היו שלום

מצב
הנושא נעול.
אתה מוציא דיבה. ערבתי משטרה.

חרם
כל כך נמאס מהשטויות שלך.... אני קורא לכל החברים בפורום להחרים את אביתר, לא לקרוא הודעות שלו ובעיקר לא להגיב בכלל לשום דבר שהוא כותב. ואז בכלל לא נראה אותו על דפי הפורום

x u m

New member
רק אל תפחיד אותי, אני לא איזו ילד

רק אל תפחיד אותי, אני לא איזו ילד
אני עומד מאחורי מילים שלי. דרך אגב אני קצת מבין בחוקים, לא נפלת על איזו ילד קטן שאתה יכול להפחיד אותו. אם תקרא את השירשור תראה שמי שלא דיבר יפה זה אתה.

x u m

New member
תראו מה כותב לי 77777

תראו מה כותב לי 77777
אני מצטט ממסר אישי שהוא שלך אלי "תביעת דיבה נגדך בבית משפט שלום בירושלים. אינני מכירך אישית ומעולם לא פגעתי בך. אם לא תתנצל, יכריח עורך דיני את מערכת תפוז לחשוף את זהותך כדי להעביר אליך הזמנה לדין. מעולם לא פגעתי בך ואין לי כל כוונה כזו אך דברייך הם בגדר דיבה קשה ותאלץ להגיע אל בית המשפט. אבקש התנצלות תוך 5 ימים ממועד זה. תודה רבה." ד"ר יקר נראה לי שיש לך זיכרון קצר ואתה בעצמך לא זוכר מה כתבתה לבני לפני יומיים. אל תדאג, גם אני מבין טיפ טיפה במשפטים.

טוארג

New member
גם אני קיבלתי מסרים דומים.

ויותר מזה 777 אני רשמתי מה שרוב
אנשים חושבים כאן עלייך. ותזכיר לי ממתי חרם זה דברי דיבה? כמו שאתה אומר "תירגע יום נעים בחוץ, לך לים תתאורר".
גם אני קיבלתי מסרים דומים.

x u m

New member
קראתי מסר אישי שלך

קראתי מסר אישי שלך
אין לי על מה להתנצל. אני כאן בפורום שנה, אולי כמעט לא כותב, אבל קורא המון. רק שתדע כתבתה כאן המון, המון דברים מגעילים ומלוכלכים, אם אתה רוצה אני אעלה שירשורים. אני לא מחפש אותך ואתה גם לא מעניין אותי, אבל כשאתה מתנפל על אחרים ואומר להם שיעפו, עד כאן. רק תקרא את השירשור הזה תבין על מה מדובר. ורק תדע שאני אוהב אנשים עקשנים כמוך, אבל לפעמים זה עובר את גבול הטעם הטוב ונראה כמו פלצנות.

טוב: תענה על השאלה ששאלתי במסר

קראתי מסר אישי שלך
אין לי על מה להתנצל. אני כאן בפורום שנה, אולי כמעט לא כותב, אבל קורא המון. רק שתדע כתבתה כאן המון, המון דברים מגעילים ומלוכלכים, אם אתה רוצה אני אעלה שירשורים. אני לא מחפש אותך ואתה גם לא מעניין אותי, אבל כשאתה מתנפל על אחרים ואומר להם שיעפו, עד כאן. רק תקרא את השירשור הזה תבין על מה מדובר. ורק תדע שאני אוהב אנשים עקשנים כמוך, אבל לפעמים זה עובר את גבול הטעם הטוב ונראה כמו פלצנות.
טוב: תענה על השאלה ששאלתי במסר
והתשובה שלך כאן מקובלת עלי. הרגע היו תמונות קשות מאוד של חורבן והרס בתחנת החאן בירושלים בערוץ 1. אני מקווה שסוף-סוף יזוז משהו והתחנה תשוקם.

oren*

New member
../images/Emo31.gif החרבת את הפורום בתקופת ניהולי

אין שום טעם לריב: זה מזכיר לי את
הויכוח העתיק בין מאיר פעיל לאורי מילשטיין. בצד הזה אני בהחלט "אורי מילשטיין". אתם ברובכם לא מכירים את הנפשות הפועלות במציאות. כך למשל מילשטיין (האמיתי כמובן) ואני הצלחנו להוכיח חד משמעית שלא היה כל טבח בדיר-יאסין בדיוק כמו שמוכיחים הוכחה מתמטית מסובכת בהצלחה. אין לי שום דבר על הלב נגד ההוא שרב איתי. אני פשוט מחקתי אותו מהזכרון לחלוטין ואני לא זוכר אפילו את שמו על הבוקר. פשוט אויר. לא אכנס איתו לשום ויכוח שהרי זנ מצחיק לריב עם...האויר.
החרבת את הפורום בתקופת ניהולי
ואתה ממשיך לעשות זאת בהצלחה גם תחת שרביטו של ערן. הצביעות הזו של לזרוק פצצות, לפגוע, להעליב, "לשבור את הכלים" ו"אם אני לא אומר את המילה האחרונה, אף אחד לא יגיד אותה" ואז לכתוב "אין שום טעם לריב" - כל כך ילדותי, כל כך עלוב לאדם ברמתך המקצועית. חבל שהחברים צריכים לשלם את מחיר עזיבתו של בני בגלל האגו חסר הפרופורציות שלך, ההפסד כולו שלנו.

טוארג

New member
וככל שעבר הזמן והמגאלומניה גדלה

החרבת את הפורום בתקופת ניהולי
ואתה ממשיך לעשות זאת בהצלחה גם תחת שרביטו של ערן. הצביעות הזו של לזרוק פצצות, לפגוע, להעליב, "לשבור את הכלים" ו"אם אני לא אומר את המילה האחרונה, אף אחד לא יגיד אותה" ואז לכתוב "אין שום טעם לריב" - כל כך ילדותי, כל כך עלוב לאדם ברמתך המקצועית. חבל שהחברים צריכים לשלם את מחיר עזיבתו של בני בגלל האגו חסר הפרופורציות שלך, ההפסד כולו שלנו.
וככל שעבר הזמן והמגאלומניה גדלה
ככה נוספו עוד 7אים לכינוי.

עומרי: אל דאגה. ההדורים יושרו.

אביתר.
יצאת ילד קטן. לא מתאים לך, אדם שיתחתן בקרוב, להתנהג כך. אכזבת.
עומרי: אל דאגה. ההדורים יושרו.
אינני מתכוון לענות לכל מיני אנשים דרך האתר אלא דרך צינורות אחרים. שיהיה לך יום טוב. שלך, אביתר.

ה דרומי

New member
יאללה קבלו תמונה להרגע

היו שלום
בזמן האחרון נקעה נפשי ממה שקורה כאן בפורום. פורום באינטרנט הינו במה לחובבים בעלי עניין משותף, ובזה אינני שונה מכולנו כאן. אני, כמו כולם בא לחלוק את הידע שלי, לספוג ידע ובעיקר בעיקר להנות ולחוש טוב.אינני זקוק לפורום כדי לנפח את האגו שלי. אני מוערך גם ככה והקשרים שלי מספיק מסועפים. אני נמצא בפורום גם כדי ללמוד. הערכת היידע של האחר והערכת הניתוח של האחר היא אבן יסוד באקדמיה וגם אבן יסוד בתורתו של קרל פופר שאביתר אוהב לנפנף בה אבל כנראה לא מבין את מה שפופר כותב. בסיכומו של דבר, אני נמצא כאן אך ורק כחובב. הדסציפלינה האקדמית והמיקצועית שלי נמצאת במקום אחר. לא רחוק אבל אחר, ולכן אני שונא להשתמש כאן בתארים אקדמיים שהם לא לעניין. אוירה טובה, פירגון, נכונות לקבל דעה אחרת וחוסר התנשאות, הינן אבני יסוד בכל חברת יידע ובעיקר בפורום של חובבים. כפי שכתבתי בהודעה קצת בוטה (לפני כשבועיים), אני חש שהפורום הזה מאבד את התכונות הללו. הקש ששבר את גב הגמל היה המסר שלי על הטרזינה שהוליד תגובה של אביתר ומסר תומך לאותה תגובה של אלונה. יושב אדם במשרדו עמוס הספרים, מנצל רגע פנוי שהוא די נדיר ופותח ספר, משקיע בכתיבת מסר שיהיה לעניין, סורק תמונות ושמח לחלוק את היידע. כתגובה הוא מקבל מסר שהוא לא עשה דבר... וכך אקט של נחת וחלוקת יידע הופך לרגע של אכזבה. זה לא בשבילי וכפי שנוכחתי כבר, גם לא בשביל רבים וטובים שעזבו את הפורום בגלל אוירה כזאת. בשום אופן לא אסכים לחיות בפורום של חובבים תוך ביטויי זלזול, חוסר סובלנות והתנשאות, במיוחד כשהם מכוונים כלפיי אני. אז היו שלום, חברים יקרים.
יאללה קבלו תמונה להרגע
ד"ש לכולם מהשקדון צולם ביום שישי האחרון בתערוכת כלבי הרועים. כפרות אתם נשמות תפסיקו לקלקל את השקדון ככה לפחות הוא מבקש..

kennedy

New member
ע"פ מה שקורה בפורום נראה שהחמוד

יאללה קבלו תמונה להרגע
ד"ש לכולם מהשקדון צולם ביום שישי האחרון בתערוכת כלבי הרועים. כפרות אתם נשמות תפסיקו לקלקל את השקדון ככה לפחות הוא מבקש..
ע"פ מה שקורה בפורום נראה שהחמוד
הזה,שקדון, ו"הרופא" באותו הגיל.....

בשבוע הבא יש תערוכה של כלבי אמסטף

יאללה קבלו תמונה להרגע
תיקח אותו לשם ?....... סתם, חס וחלילה. עוד לא נרגעתי מהזוועה של אביבית גנון ז"ל, והגיע האסון של הילד שניצלה במכונית, ובין לבין ילדים שנדרסים בכמויות, די !!!!!!!!!!!!! הילדים שלנו זה כל עולמנו, שאנשים יתחילו לקחת אחריות !!!!!!!!

ה דרומי

New member
לא שבוע הבא אלא ב\04\07\10

תיקח אותו לשם ?....... סתם, חס וחלילה. עוד לא נרגעתי מהזוועה של אביבית גנון ז"ל, והגיע האסון של הילד שניצלה במכונית, ובין לבין ילדים שנדרסים בכמויות, די !!!!!!!!!!!!! הילדים שלנו זה כל עולמנו, שאנשים יתחילו לקחת אחריות !!!!!!!!
יש תערוכה . אבל לא היו אמסטפים
הרי עד אז כולם יושמדו.

ה דרומי

New member
דדדדיייייייייייייי חלאס נשבר לי ה

יש תערוכה . אבל לא היו אמסטפים
הרי עד אז כולם יושמדו.
כולם צודקים כולם טובים וכולם חברים של כולם חבר של כולם.

ארזS

New member
נשבר זה לא מילה !!!../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

כולם צודקים כולם טובים וכולם חברים של כולם חבר של כולם.
נשבר זה לא מילה !!!

זה לא יכול להמשיך ככה.
אבל מצד שני גם פרישה של המנהל זה דבר שלא מתקבל על הדעת. חבל להרוס את הפורום.
כולם בבקשה תפסיקו בזה הרגע לעסוק בדברים הרעים. PLEASE PLEASE PLEASE

ואם אתם חיבים להמשיך, לכו לגועליה..

נשבר זה לא מילה !!!

זה לא יכול להמשיך ככה.
אבל מצד שני גם פרישה של המנהל זה דבר שלא מתקבל על הדעת. חבל להרוס את הפורום.
כולם בבקשה תפסיקו בזה הרגע לעסוק בדברים הרעים. PLEASE PLEASE PLEASE
ואם אתם חיבים להמשיך, לכו לגועליה..

מצב
הנושא נעול.
למעלה