היחידה-הסרט

einatgross1

New member
היחידה-הסרט

הסאונד טוב וזהו פחות או יותר מה שיש לי להגיד על הסרט....
טוף נו-הסאונד ממש טוב-קיצבי ועשיר.
גם מאוד אהבתי שבתפקיד הראשי משחק אנטי גיבור-כרסתן, כלומר עם כרס ובן 50 ומשהו. נותנים לו זמן מסך רב, הוא מנהל את היחידה וגם מצטייר כטוב במיוחד בסקס. כל התכונות שבדרך כלל לא מייחסים לבני 50 ומעלה בסרטים

התסריט עצמו, לדעתי, לא מצליח להתרומם ולעניין. די סתמי וממש לא הגיוני. לא ברור מדוע 4 חברה מנסים להשתלט על אירוע פלילי שכוחות משטרה מרובים אמורים להיות מעורבים בו. גם לא ברור, מדוע בכל פעולה שלהם, הם מסכנים המוני אזרחים, כדי לחסל 3-4 פורעי חוק.
אין מתח בסרט, לא דרמה ולא צחוק.
מדי פעם יש דיאלוגים טובים.
למי שאוהב סרטי מרדפים, אולי זה הסרט בשבילו

דפנה58

New member
סרט מרתק עוצר נשימה.

סרט המיועד לגילאי 15 ומעלה האוהבים את ז'אנר סרטי המתח והפעולה, סרט מרתק עוצר נשימה.
הסרט היחידה הוא סרט מתח אנגלי המספר על יחידה מיוחדת במשטרה הנלחמת בפושעים אלימים במיוחד בדרכים לא שגרתיות.
יחידה הזו נלחמת בפושעים אלימים ובפשעים מסובכים ומתוחכמים בכל הכוח ומשתדלת לעשות זאת באלות, מחבטי בייסבול וכדומה ורק כאשר אין ברירה הם משתמשים בנשק חי. הם משיגים מידע על פשעים עתידיים דרך סוכנים, וכך הם מוכנים לתקיפה במקום שיהיה שוד ויכולים לסכל אותו בטרם החל.
בסרט אנו מתוודעים לראש היחידה ג'ק ריגן (ריי וינסטון), עוזרו ג'ורג' (בן דרו), השוטרת ננסי לואיס (היילי אטוול) שעובדת איתו ומקיימת איתו קשרים מעבר לתפקיד למרות שהיא נשואה לשוטר אחר המנסה להפיל את ג'ק והיחידה שלו (דמיאן לואיס), והמפקד של ג'ק (סטיבן מק'ינטוש), ועוד שוטרים נוספים האוהבים אותו ונאמנים לו.
ריגן עושה כל מה שצריך כדי לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר כדי לפתור את התעלומות ולהכניס את הפושעים לכלא, לשם כך הוא מפר פקודות הגורמות לו לאבד את נשקו האישי ותג השוטר ולהיכנס למעצר בחברת הפושעים אותם שלח לכלא. לבסוף הוא מצליח לתפוס את הרעים ולהשלים את המשימה בהצלחה.
הסרט מתרחש במקום אחד באנגליה, הוא מלא בפעלולים של ירי, ומרדפי מכוניות ויש הרס רב – מה שאומר שהתקציב לא זול.

limors44

New member
המלצה לסרט "היחידה"

אהבתי מאד את הסרט. סרט פעולה יפה ומרתק. יחידה מיוחדת במשטרה שתופסת פושעים מסוכנים , תוך שימוש באלות , מכות ואקדחים ובדרכים לא שגרתיות.תוך כדי שהמשטרה החוקרת נושפת להם בעורף לסגור את היחידה.

"היחידה" סרט : המלצה

צפינו בסרט. מאוד נהנינו.
סרט מותח, אקשן מטורף מעט אלים לטעמי.
המוסיקה בסרט היתה מעולה. ככה מעלה את האדרנלין וסוחפת.
אני חושבת שאם השחקנים היו יותר מוכרים החווייה אולי היתה יותר טובה.
אבל היה משחק מעולה, מעניין ומומלץ מאוד לצפייה.
שבת שלום

li502

New member
המלצה לסרט היחידה

סרט פעולה מלא אקשן ,מרתק ,מותח ויש גם קטעי הומור פה ושם. הסאונד טוב.זה סרט אנגלי .השחקנים לא מוכרים אך משחקים יפה.יחידה שלוכדת פושעים בדרכים משלה תוך שימוש באלימות.(קצת מוגזם) .העלילה מאד יפה לדעתי. שווה לראות! אני מאד נהנייתי

efi6666

New member
המלצה לסרט היחידה!!

אני רוצה להמליץ על סרט פעולה כייפי שראיתי אתמול-הסרט "היחידה".
בסרט מסופר על יחידה משטרתית שדואגת לחוק ולסדר וגם כשהדבר נראה מסובך ובלתי אפשרי השוטר שהוא הדמות המרכזית בסרט רודף אחר האמת ומסכן את משרתו ואת חיי אהובתו.
בסרט יש רגעים עצובים, שמחים ובסופו של דבר סרט מעניין ויפה!

limoryeshaayau

New member
היחידה או בשמה המקצועי - דה סוויני

אני אתחיל מהסוף.
יום אחרי שצפיתי בסרט נשארתי אני ואצבעות נטולי ציפורניים. מסתבר שזה מה שעולה בגורל ציפורניים לתפארת בעת הצפייה בסרט "היחידה". הן פשוט לא עמדו בזה. ואם לומר את האמת, היו רגעים שגם הלב שלי התקשה לעמוד בזה.
כך שרמת המתח בהחלט ראויה לציון. על הליהוק ורמת האמינות כבר אפשר להתווכח. לא שאני חסידה גדולה של סלבס ולמען האמת השחקנים הלא מוכרים עשו עבודה נהדרת אבל עם כל הכבוד (ויש כזה) גבר כרסתן בשנות ה-50 לחייו שהלב שלו מצליח לעמוד בשלל המרדפים בסרט ועוד בחורה יפיפייה נופלת שדודה לרגליו...? שלא נדבר על זה שרמת הפשעים שהיחידה הזו מבצעת עולה על כל תסריט שיכול להתרחש במציאות גם אם נחרוג מגבולות ההגיון הבריא. מצד שני, אולי האסיר X יכול היה להעיד אחרת.

למעלה