היו הדברים.........

שקדי

New member
היו הדברים.........../images/Emo22.gif

לפתע שמעתי מיתר מגרונך ומה עם פחדנו לרגע החושך האיר לי את חורונך היו הדברים מעולם אנחנו לחוד ואנחנו ביחד בגובה ההר ובקצה המדרון ומכל מעשינו נמשך זיכרון היו הדברים מעולם חכה לי חכה לי בחוף אחרון ומה אם אחרנו לרגע גם לא מתועלת ולא מיתרון היו הדברים מעולם אנחנו לחוד ואנחנו ביחד בגובה ההר ובקצה המדרון ממקום שהיינו נמשך זיכרון היו הדברים מעולם רחל שפירא לחן נחום הימן שרה חני ליבנה ובזכותם ובזכותנו יהיה לנו בקר של בשורות טובות........

בקר טוב שקדי

ושיהיה לנו יום מלא בשורות טובות ושנה חדשה מלאה אור ושמחות ובריאות ואושר ותובנות חדשות ומימושים חדשים

redredole

New member
בוקר טוב לכולם

ובפתח השנה האזרחית החדשה תמונות למזכרת מהשנה שמסתיימת

שנה עברה ,שנה חלפה, אני כפיי ארימה

ויותר אני לא זוכרת את המילים אבל אני גם חושבת שהעניין של התפוח בדבש לא שייך לתחילת השנה הזו (וספשייל בשבילך פנטסיה, תפוח בדבש בלי דגש ב"פ"- אך זה בשביל שנה חדשה?) הלכתי לעמל יומי

אין לך

מושג לאין לקחת אותי עם ההודעה הזו בחיי שאין לך למרות שיודעת מה את חושבת רמז: גם אבל גם משהו אחר

redredole

New member
תמונות

היות ולא הצלחתי להעלות את כל התמונות יש כאן אחת לדוגמה

magy

New member
לפעמים, נדמה לי, שאתה כותב

שירים, ורק חותם בשמה של רחל..... ואולי, לא היו הדברים מעולם.......רחל אחרת ואולי , היו? היו?

שקדי

New member
או כמו שכתבה בענין דומה רחל אחרת...

ואולי לא היו הדברים מעולם ואולי...... מעולם לא השכמתי עם שחר לגן לעובדו בזיעת אפיי מעולם בימים ארוכים ויוקדים של קציר ממרומי עגלה עמוסת אלומות לא נתתי קולי בשיר מעולם לא טהרתי בתכלת שוקטה ובתום של כנרת שלי הוי כנרת שלי ההיית או חלמתי חלום ובשיר אחר שלה כשאנחנו מבינים את פרושה למושג גן התמונה מתחילה לקבל פנים אחרות.....רומנטיקה במיטבה ואפילו התרפקות על נוסטלגיה שהיתה.......או לא

magy

New member
או כמו שכתבה בעניין דומה,

אישה אחרת.......... 7/98 אני אחביא את הכאב… אני אחביא.. את הכאב שלא יידעו .. דבר וגם אם יש לי.. בור בלב עליי .. זה לא ניכר שלא ייראו .. כמה צורב אדביק חיוך.. חידה אבל הריק.. שבי חוצב אינו שובת.. דקה אני אסתיר.. את הנגלה למרות שכבר.. נורא שנים עברו.. אבל נדמה שקודם.. זה קרה הם לא יודעים עליי.. דבר חושבים.. שזה נרפא והם טועים .. זה לא נגמר זו רק.. ההתחלה

למעלה