היחסים עם אמא כיום

gcnet

New member
היחסים עם אמא כיום

סתם מעניין אותי לדעת מה אתן חושבות, אם אמא הייתה איתכן היום מה היה טיב היחסים בינכן? אני חושבת שבגלל שאני בגיל ההתבגרות אני מניחה שהיו הרבה חיכוכים ומריבות אבל אני יודעת שלאימי הייתה שיטת חינוך מופלאה שהפכה את אחותי {שזכתה לעבור איתה את כל גיל הבגרות} לבן אדם טוב, כך שאני חושבת שגם אם הייתי רבה איתה הייתי מעריכה אותה מאוד ומתחשבת בה... וכמובן אוהבת אותה הכי בעולם, אבל זה כבר קורה עכשיו =].

o r i t 2 8

New member
../images/Emo68.gif היחסים שלי עם אמא

כשהייתי בגיל ההתבגרות...(שנמשך לדעתי זמן רב מידי עד גיל 19) הייתי רבה איתה המון, כל הזמן חשבתי שכולם נגדי בבית והיא לא מבינה כלום, תמיד הייתה אומרת לי "מה את חושבת שאני לא הייתי בגילך?" יש מריבות בגיל הזה והמון.... אבל.... אם היא הייתה בחיים אחרי שהייתי עוברת את השלב הזה אני חושבת שהיינו יכולות להיות חברות הכי טובות כי היא הייתה אישה מאוד ליברלית, פתוחה, מקשיבה וחמה מאוד....... אני רק יכולה לשער שזה מה שהיה קורה כי ככה היה עם האחיות שגדולות ממני.

רק המחשבה על זה עושה לי צמרמורת

בטוחה שהיא היתה החברה הכי טובה שלי תמיד חשבתי מה היה קורא אם... נו שמישהו ימציא כבר מכונת זמן לאחור

מיקימק

New member
יחסים עם אמא

אני ואמא שלי היינו הכי קרובות בעולם, ממש חברות נפש. מה שמעניין אותי זה איך היו היחסים ביננו אחרי שהפכתי לאם, שאת זה לצערי לא הספקנו לחוות. אני רק יכולה לשער שהם אפילו היו יותר קרובים. פשוט חבל...

למעלה