היו לילות

ערב נפלא לכולם../images/Emo140.gif

מאחר וכאשר אני מגיעה לכאן אחרי יום עבודה ארוך ומתיש. אין לי כח לקרוא את כל השרשורים הארוכים האלה , החלטתי לפתוח אחד חדש ואנא מכם להשתרשר אחרי. בתודה מראש יהודית ש

redredole

New member
היו לילות../images/Emo168.gif

אני חוזר עכשו מהופעה של אסתר עופרים מה אומר לכם? ערב משגע, זמרת אדירה. שרה כאילו היא עדיין בת 20 ללא מאמץ, קול ברור וצלול חוויה מהממת.

עליזה 22

New member
נכון שיש לה קול אדיר

אבל אני אהבתי אותה יותר כשהיו אסתר ואבי עופרים

redredole

New member
ואם בא לכם

לשמוע עוד זמרים במסגרת חגיגות הקיץ בעירי יופיעו ריטה פוליקר ודויד ברוזה. אם יש הענות מוכן לקנות כרטיסים לאלה שירצו. על תאריכים מדויקים אודיע עם הפרסום על ההופעות.

redredole

New member
ועוד אחד מהשירים../images/Emo168.gif

ששרה הערב אסתר עופרים כאן בבצוע ג'ודי גרלנד.

טומי*

New member
היו לילות....../images/Emo29.gif

שמח שנהנת, היא באמת ענקית אני לצערי הייתי בערב זכרון לשני חיילים ארז ז"ל ורונן ז"ל שנפלו לפני 20 שנה בלבנון. היה מאוד מרגש, ערב מכובד. היו דוד דאור,הענק מאיר בנאי,עודד מנשה, להקת פקוד מרכז, ולהקת צופי תל אביב. אני היכרתי את ארז ז"ל שהיה מתנדב שלי במ.ד.א. ... ועם הוריו אני בקשר עד היום

שילה1

New member
טומי..יש כאבים שגם הזמן לא מרפא...

מקווה רק לשמחות,והרבה!

לא ידעתי שהיא בארץ...כיף לך!

שמעתי את השירים ... איכות של קול זמרת אדירה ! תודה!

zahavashanny

New member
אכן הגדולה מכולם כמה אני אוהבת |ירח

אותה חבל שלא ידעתי האם היא היתה גם כשאני הייתי בארץ הייתי הולכת איתך אני פשוט מתה עליה בחורה עם קול מדהים ועוצמה אדירה. אני פשוט מקנא בך שהלכת. לילה טוב לכם ממני פה בנירובי

zahavashanny

New member
אהלן יהודית, איזה עבודה בשעה כזו../images/Emo20.gif

ספרי קצת ממני פה בנירובי

זהבוש שלום גם לך

בכייף אספר לך בהזדמנות אחרת, אך מאחר ואני מאד עייפה ופורשת לי למיטתי אז מבקשת את סליחתך. ומשתתפת בצערכם על מותו של העובד שלכם.

למעלה