היו לי בעיות במחשב

יפיופי

New member
היו לי בעיות במחשב

בבית ובעבודה אז עכשיו אני שוב כאן מקדימה לברך בחג שמח
כי אני לא יודעת אם אצליח בימים הקרובים. אני קצת פוחדת מהחג הזה בגלל המצות והמתוקים והחינגות תספרו קצת איך אתם מתכוונים להישאר מאוזנים אולי אלמד משהו, כי זה די קשה. מה גם ששוב אני לא מאוזנת בגלל במתח,האוכל, המצב, הלחץ, השד יודע מה אבל ביומים האחרונים הגוף מראה סימני התאוששות רק ע"י מחשבות של אהבה עצמית, מדהים לא? או קיי הטלפונים זועקים אז לכולם בריאות ואושר איזון ואהבה שנפרח , אביב לא? אייקון של זר פרחים

ברוך שובך יפיופי נחמדת

פסח כמו תמיד לא להגזים או להוסיף מעט אינסולין לאכול יותר מהתוספות שמסביב ולאיו דווקא פחמימות. מצות רגילות הן משהו כמו שתי פרוסות לחם- אז לשים לב כי אנו נוטים לאכול הרבה מהן. יש גם מצות עם סיבים ודיאטיות שיש להן תכולת פחימימות נמוכה יותר וכמובן הסיבים שמאיטים ספיגה אבל מן הסתם הן ה-ר-ב-ה יותר יקרות
. בכל מקרה חג שמח ופורח

פסח

שלום לך לא יוצא לי לכתוב כאן הרבה בשל אילוצי זצן וכו' בעיקרון בתור מזריק כרוני אני אוכל כמה שצריך ואני רוצה ולפי זה מזריק אם כי חשוב לדעת ( לפחות אצלי ומנסיוני) שאם שותים ארבע כוסות כדאי לקחת יין יבש שזה הרבה פחות סוכר ואז צריך לדעת שבגלל האלכוהול צריך לשים פחות אינסולין , לפחות פחות יחידה שיהיה לכולם חג שמח ומאושר |מצה

למעלה