היו ימים

ארנבי

New member
היו ימים

היו ימים בהם טעמתי אותם זמנים בם נהנתי מטעם החיים של הפורום הזה מצחוק האיולת של חלקינו פה היום זה חסר חסר לי יפה אחת חסרה חיפופית אחת חסר לי שחר אחד וסער ופנטום כן ליהי אם את חסרה ואם שכחתי ,אתכם/ן הסליחה אבל דבר אחד זה יותר מחסר כי קרמבו זה כבר משו אחר שחור בחוץ , בפנים לבן קשה בחוץ אך רך כענן ואם תגיע לבסקויט תדע שלקרמבו אין תחליף נקודה מתגעגע

טאKילה

New member
ארנביייייייייי שנים....../images/Emo28.gif

זהו מאז התאהבת בקרמבואית שכחת את כולן.. בעצם היא כזו מתוקה מלאה קצף מתקתק.. טוב נו יופי שרואים לך..ת´אוזניים ..

ואת חיפופית העלים SMS לילי....

ארנבי, יש לך מושג ????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארנבי

New member
תראי אני ארנב אמיץ אבללל

לא דע, בלילה זה מסוכן ואם משו ישמע כזה, איזה SMS בחצות זה.. חשוד? ואולי משו מגזים פה????? לא דע..שותק

יש אנשים...

יש אנשים שכובשים אותך במבט אחד או בחיוך קטן או בצחוק מתגלגל או בזיק בעיניים שלהם ואתה שבוי בקסם שלהם לתמיד. היא אחת מאותם האנשים. אהלן חבריקו...

ארנבי לאן נעלמת?

וברור שחסרים אם פה לא כותבים.. תחזור ותראה שכולם עדין פה אולי בשמןות אחרים אבל עדין פה..

מי שישמע....

ההודעה האחרונה שלך באמת גרמה לי להרבה אקשן. אם השבת על זה אולי תספרי למה עשית לי מה שעשית???

קרמבובת

New member
סליחה..

אבל אף אחד לא עשה לך כלום...אם לא היית "עולה" ומציג עצמך כמושא ההודעה..אף אחד לא היה יודע במה מדובר.. או שהיו לך סיבות משלך לעשות את זה...אולי היו עוד אנשים שידעו על שיחות "הנפש" שלנו והתמונה שהצגת להם אודות השיחות האלה לא הסתדרה לך כל כך עם ההודעה הזאת ששלחתי? סתם נקודה למחשבה.. נ.ב. לא זוכרת שקפצת כל כך מהר כשפירסמתי בהוד רוממותו, פורום נשואים נשואות , דברים טובים אודותיך... חחח... לך תבין ...
קרמבו

למעלה