היו היה

NuckBunnies

New member
היו היה

פעם, לפני כמה שנים טובות, אני זוכר שהיה ניסיון לתרגם ולמכור חוברות אקס מן וספיידר מן בארץ. מישהו זוכר? למישהו יש? אני זוכר שהיה די טוב והאיכות בכלל הייתה מכובדת ביותר. נראה לי שהפסיקו בגלל מכירות מאכזבות. כל פרטים יתקבלו בברכה. NuckBunnies

gl

New member
יש לי כאן כמה חוברות

אם לא זרקתי אותן המכירות נפסקו פשוט מאוד כי החברה פשטה את הרגל זה היה מגניב לאללה ויש לי כל מיני גזרים עדיין אגב (פשוט אין לי יותר מה לכתוב בנושא) מישהו יכול להעריך לי כמה שווה חוברת של גמביט וולוורין מ97 שמה הוא ויקטמס(קורבנות) ויש בה טעות דפוס רצינית GREEN LANTERN בבקשה עיזרו לי

NuckBunnies

New member
www.wizardworld.com

תחת קומיקסים תכתוב את השם של החוברת. מציג את כל המוכרים והקונים ואת מחיר המחירון. NuckBunnies

ויאגרה

New member
תגובה

זוכר. יש לי את כולם,חוץ מהחוברת האחרונה של ספיידרמן שיצאה. הם בחרו תקופה ממש גרועה בחיים של ספיידרמן כדי להתחיל לעקוב אחרי העלילות שלו...כנ"ל לגבי האקס מן.

NuckBunnies

New member
המממ

יש סיכוי להשיג ידי עליהם? אפילו אם רק לקרוא פעם אחת? איפה אתה גר? NuckBunnies

gl

New member
לעולם הקומיקס יש חוברות

ישנות בעיברית ראיתי בסינמטק

gl

New member
לעולם הקומיקס יש חוברות

ישנות בעיברית ראיתי בסינמטק

oren*

New member
קניתי היום חוברת של רוקטייר משנת

1991 בעברית בחמישה שקלים בצומת ספרים. מה כל כך מיוחד בחוברת הזו? היא תלת מימדית (עם משקפיים כחולות-אדומות). היה קטע גדול, למצוא את החוברת הזו בתוך הארגז עם כל הקומיקסים החדשים באנגלית.

oren*

New member
יש שם כל מיני סוגים, בעיקר ישנים

יותר שמודפסים על נייר לא מבריק. לא מצאתי משהו מעניין חוץ מזה, אבל מי שעובר באיזור שיכנס ויבקש לעיין בהם, אולי ימצא אוצר

shuky1

New member
זה היה לפני 5 שנים בערך למשך שנה

וחצי משהו כזה... יש לי איזה 20 גליונות של איקס מן ו23 של ספיידרמן אבל עכשיו אני לא מת על זה.... וגם היו אמורים להוציא וולברין בעברית...

NuckBunnies

New member
אם אתה לא מת על זה

יהיה לך אכפת למכור לי בזול?
תן הצעת מכיר בבקשה... NuckBunnies

shuky1

New member
בוודאי!!!! ../images/Emo6.gif

אני אישית מעדיף להחליף אותם על קומיקסים אמריקאים איכותיים כי אז זה ייצא לי יותר שווה יש לי כ43 גיליונות של ספיידרמן וחלק של אקס מן ואם אני יחפש אצל חברים אני בטח ימצא עוד... אין לי מושג בכמה למכור לך... 7 שקל לגילון זה בסדר?

shuky1

New member
אז בוא נגיד חמש שקל לגיליון או

שאפשר להחליף קומיקסים... האייסקיו שלי 126024574

סיד

New member
הם הוציאו וולברין אחד, הייתה שם

גם אלקטרה אם זה מעניין מישהו. החברה הייתה קונטק פוינט. הם הוציאו ב x-men את סאגת אונסלוט.

gl

New member
כמה יעלה לי האלקטרה? ../images/Emo11.gif

יש לי את הפרק באנסלוט כשהם מגלים מי הוא באמת GREEN LANTERN אני לא יספלר לכם

סיד

New member
יש לי את כולם

אבל לא להחלפה. וזה לא אלקטרה זה הופעת אורח של אלקטרה. תנסה בקומיקב וורלד תריך להיות להם שם את הכל.

למעלה