שינוי לא. לא סתם נחשבת שינוי למפלגה הנקייה ביותר בישראל משחיתות ולא סתם זכתה ח"כ נאות בפרס התנועה לאיכות השלטון. 2. בשינוי יש תמהיל נכון של אנשי שמאל ימין ומרכז. כל אנשי המפלגה על דעותיהם השונות יצמדו לקו המאוזן והאחראי אותו תקבע המפלגה. קו שיתאים גם לאלו שברחו מהעבודה בגלל שמאלניותו המוגזמת של מצנע וקו שמתאים לכל אלו שברחו מהליכוד בגלל השחיתות. 3. אין לנו את שונאי החרדים בכיס. שונאי החרדים הם אלו שדואגים שהחרדים לא יזכו להשכלה שתאפשר להם להתפרנס ובכך הם ישארו תלויים לנצח בחסדיהם של הרבנים המפעילים את הבובות בכנסת האמונות על גזל הקופה הציבורית. מי שבאמת דואג לחרדים הוא מי שדואג לכך שהם יזכו לחינוך נאות שיאפשר להם להתפרנס בכבוד. 4. שינוי ממש לא מזלזלת בחובשי כיפות סרוגות אלא להיפך. 5. בקשר לאריאל שרון - אני ראוה שעניין שלטון החוק אינו יקר לליבך. מצד שני לא ציפיתי ליותר מדי מתומכת במפלגת ש"ס - המפלגה שהמצחימה הכי הרבה עבריינים.

jak44

New member
הערבים ושינוי

לפי דעתי הדבר הראשון שיש לעשותו הוא לבטל את חוק טל הבזוי!!!!!0שמפלה בין דם לדם) ואת אזרחי מדינת ישראל הערבים יש לחיב בשרות לאומי בקהילה ובכל המיגזרים דבר שיעזור לשיתופם המלא בחובות האזרחים בנוסף יש להתחיל בפעילות מפלגתית במיגזר הערבי החילוני כמשקל נגד לתנועה האיסלמית בברכת שבת שלום jak44

meirkl

New member
לאסנת, קצת תשובות

להלן מה שכתב פריצקי בנושא שינוי והמגזר הערבי: "אנחנו לא אומרים דברים שונים במגזר היהודי ובמגזר הערבי. את הדברים שאני אומר כאן אמרתי בפגישה שקיימתי בשבוע שעבר בנצרת ובמפגשים שאני מקיים כמעט באופן סדיר עם נציגים מהמגזר הערבי והבדואי. אנחנו מפלגה חילונית וליברלית המאמינה בזכויות האדם והאזרח. הערבים בישראל הם אזרחים בדיוק כמו האחרים. לטעמי הם חייבים בחובת שירות לאומי והם זכאים (בלי כל קשר לחובתם בשירות לאומי) לכל הזכויות שזכאים להם אזרחי מדינת ישראל. דרך אגב, אני הייתי חבר הכנסת היחיד מהמפלגות הלא ערביות שהעלה לסדר היום של הכנסת את אפליית הציבור הערבי. אתה מוזמן לגלוש באתר הכנסת, לקרוא את דבריי כמו גם את דברי תשובתו של מי שהיה אז השר לענייני ערבים, ח"כ סלאח טריף". ולהלן מה שכתב טומי לפיד באותו נושא: "אנחנו מאמינים שחברה דמוקרטית וליברלית כמו שאנחנו מטיפים לה, דואגת גם לזכויות המיעוט הערבי. האיסלאם הפנאטי מדאיג אותנו, כמו שהוא צריך להדאיג את כל העולם המערבי, אך אני לא מוכן להאשים את כלל המוסלמים בארץ בנטיות פנאטיות. אנחנו חייבים לדאוג לזכויות שוות למיעוט הערבי גם כדי לא לדחוף אותו לעמדות קיצוניות" ומתוך המצע של שינוי: זכויות האזרח: שינוי מאמינה שכל אזרח רשאי להחליט במה יאמין, מה יאכל, מה יקנה, מתי יקנה, מתי ייסע, מתי יבלה, איפה יבלה, למי יינשא, כיצד יינשא ואיך ייקבר. חופש הביטוי וחופש ההתאגדות הם אבני יסוד לחיים דמוקרטיים. מגילת העצמאות: שינוי מאמינה בערכי היסוד של ישראל כמדינה ציונית ויהודית, הפתוחה בפני כל יהודי, מדינת חוק בה המועטים נהנים משיווין זכויות, ברוח הנאמר במגילת העצמאות.

למעלה