היחידה בעולם??

Goaz2015

New member
היחידה בעולם??

היי אני חדשה כאן����,יש כאן מישהי פחות מגיל 30 ויש לה כשל שחלתי מוקדם-כלומר אין זקיקים וביציות והיא לא ילדה מעולםםםם???או שאני היחידה בעולם כולווווו������אני בת 25 אובחנתי כעקרה סובלת מכשל שחלתי מוקדם והרופאים לא יודעים למה ואיך קרה ואציין שקיבלתי פעמיים בחיים שלי מחזור טבעי לחלוטין!!!!זה מאכזב לגלות שבגיל 25 את צריכה תרומת ביצית:((((

ברוכה הבאה
ולא את לא היחידה בעולם כולו....אמנם לא אני, אבל היו כאן מספר בנות מתחת לגיל 30 מקווה שיענו לך...
ממה שאני זוכרת הן הרו ולא חזרו לפורום....
איילת

נעמה532

New member
את לא היחידה... גם אני כמוך

היי,
אני בת 28, התחלתי בגיל 24 וחצי את הטיפולים (תרומת ביצית), כבר המון זמן נמצאת בסאגה הזו.
אמנם אצלי יש בעיה אחרת, בגיל 12 חליתי בלוקמיה וטופלתי בכימוטרפיה והקרנות (מה שכמובן הרס לי את הביציות) ולכן אני במסלול של תרומת ביצית.
לצערי אני עדיין בטיפולים (בעבר 2 הפלות), אם לא ילך בסבב הקרוב, אני פורשת לפונדקאות+ תרומת ביצית.
מאחלת לך בהצלחה בהמשך דרכך:)
&nbsp

נעמה532

New member
יפה שאת זוכרת אותי..

לצערי עדיין לא השגתי את מבוקשי..
מתחילה להשלים עם הרעיון של פונדקאות למרות שמאוד קשה לי...
בעיקר מקווה לטוב..:)

נעמה532

New member
עונה

עברתי לפרופ' משיח, לא התחברתי אליו, הוא לא פתוח בראש..
לפחות איתי זה היה כך.
עברתי ממנו לדר' ברקוביץ.. עשינו החזרה עם עובר על הפנים..
קיבלתי פיצוי ושוב היו עוברים על הפנים... צריכה לקבל שוב פיצוי...
מקווה שפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת..
במידה ולא, אעבור לפונדקאות .

הללי 18711

New member
גם אני במצב הזה ...

בגיל 14 גילו שיש לי תסמונת טרנר כי לא קיבלתי מחזור ובחיים לא קיבלתי מחזור ולצערי אני גם בסאגה של הטיפולים יש לי ילדה מהממת מתרומה אבל מאז הלידה עברנו חמישה החזרות שלא הניבו כלום אני מאד מאמינה בתהליך הזה אבל כמו קודמתי אני עשיתי הסכם אם בעלי שאם אני לא נכנסת להריון בסבב הקרוב אני עוברת לפונדקאות בתרומה ...

ברוכה הבאה

אני לא בדיוק במצב שלך. אני לא ידעתי מראש שיש לי בעיה, מקבלת מחזור כמו שעון ופרופיל הורמונלי תקין. אבל כשהגעתי להפריות התגלתה בעיית ביציות חמורה. עכשיו אני יותר מבוגרת ממך(31), אבל התחלנו לנסות להרות כשהייתי בת 25. מה אומר, אולי אפילו יש לך יתרון עלי שאת יודעת מגיל צעיר שזו הדרך, ולא תעברי לפני כן את מסכת הייסורים של הניסיונות הכושלים להרות מביציותייך.. בכל אופן, לגמרי מבינה את התסכול והכעס, העולם לא תמיד הוגן... בהצלחה רבה, מקווה שבכל זאת תצליחו בגירוי שחלותייך, אך אם לא, טוב שיש דרך אחרת... (ושוב, בהחלט מבינה את האבל...)

היי, את בהחלט לא היחידה. אני גיליתי את זה בגיל 15

מגיל 12 קיבלתי מחזור סדיר עד גיל 15 ואז פשוט הפסיק. התחלתי לחוש חלשה, ועוד גלי חום האלה... בבית ספר היו לי מצבים מביכים כשנהייתי אדומה.
קיוותי שאולי זה יעבור עד שאתחתן :) אבל לא..... עברתי תרומת ביצית בגיל 34 והיום יש לי בת שאני חולה עליה בת שנתיים.

למעלה