היו לי שתי הצלחות היום!
אמנם המצב הכלכלי שלנו עדיין על הפנים
אבל...
הצלחתי לארגן לאיש ראיון עבודה!
נרשמתי בשמו לאתר דרושים, ושלחתי בשמו את קורות החיים שלו ללא מעט משרות, והבוקר חזרו אליו מאחת המשרות ששלחתי אליהן את קורות החיים שלו (וקבעו לו ראיון)! משרה שברגע שראיתי אותה - אמרתי לעצמי - זה תפור עליו, הוא ימות על זה! ושלחתי מיד.
אני כל כך גאה בעצמי!
עכשיו רק נשאר לו לעבור את הראיונות
הערב הילדים שלי נרדמו ל-ב-ד!!! בלי אמא ובלי אבא!
הודעתי להם כבר ביום שני שלמחרת מתחילים, אבל למחרת שניהם נרדמו בלי טקס בכלל, מרוב עייפות... וגם ברביעי זה השתבש לי..
.
אבל הערב, הם לא היו עייפים מדי, ועוד היו ערים כשיצאתי מהחדר. אחרי קצת קיטורים מצידו של קטנצ'יק, ונעילת הדלת על ידי הנסיכה (לוודא שלא ייכנסו גנבים בלילה ויפחידו אותה...) - היא חזרה לחדר, ושניהם נרדמו לבד! בלעדיי ובלי אבא שלהם!
אני מניחה שהם בכל זאת יתעוררו הלילה ויבואו אלינו, אבל אני מקווה ומאמינה שאחרי כמה לילות כאלה הם יפסיקו סוף סוף, ונוכל כולנו לישון לילה שלם....
אמנם המצב הכלכלי שלנו עדיין על הפנים
אני כל כך גאה בעצמי!
עכשיו רק נשאר לו לעבור את הראיונות
הודעתי להם כבר ביום שני שלמחרת מתחילים, אבל למחרת שניהם נרדמו בלי טקס בכלל, מרוב עייפות... וגם ברביעי זה השתבש לי..
אבל הערב, הם לא היו עייפים מדי, ועוד היו ערים כשיצאתי מהחדר. אחרי קצת קיטורים מצידו של קטנצ'יק, ונעילת הדלת על ידי הנסיכה (לוודא שלא ייכנסו גנבים בלילה ויפחידו אותה...) - היא חזרה לחדר, ושניהם נרדמו לבד! בלעדיי ובלי אבא שלהם!
אני מניחה שהם בכל זאת יתעוררו הלילה ויבואו אלינו, אבל אני מקווה ומאמינה שאחרי כמה לילות כאלה הם יפסיקו סוף סוף, ונוכל כולנו לישון לילה שלם....