היו כבר??

sponge booooob

New member
היו כבר??

מארון היו כבר בTRL????? הווו נראה לי הפסדתי... איך קוראים לתוכנית בא לי להזמין:) ו....יודעות אם יש שידור חוזר או משו בקטע? סנקיווו

galevine

New member
למה לפתוח הודעה חדשה?../images/Emo7.gif

ונמנמנמנממנ כע הם היו היום ב17:00...אולי בסופשבוע יש שידור חוזר..שישי או שבת..!בהצלחה

דיי!!! לא באו כולם !!!.....איזה

חמודים הם היו חבל"ז...ואיך ששאלו אותם אם הם חושבים שהם מושכים חחחח הם כזה :"אאאאאאאא יה " lol ואז הם אמרו זאתי שם (והצביע על מישי) חושבת שאני מושך....חחח היה מצחיק...

sponge booooob

New member
.....?

איך קוראים לתוכנית ביס? כי אני רוצה לבדוק מתי יהיה אבל איך קוראים לתוכנית?

KerenWelling

New member
חושבת שאני סקסי..אהם אהם.

הם הצביעו על מישי אבל לא הראו אותה..הראו איזה אחת בלונדינית שמשום מה הראו כל 3 שניותץ נממ איזה מחוט ג'סי עושה עסקאות עם הבנות בקהל!!!חחחח הן כזה מתחרפנות שהוא מדבר אליהן ונוגע בהן ואז כזה מנסות להרגע בשביל לא להיראות מפגרות..חחחחחחח אתם חושבים שאתם סקסיים? כן.

SHANY4E

New member
ואייי....../images/Emo99.gif

האמתי, עם ג'סי היה מדבר איתי...... לא היה איכפת לי שאני אראה מפגרת.... הייתי משתגעת חחחחח

יווווווו

איזה חמודים הם היווווווווווווווו!!!! חח שקסיםםםם!!! תגידו זה היה שידור חוזר? חי? אה? אה???

../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איך ג'סי התחיל לדבר עם מעריצות ואחרי שהוא מסתובב הן משתגעות כזה.. חחחח איזה חמודיםםםםםםםםםם
וג'סי עוד פעם עם ה"פיס"... חחח ואדם שקסי

ררר רציתי להרוג אותו..חוצפן../images/Emo46.gif

הוא פוגש אותם שזה כבר משהו גדול והוא עוד מעז לפשל
ואיך ג'סי עושה "איימ נוט ג'יימס"
חחח..

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifרכעקשטד דאמאט../images/Emo70.gif

כשמארון היו בTRL אז אני חשבתי שזה שידור חוזר מהפעם הראשונה שהם היו והפסדתי. ואני שונאת שונאת שונאת ר4קט'גודעד אההההההההה זה לא פייר

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאוו לירונית.../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותך המוןהמון.באמת.
המחק שלי מתגעגע לדונה.

למעלה